1105

Μάκης Μηνδρινός

Μετρημένες επιλογές

Χαιρετώ! Σε ένα ματς που θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε, η Λέιτον προηγήθηκε δύο φορές της Χάρογκεϊτ, αλλά εμφάνισε προβλήματα στην άμυνα (μετά από καιρό είναι η αλήθεια) και συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Την ίδια ώρα η Μπέρτον περνούσε… αέρα από το Ντόνκαστερ.

Στα υπόλοιπα μεσοβδόμαδα, στο Τσάμπιονς Λιγκ ο κόσμος γενικά έχασε.

Εκτός από τα σημεία δεν πέρασαν ούτε τα over (τρία under είχε). Χθες ήταν λίγο καλύτερα για όσους παίζουν ονόματα και φαβορί, όμως γενικά ήταν ένα κακό στοιχηματικά τριήμερο.

Πάμε στα φρέσκα. Εχουμε πει ότι βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα της σεζόν, οι επιλογές λιγοστεύουν και σίγουρα είναι η εποχή που πρέπει να προσαρμοστούμε και εμείς στα δεδομένα, δεν γίνεται να μην υπολογίσουμε ότι θα «ψωνίσουμε» και μικρότερες αποδόσεις απ’ ό,τι κανονικά θα έπρεπε να είναι.

Είναι η εποχή τέτοια, σίγουρα παίζει το ρόλο του και το κίνητρο.

Στοίχημα

Λειψή η Πρέμιερ Λιγκ καθώς έχουμε και τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Από την Πρέμιερ Λιγκ μου κάνει μόνο ο άσος της Λιντς, τη Δευτέρα, κόντρα στη Λίβερπουλ, στο 4,70. Στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ναι μεν Σίτι και Λέστερ είναι φαβορί, αλλά νομίζω ότι θα είναι δυσκολότερα τα ματς από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις.

Θα το παλέψει και η Τσέλσι και η Σαουθάμπτον.

Στην Τσάμπιονσιπ, μία σκέψη είναι η Ντέρμπι σήμερα στο Μπλάκμπερν. Όχι ότι είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η ομάδα του Ρούνεϊ, αλλά ούτε η Μπλάκμπερν είναι καλά και ίσως το σετ έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο. Μεγάλο ντέρμπι το Λούτον – Γουότφορντ, πάντα τέτοιου είδους ματς είναι ιδιαίτερα και πάντα όταν το αουτσάιντερ πληρώνει καλά μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Αν και η Γουότφορντ είναι καλά…

Στη Λιγκ 1 τίποτα. Στη Λιγκ 2 σοβαρή σκέψη για κόντρα της Εξετερ, στο εντός με τη Σάουθεντ (4,65). Κακό ζευγάρωμα το Καρλάιλ – Πορτ Βέιλ, στο 3,20 η Μπράντφορντ στην έδρα της Χάρογκεϊτ, για την οποία δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με όσα είπαμε την Τρίτη.

Για να κλείσουμε: τη Λιντς τη σκέφτομαι σοβαρά για τη Δευτέρα, όμως δεν υπάρχει λόγος να μπει από τώρα στο παιχνίδι μου.

Το ξαναβλέπουμε μέχρι τότε. Το πιο ξεκάθαρο για μένα είναι η Σάουθεντ. Η οποία είναι πολύ περίεργη ομάδα και την έχουμε ξανασυζητήσει. Αν και προτελευταία, παλεύει πολύ. Στα 7 τελευταία ξέρετε πόσα έχασε; Ένα! Και ξέρετε πόσα κέρδισε; Επίσης ένα! Εχει πέντε ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Να το πάρουμε από πιο παλιά; Στα 12 τελευταία έχασε μόνο τα τρία.

Αλλά κέρδισε μόνο δύο! Όλα αυτά έχουν εξήγηση προφανώς: επιθετικά έχει σοβαρότατα θέματα. Δεν ξέρω αν θα λυθούν με την έλευση του νέου προπονητή, αυτό που ξέρω είναι ότι ο Φιλ Μπράουν δεν είναι ένας τυχαίος προπονητής για τη Σάουθεντ, είχε καθίσει στον πάγκο της από το 2013 έως το 2018 και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει ψυχολογικά. Η Εξετερ εξακολουθεί να μη με πείθει, μέτρια και η φόρμα της.

Πορεύομαι προς το παρόν μόνο με Σάουθεντ και βλέπουμε…

Νέα στήλη την Τρίτη!

ΥΓ. Πολύχρονος, καλόχρονος, υγεία, χαμόγελα και καλές ψαριές! :))))))

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος