915

Thassios

Με ένα Patent – UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Άμα δεν θέλει να σε πληρώσει θα κάνει τα πάντα να μην πληρωθείς. Ξύλο στο ημίχρονο (κανονικό ξύλο όμως ,δείτε βίντεο) στο Ρωσικό ντέρμπι και ο Καράσεφ αναγκάστηκε για να μην βγάλει 4-5 κόκκινες , να τις κάνεις κίτρινες για να μπορεί να παιχτεί ο αγώνας μετά. Άμα δείτε στιγμιότυπα θα καταλάβετε τι εννοώ.

Τι μπουνιές , τι κλωτσιές , τι ο άλλος τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα. Μέσα και οι παίκτες από τους πάγκους , τα επιτελεία , όλοι μαζί ένα μπούγιο και ξύλο. Κι όμως εμείς δεν πληρωθήκαμε την κόκκινη για τον λόγο που σας εξήγησα. Μια από τα ίδια και στον αγώνα της Λάτσιο με την Ίντερ όπου έπεσε ξύλο προς το τέλος και συγκεκριμένα εκεί που δεν τήρησαν το Fair Play οι παίκτες της Λάτσιο (στο 2-1) και πάλι μένει ο Ιrrati στις κίτρινες ενώ τουλάχιστον έπρεπε να δείξει 1-2 κόκκινες.

Και μετά την λήξη δίνει την κόκκινη στον αμυντικό της Λάτσιο. Τι να την κάνω τώρα ρε μάστορα;;! Οπότε καταλαβαίνεται ότι χθες μας αδίκησε άσχημα κιόλας. Μιλάμε να πέφτει ξύλο κανονικό σε δύο παιχνίδια και εμείς να μην πληρωνόμαστε τίποτα. Άμα είναι να φοβούνται και οι διαιτητές να βγάλουν κόκκινη σε τέτοιες περιπτώσεις τότε λογικό είναι να κάνουμε αρκετό καιρό να δούμε άσπρη μέρα.

Ευτυχώς που ήταν η σύναξη χθες (περάσαμε καταπληκτικά και τελικά μαζευτήκαμε πολλοί παραπάνω από αυτό που περιμέναμε και χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα πολλούς από εσάς από κοντά και τα είπαμε !) και ο θυμός  έφυγε γρήγορα μακριά.

Σήμερα τα πράγματα είναι πιο απλά. Και τι εννοώ με αυτό;; Πρώτον δεν έχω τόσο μεγάλη διαλογή με χθες (που γενικότερα χθες δεν είχαμε πολλές κόκκινες στο κουπόνι).

Δεύτερον λέω να εμπιστευτώ το αρχικό μου ένστικτο. Από τη Παρασκευή λοιπόν που είδα το πρόγραμμα είπα μέσα μου ‘’ Ωραία θα τα κάνω ένα Patent αυτά και καθάρισα’’. Οπότε και αυτό θα κάνω και ότι θέλει ας γίνει. Καμιά φορά αυτά που λες αρχικά είναι και αυτά που επιβεβαιώνονται.

Ξεκινάω από το ντέρμπι του Ατλαντικού ανάμεσα στην Μπορντό και την Ναντ.

Η Μπορντό θέλει να πάρει απεγνωσμένα την νίκη ώστε να σκαρφαλώσει λίγο στην Βαθμολογία και τι καλύτερο να γίνει αυτό σε ένα ντέρμπι όταν είναι και γηπεδούχος και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Στις τελευταίες 3 αναμετρήσεις των ομάδων είχαμε 2 κόκκινες κάρτες και νομίζω ότι σήμερα μπορούν οι παίκτες άμα μπούνε παθιασμένοι να μας την επιβεβαιώσουν πάλι.

Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Willy Delajod που είναι γενικά κοκκινάκιας ρέφερι έχοντας φέτος 1 κόκκινη σε 4 ματς (πέρυσι είχε 11 κόκκινες σε 18 αγώνες οπότε μιλάμε για μηχανή κόκκινης). Στο 5,30 που βλέπω την κόκκινη έχει μεγάλη αξία.

Το απόγευμα έχουμε το ντέρμπι κορυφής στη Τουρκία όπου η Τράμπζονσπορ υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε  και περιμένω επιτέλους οι Τούρκοι να δείξουν λίγο νεύρο και πάθος γιατί φέτος είναι σε χλιαρά νερά ακόμη.

Η Τράμπζονσπορ είναι από τις ομάδες που ρίχνουνε ξύλο έχοντας φέτος 2 κόκκινες σε 8 αγώνες. Είναι ένα ματς που περιμένω ρυθμό (λογικά θα έχουμε και γκολ εδώ) και αυτό πάντα βοηθάει στις κάρτες αρκεί οι παίκτες να κάνουν κανένα τάκλιν στα πόδια να τους σταματήσουν και να μην τους βλέπουν στα μάτια. Στο 4 εδώ η κόκκινη κάρτα θα είναι το 2ο παιχνίδι τους συστήματος.

Τέλος το βράδυ νομίζω δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση . Γιουβέντους – Ρόμα με Daniel Orsato στην σφυρίχτρα. Εδώ πέρα από την κόκκινη κάρτα που βρίσκω σε απόδοση 4 , σκέφτηκα και το Θασίτικο αλλά στο 2,90 που βλέπω δεν έχει και μεγάλη αξία. Η Ρόμα πάντα ομάδα που βγάζει νεύρα έχοντας ήδη 2 κόκκινες κάρτες , περιμένω να παρασύρει την πολλή ήρεμη φέτος Γιουβέντους που δεν έχει εντάσεις στα παιχνίδια της.

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια λοιπόν θα ρίξουμε το βάρος της ημέρας. Κάποια άλλα που είδα είναι το ντέρμπι στο Βέλγιο ανάμεσα στην Μπεέρσοτ και την Μαλίν , στη Ρουμανία το Ραπίντ – Κλουζ αλλά και το κολασμένο ντέρμπι Σουόνσι – Κάρντιφ.  Τα αφήνω αυτά για το αρχικό μου ένστικτο. Από τα υπόλοιπα της ημέρας μου αρέσει η ανατροπή σκορ υπέρ της Μπάγερν αλλά και της Χαούγκεσουντ από την Νορβηγία ενώ g/g ημιχρόνου μπορεί να δούμε στα παιχνίδια των Μονπελιέ – Λανς και Οντένσε – Ράντερς.

Με ένα Patent λοιπόν σήμερα κύριοι και ας ελπίσουμε οι ρέφερι να μην φοβηθούν και μείνουν μόνο στις κίτρινες. Θα είμαι από το μεσημέρι στο chat να τα δούμε μαζί.

UPDATE!!

Καλησπέρα! Συνολικά την εικόνα του Σαββατοκύριακου θα τα πούμε στην αυριανή στήλη μετά το σημερινό update.

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα μετά από πολλή σκέψη να ποντάρω την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι της Αγγλίας.

Και λέω μετά από πολύ σκέψη γιατί δεν θέλω να μπλέκω ως συνήθως σε ματς που έχουμε ποντάρει σημείο αφού όλοι περιμένουμε διπλό απόψε. Αλλά ας κάνουμε 0-2 και μετά ας φάει κόκκινη η Άρσεναλ! Σε Λονδρέζικο ντέρμπι και με Μάικ Ντιν και στις αποδόσεις που βλέπω δεν μπορώ να το προσπεράσω. Πέρυσι ο δικός μας Μάικ είχε βγάλει 8 κόκκινες σε 25 ματς κάτι που είναι τρομερό για Άγγλο ρέφερι.

Φέτος έχει σφυρίξει 5 ματς και ακόμη δεν έχουμε δει κόκκινη. Νομίζω ότι το ματς είναι κατάλληλο για να δείξει φέτος για πρώτη φορά την κόκκινη. Δύο ομάδες που είναι ισάξιες και έχουν καλόπαιδα να ρίξουν ξύλο. Ήθελα να ρίξω 1,5 μονάδα στο 5,5 της κόκκινης ωστόσο θα κάνω δύο τρίπλες. Η Μία είναι να ποντάρω από 0.5 μονάδα της ομαδικές που βρίσκω σε αποδόσεις 13 και 12 ,αφού ξεκάθαρα σε κέρδος, αλλά και στο σενάριο να πάρουν και οι δύο κόκκινη κάρτα με συμφέρει.

Από εκεί και πέρα η δεύτερη ντρίπλα που κάνω είναι η άλλη 0,5 μονάδα που περισσεύει (1,5 μονάδα θέλω να ποντάρω) θα την ποντάρω στην απευθείας κόκκινη αφού τις τελευταίες 6 κόκκινες που έδειξε ο Μάικ Ντιν ήταν όλες απευθείας (απίθανο ποσοστό). Οπότε με 1,5 μονάδα πιάνω αρκετά σενάρια. Το καλύτερο είναι να πάρουν και οι δύο κόκκινη εκ το οποίων η μία να είναι απευθείας.

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Είπαμε ας προηγηθεί η Πάλας 0-2 και από εκεί και πέρα ας πλακωθούν στο ξύλο. Νέα στήλη αύριο (δεν ξέρω ακόμη την ώρα)! Τα λέμε το βράδυ στο τσατ.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS