33

Thassios

Με ένταση στον τελικό

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες που γιορτάζουν και σε όλη την Ελλάδα μας!

Είπαμε ότι λέμε ”ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ΄΄ τέτοιες μέρες. Να τα λέμε ξανά και ξανά στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας ώστε η νέα γενιά να μην ξεχάσει την Ελληνική Επανάσταση του 1821 για να καθόμαστε αραχτοί τώρα και να απολαμβάνουμε την Ελευθερία μας.

Μια επανάσταση που άλλαξε την Ιστορία. Μία επανάσταση που έχει να μας διδάξει πολλά γιατί πολλές φορές στη σύγχρονη κοινωνία χρειάζεται να κάνουμε τη δική μας επανάσταση.

Να ζήσει λοιπόν το έθνος μας. Το έθνος το παρατηρεί κανείς στον λαό , στο τόπο , στον πολιτισμό του , στα λαϊκά έθιμα και τη γλώσσα του. Το έθνος είναι μια κοινότητα αλληλοβοήθειας και αλληλεξάρτησης.

Να φροντίσουμε λοιπόν να μην χαθεί αυτό το περήφανο έθνος. Είναι υποχρέωση μας.

Πάμε και στα δικά μας. Έχουμε να τα πούμε μία εβδομάδα από τη τελευταία στήλη που ήταν τη προηγούμενη Κυριακή. Τότε λοιπόν είχαμε ποντάρει δυνατά για κάρτες το ντέρμπι στη Βραζιλία όπου ακόμη δε κατάλαβα πως δε το πληρωθήκαμε. Από τύχη δεν βγήκε κόκκινη στη κανονική διάρκεια και αμέσως μόλις σφύριξε λήξη , πλακώθηκαν οι παίκτες με αποτέλεσμα δύο να δούνε απευθείας κόκκινες.

Ο Διαιτητής είχε τρομάξει και σαν άπειρος προτίμησε να μην θυμώσει κι άλλο τους παίκτες και έτσι κράτησε τις κόκκινες στο τσεπάκι του που είχε ευκαιρίες να δώσει. Από το ημίχρονο ακόμη! Σε άλλα νέα ήμασταν ήδη από πάνω στη σούμα της ημέρας αφού η βαρβάτη δυάδα πλήρωσε με τα anytime score. Δυάδα με απόδοση 15 έτσι! Αλλού πανηγυρίζουν για δυαδούλες απόδοσης 3.

Πάμε τώρα και στα φρέσκα. Βασικά στο φρέσκο. Δεν έχει πολλά το πρόγραμμα. Εκεί όπως που θα σταθώ είναι το ματς της Εθνικής αύριο. Εκεί θα ποντάρω. Και θα ποντάρω κάρτες με γκολ. Κοίταξα και λίγο το Ουαλία – Πολωνία με τον Orsato στην σφυρίχτρα αλλά τελικά θα κάνω πάσο. Δε τραβάει και πολύ πλέον ο Ιταλός.

Καταρχήν είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το αυριανό.

Μιλάμε για τελικό που στέλνει τη μία ομάδα Euro. Το θέλουν σαν τρελές και οι δύο. Δεύτερον είναι και οι δύο ομάδες που κάνουν φάουλ και παίρνουν κάρτες. Η Ελλάδα πήρε κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο με το Καζακστάν ενώ ήταν 2-0 το σκορ. Πήρε 3 κίτρινες με τη Γαλλία ενώ ακόμη και σε φιλικό έχει πάρει κίτρινη. Αύριο το ματς θα είναι δυνατό καθώς δεν περιμένω τη Γεωργία να είναι Καζακστάν.

Τα ίδια και η Γεωργία. Τρεις κίτρινες με το Λουξεμβούργο , δύο με την Ισπανία , τρεις στο εντός με τη Σκωτία. Αναφέρω τα τελευταία ματς.

Τρίτον, και τα δύο πιο πρόσφατα μεταξύ τους ήταν το 2021 όπου είδαμε από 7 κίτρινες σε κάθε ματς. Περιμένω δηλαδή τουλάχιστον από 3 κίτρινες για κάθε ομάδα. Κάτι που πλήρωνε 3,25 και θα το τιμούσα αλλά οι αποδόσεις διαλύθηκαν άμεσα.

Δε ξέρω αν φταίει που ανακοινώθηκε ο Marciniak στην σφυρίχτρα ,λες και είναι κανένας καρτάκιας τρομερός αλλά πλέον στο 2,45 που βλέπω δεν αξίζει. Ακόμη και η κόκκινη από 3,5 πήγε στο 3. Πλέον λοιπόν δεν αξίζει να βάλουμε κάπου καλό ποντάρισμα. Στο 3,25 θα το έκανα.

Ωστόσο θα κάνω δύο πονταρίσματα υψηλών αποδόσεων. Το ένα είναι το παρακάτω ειδικό :

Θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ στο ματς. Και κάπου εκεί θα αρχίσει να πέφτει πιο πολύ ξύλο. Μετά θα κάνω ακόμη ένα συνδυαστικό αλλά αυτή τη φορά θα βάλω και πέναλτι μέσα λόγω Πολωνού ρέφερι.

θα το βρείτε στο Bet Request.

Κλείνοντας να αναφέρω και μία τρίτη σκέψη που αφορά παίκτη. Από τη μεριά της Γεωργίας.

Όπως σας είπα περιμένω να έχουμε γκολ στο ματς εκατέρωθεν. Στη Γεωργία λοιπόν υπάρχει ένας παίκτης που θεωρώ ότι η απόδοση του να σκοράρει έχει αξία. Βέβαια με την επιστροφή του Kvaratskhelia μπορεί να είναι πάγκο. Αναφέρομαι στον παίκτη της Καρλσρούη Zivzivadze που δείχνει φορμαρισμένος. Πέτυχε τα δύο γκολ με το Λουξεμβούργο ενώ και με τη Γερμανική ομάδα ρίχνει κατά ριπάς.

Στο 5αράκι έχει αξία να πονταριστεί αν ξεκινήσει στο ματς. Είδαμε άλλη μια φορά πάντως να ξεκινάει δίδυμο με τον Kvaratskhelia. Οπότε υπάρχει κι αυτό το πλάνο. Θα το δούμε στο live αυτό.

Επομένως πάμε με δύο συνδυαστικά όπου μοιάζουν μεταξύ τους , απλά στο ένα θέλω κόκκινη και στο άλλο πέναλτι.

Να περάσετε όμορφα σήμερα , και εμείς τα λέμε αύριο το απόγευμα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS