4543

Billaras

Με αιχμή του δόρατος την Βάσκο Ντα Γκάμα!

Εδώ και μέρες, τα πονταρίσματα είναι…ανάλογα του προγράμματος. Αλλοτε 150, άλλοτε 200 μονάδες, γενικώς χαλαρά. Και δικαιολογημένα βέβαια. Τέτοια πονταρίσματα σπάνια σου κάνουν την διαφορά, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Και χθες ακόμα, δεν θα άλλαζε κάτι, πάροτι τα σημεία ήταν μεγάλα. Μιάς και είπα “χθες”, το μόνο που με πείραξε ήταν ένα σημείο που…δεν έπαιξα και αναφέρομαια στην Ουρουγουάη.

Σημείο που…φώναζε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Και που δεν το έπαιξα επειδή τελευταία στιγμή έμεινε εκτός ομάδας ο Σουάρεζ…. Ούτε τα έξι της Πορτογαλίας με πείραξαν (με 2-0 στο 22' και 3-1 και παίκτη παραπάνω στο β' ημίχρονο το ματς δεν μπορούσε να πάει αλλιώς), ούτε η ήττα του Περού. Σημεία του… 10.00 και του 6.00 με μικρό ποντάρισμα.

Η Ουρουγουάη με πέιραξε λοιπόν…. Πάνε όμως αυτά. Οπως έγραψα και στον πρόλογο, τόσο καιρό παίζουμε με τις μηχανές σβηστές. Τώρα θα τις ανάψουμε. Απόψε! Μπορεί το πρόγραμμα να έχει μόλις επτά ματς, όλα βραζιλιάνικα, αλλά όπως από την Κυριακή μου'χε κολλήσει η Ουρουγουάη, έτσι μου΄χε κολλήσει και η Βάσκο ντα Γκάμα! Την πόνταρα από νωρίς, την ανέφερα και στο chat νωρίς και χθες στην στήλη.

Ηξερα ότι οι αρχικές αποδόσεις θα…εξαφανιστούν. Οπως κι έγινε. Πλέον, μάξιμουμ 2.30 υπάρχει, τιμή που δεν την συνιστώ. Ξεκινάω λοιπόν λέγοντας ότι την έχω ποντάρει στο 2.60, δυνατά και εκεί θα την δείτε και στις προτάσεις παρακάτω. Οσοι δεν το κάνατε από χθες-προχθές, αφήστο το στην άκρη. Γιατί πόνταρα την Βάσκο; Γιατί δεν βρήκα κάτι εναντίον της, αντίθετα…πάρα πολλά υπέρ της! Στο 2.

60 εν ολίγοις ήταν καθαρή παικτική αξία. Η ομάδα πάτησε κορυφή κερδίζοντς την Μποταφόγκο στο ντέρμπι. Καλή εμφάνιση, ηθικό ακμαιότατο. Παίζει και με ψυχή, έχοντας τον Ρικάρντο Γκόμες, τον προπονητή της, στο σπίτι του αφού αναρρώνει από εγκεφαλικό που έπαθε στο γήπεδο το καλοκαίρι. Κάθε νίκη αφιερώνεται σε αυτόν. Πάει εξίσου καλά και στο Σουνταμερικάνα, είναι στον ημιτελικό.

Η πορεία της λοιπόν δεν είναι τυχαία. Τέσσερις στροφές πριν το φινάλε, δεν έχει περιθώρια γκέλας. Ισοβαθμεί με την Κορίνθιανς με μιά νίκη λιγότερη (στην Βραζιλία πρώτο κριτήριο είναι οι περισσότερες νίκες). Και έχει δύσκολο φινάλε, με Φλουμινένσε και Φλαμένγκο. Αρα, απόψε δεν έχει κανένα περιθώριο. Νικάει, ακολουθεί ένα εύκολο ματς εντός με την Αβάι και μετά, όλα γιά όλα στα δύο ντέρμπι.

Και παίζει με την Παλμέιρας. Τραγωδία σκέτη η σαιζόν. Μιά νίκη κι αυτή με το ζόρι επί της Σεαρά 1-0, στα τελευταία 12 ματς. Παίκτες εναντίον Σκολάρι, μισοάδειο γήπεδο, οπαδοί εξαγριωμένοι, βασικές απουσίες (απόψε πχ ο Βαλδίβια, το “10αρι” αλλά μακροχρόνια είναι πλήγμα και η απουσία του εξαιρετικού Μάρκος κάτω απο τα δοκάρια), τίποτα δεν πάει καλά.

Και κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Την έχουμε δει όλοι την Παλμέιρας, την έχουμε κοντράρει και… έχουμε πληρωθεί. Συν τοις άλλοις, αντίπαλος της Βάσκο γιά τον τίτλο είναι η Κορίνθιανς. Δηλαδή η ομάδα που….λατρεύουν να μισούν στην “βερντάο”, στην Παλμέιρας. Να πηγαίνεις τραγικά όλη τη σαιζόν και να δεις αυτή που μισείς να σηκώνει κούπα; Πολύ πάει… Γιά όλους αυτούς τους λόγους, το 2.

60 ήταν εξαιρετικό. Και το πόνταρα δυνατά. Θα το δείτε στην κάβα. Οτι και να γίνει, μπάλα είναι, αυτό το διπλό δεν θα μπορούσα να το προσπεράσω χωρίς δυνατό μπετ… Από εκεί και πέρα (πολύ πιό πίσω βέβαια σε εκτίμηση) υπάρχει και το διπλό της Κρουζέιρο. Ξύπνησε την έσχατη ώρα, βγήκε από τη ζώνη, παίζει με την τελευταία και ουσιαστικά υποβιβασμένη Αβάι.

Η Αβάι θέλει…όγδοο θαύμα γιά να σωθεί. Δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. Εδιωξαν τον προπονητή τους προχθές, πάνε με υπηρεσιακό και ήδη καταστρώνουν τα πλάνα γιά του χρόνου στην 2η κατηγορία. Με αυτά τα δεδομένα, το 2.60 που ακόμα υπάρχει, παίζεται. Υπάρχει και ένα φαβορί ακόμα, η Φλουμινένσε.. Η Γκρέμιο παίζει γιά να παίζει, αν με το ζόρι ισοφαρίζεις (και κατά τύχη) την Παλμέιρας, δείχνει και την κατάσταση σου.

Με 4-3-10 εκτός έδρας, δεν πας πουθενά. Η Φλου ακόμα ελπίζει σε τίτλο, γυρίζει απόψε ο Ντέκο, αποδεκτό το 1.60. Και τέλος, αύριο βράδυ είναι η Φιγκειρένσε. Συστάσεις δεν θέλει. Η…αγαπημένη πολλών εδώ στο site φέτος. Μας πληρώνει συνέχεια. Εξαιρετική ομάδα (με όλη τη σημασία της λέξης), δεμένο σύνολο, παίζει την κόντρα εκπληκτικά, ο Χούλιο Σέζαρ πετάει (11 γκολ-5 ασιστ), έχει να χάσει….

από αρχές Σεπτέμβρη! Θα έχει πολύ δύσκολο έργο, δεν παίζει με καμιά τυχαία, αλλά η φόρμα δείχνει δεξιά και οι αποδόσεις είναι (ξανά) προκλητικές στο 4.00. Και η Φλαμένγκο (δια στόματος Λουξεμπούργκο) δεν ελπίζει πιά σε τίτλο μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση της Κυριακής… Αυτά ήταν. Τέσσερα σημεία. Ομολογώ ότι βλέπω… κι άλλα (Ιντερνασιονάλ και Αμέρικα δεν είναι κακές), γενικά αισιοδοξώ ότι αυτή η κρίσιμη αγωνιστική μπορεί να βγει “λουκούμι).

Το θέμα είναι να τα “πλέξουμε” σωστά…. Λοιπόν: Βασικό σημείο (στο “κεφάλι” που λένε) η Βάσκο Ντα Γκάμα. Στο 2.60, το ξαναλέω. Οχι στο 2.30, πόσο μάλλον στο 2.20 του ΟΠΑΠ. Δυνατό ποντάρισμα, θα το δείτε. Οχι max bet, αλλά πολύ δυνατό. Κέρδη έχω από την αρχή της σαιζόν, δεν θα το φοβηθώ. Μετά, δυνατή δυάδα με την Κρουζέιρο, αλλά και trixie με την Φιγκειρένσε.

Και τέλος, κάνοντας και μιά…παρασπονδία, μαζί Βάσκο-Κρουζέιρο σε τριάδα με την Φλουμινένσε. Μονό πάντως, μόνο η Βάσκο… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Νέο υπόλοιπο από 15/11: 21.650 μονάδες. Ποντάρισμα 16/11: Μονό αποδεκτό: Βάσκο Ντα Γκάμα 2 (2.60), 330 μονάδες. Δυάδα: Βάσκο 2-Κρουζείρο 2 (6,76), 100 μονάδες. Σύστημα 2-3 (trixie): Βάσκο 2 (2.60)-Κρουζέιρο 2 (2.60)-Φιγκειρένσε (4.

00) από 45 μονάδες κάθε δυάδα από τις τρεις, 15 μονάδες στην τριάδα, σύνολο 150 μονάδες. Παρολί: Βάσκο 2-Κρουζέιρο 2-Φλουμινένσε 1 (10,8) 70 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 650 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.000 μονάδες. Η λογική μου είναι σαφής και ξεκάθαρη. Χτυπάω δυνατά με αιχμή του δόρατος την Βάσκο Ντα Γκάμα. Οποιος έχει χάσει μέχρι σήμερα από την αρχή της σαιζόν ή παίζει μόνο στον ΟΠΑΠ, ας μην ακολουθήσει.

Γιατί συν τοις άλλοις, πέρα από πολύ χειρότερες αποδόσεις, δεν θα έχει και την δυνατότητα κάλυψης στο live betting, όπως θα έχω εγω. Κλείσαμε, ραντεβού στη chat γιά… καλό (και ελπίζω νικηφόρο) ξενύχτι! Νέα στήλη αύριο δεν θα υπάρχει όπως είναι λογικό.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras