2702

Billaras

Με ένα μέτριο πρόγραμμα…

Τώρα τι να γράψω (και) γιά την Πέμπτη; Τα είδατε. Μην τα ξεχάσετε. Γλέντι διαρκείας οι μπουκ. Φάπες παντού. Και σε μέρες που οι περισσότεροι “χώθηκαν”. Ποιές αδιάφορες, ποιό κίνητρο, περίπατο πήγαν όλα. Οπότε, μόνο αυτό: ΜΗΝ ξεχνάτε. Κάθε φορά που θα νομίζετε ότι “ώπα εδώ τον πιάνο κώτσο τον μπουκ” και θα ορμάτε, να θυμάστε και να προσέχετε.

Κανείς δεν έχει πρόβλημα αν χάνει λίγα, ότι κι αν παίξει. Κανείς επίσης δεν έχει πρόβλημα αν χάνει στα ίσα, παλεύοντάς το, με σημεία-αξίες σε καλές αποδόσεις. Αλλά αν σε πιάνουν κώτσο ή αν έχεις χώσει πακέτα (και ειδικά αν αυτά πάνε “πακέτο”) τότε…τσούζει. Τα αφήνω όλα πίσω μου. Χωρίς να ξεχνάω. Και πάω στα φρέσκα. Μέτριο κουπόνι.

Εντελώς ανεπηρέαστος από ότι έγινε (εξάλλου η μελέτη μου ξεκινάει Τετάρτη μεσημέρι και εκεί σχηματίζεται η πρώτη άποψη χωρίς καν δηλαδή να ξέρω τι θα γίνει το ίδιο βράδυ ή το επόμενο), λέω αυτό: Μέτριο. Χωρίς περιστροφές λόγω έλλειψης χρόνου (είμαι εκτός έδρας, λόγω -ωραίων- υποχρεώσεων), πάω στα ματς. Στο νησί, δέχομαι ότι έχει κάμποσα τίμια φαβορί.

Σαουθεντ, Μάνσφιλντ, Γέοβιλ, Ντονκάστερ, ορίστε μιά τετράδα. Δεν μπορώ να παίξω έτσι. Τα αναφέρω, πάρτε και πιθανά over σε Χαλ και Πλίμουθ και αξιοποιήστε τα όπως θέλετε. Γιά το αγαπημένο μου παιχνίδι, με αξίες και καλές αποδόσεις, ψίχουλα. Μιά Πορτ Βέιλ (3.20), μιά Μόρκαμ (4.00), μιά Στιβενέιτζ (3.40), μιά Μπλάμπερν (4.00) και μιά αυριανή Μίντλεσμπρο (6.

00). Αυτά είναι. Αντε και μιά Εξετερ οριακά που πήγε στο 2.80. Κλείσαμε. Εκτός νησιού; Παρόμοια κατάσταση. Κάμποσα καλά over (σε Εουπεν, Σοσιεδάδ, Τουλούζ, Χέρτα, άντε και της Θέλτα αύριο). Από value όμως, λίγο Σαμπντόρια (3.25), λίγο Αντμίρα (2.80), με ψυχή…Μπούρσασπορ (7.00) και αύριο νωρίς η Αλαβές (4.50). That's all. Θα τα ανέλυα, αλλά με πιέζει ο χρόνος.

Δείτε ειδήσεις, είδατε ήδη ανάλυση σούπερ από τον Μάκη απο χθες, ή θα διαβάσατε εφημερίδα. Θα πάω κατ' ευθείαν στην τελική διαλογή μου. Θα παίξω -ελέω χαλαρής μέρας- το..δεύτερο παρολί της σαιζόν. Με overάκια. Τίμια, σωστά, όχι τίποτα 1.50. Διαλέγω Εουπέν-Χέρτα-Τουλούζ. Στο 1.95-1.80-2.05 το καθένα με τη σειρά, άρα 7.19 φορές τα λεφτά μου η τριάδα.

Θα παίξω ένα σύστημα εγγλέζικο. Μόρκαμ (4.00), Μπλάκμπερν (4.00), Στιβενέιτζ (3.40). Αφήνω την Μπόρο γιά αύριο. Και τέλος, ένα ακόμα μη εγγλέζικο, με Αντμίρα (2.80), Σαμπντόρια (3.25), Αλαβές (4.50). Και τα δύο σύστηματα σε trixie, γιά λίγες στήλες και μονάδες. Απλώς την Αλαβές επειδή είναι αυριανό και το πλέον μεγάλο, θα την ποντάρω κι ένα μονό αποδεκτό.

Οποιος θέλει κάνει τα trixie σε patent (ειδικά τα εγγλέζικα), δεν είναι λάθος. Εγω βλέποντας ότι ακόμα το φεγγάρι είναι στη..σκοτείνη πλευρά του, μη θέλοντας να ξανοιχτώ και αφού εξ' αρχής ένοιωσα μέτριο το μενού, πάω έτσι. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 5.600 μονάδες. Ποντάρισμα 10/12: Trixie: Μόρκαμ 2 (4.00)- Μπλάκμπερν 2 (4.00)- Στιβενέιτζ 1(3.

40) με 10 μονάδες η τριάδα και από 30 σε κάθε δυάδα. Ολο μαζί 100 μονάδες. Trixie: Αντμίρα 2 (2.80)- Σαμπντόρια 1 (3.25)- Αλαβές 2 (4.50) με 10 μονάδες η τριάδα και 35 κάθε δυάδα. Ολο μαζί 115 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ειμπάρ-Αλαβές 2 (4.50) με 40 μονάδες. Παρολί: Εουπέν over -Χέρτα over -Τουλούζ over (7.19) με 45 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 5.300 μονάδες. Λίγο μαζεμένος, αλλά όχι εντελώς.

Και με γκάμα παιχνιδιού. Μιά δυάδα σε ένα trixie με πατσίζει. Κι αύριο λιγότερα. Δεν θα είμαι στο chat σήμερα και αύριο, είπαμε, υποχρεώσεις. Να είστε όμως εσείς. Νέα στήλη αύριο (πάλι έτσι νωρίς).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras