2936

Billaras

Με αποδόσεις…θηριάκια!

Αλλού….έφαγα πέντε, αλλού…έβαλα πέντε, αλλά τζίφος. Κακή χημεία. Εκ του αποτελέσματος, κακώς άφησα στο παρά πέντε έξω την Σάντερλαντ, τώρα θα είχα καλούτσικα κέρδη. Εντάξει, χαλαρή ήταν η μέρα γενικώς, αλλά κάτι θα μπορούσε να βγει είτε με άλλη χημεία, είτε αν η Χιχόν ήταν πιό εύστοχη (δύο σερί ματς η Λας Πάλμας…θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις και δεν μπορούν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα οι αντίπαλοί της, φοβερό είναι).

Πάμε στα φρέσκα χωρίς άλλους προλόγους (μόνο να πω ότι…νοιώθω τον Μάκη, αυτό που συμβαίνει φέτος είναι στα όρια του…μεταφυσικού). Η λίστα μου είχε έντεκα σημεία, πρόσθεσα άλλο ένα, έγιναν ντουζίνα. Τρία εξ' αυτών είναι φαβορί. Μάιντζ (2.10), Μονακό (2.00) και Βαγιεκάνο (2.60). Η Μάιντζ έχει πάρει φόρα, είναι εξαιρετική εντός-εκτός, έχει σούπερ παράδοση με Κολωνία, με νίκη πάει στο -1 από την 4η θέση! Η Μονακό έχει αντίπαλο την Μαρσέιγ κι αυτό τα λέει…όλα.

Πολλές “μεγάλες” ομάδες φέτος απογοητεύουν, είναι οικτρές. Ε, μιά από αυτές είναι η Μαρσέιγ, θέλουμε πολύ χώρο να γράψουμε αυτά που γίνονται εκεί. Σημείωση: Με νίκη η Μονακό ξαναπερνάει δεύτερη. Και τέλος, η Βαγιεκάνο, που έχει χρυσή ευκαιρία. Η Βιγιαρεάλ, αφού δεν κέρδισε και χθες η Θέλτα, δεν κοιτάει ούτε πάνω-ούτε κάτω, εκεί θα μείνει, 4η.

Επαιζε την Πέμπτη στην Πράγα, ακολουθεί μεσοβδόμαδα η Ρεάλ, θα κάνει και rotation, αλλά δεν θα χαριστεί. Απλώς…είναι από αριστερά το κίνητρο και δέχομαι να παίξω την καλούτσικη ομάδα, δεν βλέπω τίποτα 2.20, στο 2.60 είναι οριακά αποδεκτό. Από αουτσάιντερ; Εχω μεγάλα ως…πολύ μεγάλα. Γουέστ Χαμ (4.00), Αμβούργο (8.50), Μονπελιέ (3.00, αυτή πρόσθεσα σήμερα), Σασουόλο (4.

60), Νασιονάλ (10.00), Ακισάρσπορ (5.25), Κορούνια (6.50), Σαμπντόρια (3.00), Ντεν Χάαγκ (2.80). Το πρώτο ξεσκαρτάρισμα έγινε άμεσα. Οι τρεις τελευταίες έφυγαν (Σαμπ, Κορούνια, Ντεν Χάαγκ). Η πρώτη γιατί οκ, δεν θα ενοχληθεί και με Χ, δεν με πείθει, άλλαξε και τεχνικό η Μίλαν. Η δεύτερη γιατί επίσης δεν θα χαλαστεί με μιά ισοπαλία, δεν έχει λόγο να σκοτωθεί γιά τρίποντο.

Και η τρίτη ελέω πτώσης απόδοσης. Κι έτσι, έχω μιά εξάδα… Γουέστ Χαμ: Κοντράρω Λέστερ βάση προγράμματος. Μόλις γυρίσει αουτσάιντερ και αν οι αποδόσεις μου κάνουν, θα πάω υπέρ της. Ολα είναι θέμα απόδοσης, τίποτα παραπάνω ή λιγότερο. Ξέρω όλα τα δεδομένα, και βάση αυτών το 4.00 είναι μεγάλο, τόσο απλά (σας θυμίζω τον πίνακα που'χε βάλει προ λίγου καιρού ο Μάκης με την Γουέστ Χαμ και τι κάνει ως αουτσάιντερ).

Αμβούργο: Περιέργως, έχει…πελάτη την Ντόρτμουντ. Και σαφώς δεν έχει καθαρίσει, ενώ αντίθετα η Ντόρτμουντ δεν πάει πουθενά, 2η θα είναι ο κόσμος να χαλάσει. Προσθέστε ότι μεσοβδόμαδα έχει κύπελλο με Χέρτα η Ντόρτμουντ, εκεί είναι όλο το βάρος της πλέον. Και τέλος, προσθέστε τα…πρόσωπά τους μετά την φάπα (τι φάπα, εδώ μιλάμε γιά ντουβάρι που τους ήρθε στο κεφάλι) από την Λίβερπουλ.

Αυτό δύσκολα ξεπερνιέται. Και το 8.50 είναι απλά τεράστιο. Μονπελιέ: Να μιά με κίνητρο σωτηρίας σε καλή απόδοση. Μόλις +3 από τη ζώνη, με μιά Ναντ να αμολάει αετό εδώ και τρία ματς, παντελώς αδιάφορη και τον νυν προπονητή της να έχει καλές σχέσεις με την Μονπελιέ, πέρασε πολλά εκεί. Σασουόλο: Ηταν άτυχη στην ήττα με την Τζένοα. Με τις “μεγάλες” σχεδόν πάντα δίνει ρέστα.

Καλή ομάδα, με κίνητρο έκτης θέσης. Και η Φιόρε σε…τρικυμία. Εξι χωρίς νίκη, οπαδοί στην προπόνηση, κράξιμο, και διάφορα τέτοια ωραία. Δέχομαι το 4.60. Νασιονάλ στο 10.00. Ναι, εκτός χωλαίνει. Αλλά έχει φόρμα καλή, έρχεται από άνετη και μεγάλη νικη. Και από την άλλη, η Πόρτο. Επίσης μιά απογοητευτική “μεγάλη”, παράλληλα είναι επίσης μιά ομάδα που…δεν πάει πουθενά.

Τρίτη θα μείνει ότι και να γίνει. Δεν είναι η Πόρτο του…2004 γιά να δίνει τέτοια απόδοση, Τοντέλα και Πάσος την κέρδισαν (!!!). Ακισάρ (5.25): Ακαταννόητο. Ναι, ειναι ντεφορμέ. Δεκτόν. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ψαλίδα. Αν η Μπούρσα κυνηγάει την 5η θέση (με 38 βαθμούς), η Ακισαρ με 40 τι κάνει; Δεν την κυνηγάει; Θα περίμενα να δω κάτι σε 2.00 άσο και και 3.

60 διπλό. Δεν θα ασχολιόμουν τότε. Αλλά από που προκύπτει το… “μπετό” του 1.70; Δεν μου κάθεται καλά… Τα ανέλυσα όλα. Σαφώς κάποια μεγάλη μπορεί να ξεσπάσει. Μέσα στο πρόγραμμα είναι. Αλλά είπαμε, όλα τα καθορίζει η απόδοση. Και βάση των δεδομένων που έχω pre game, αυτά μου κάνουν. Οποιος θέλει, επιλέγει να παει πιό συντηρητικά, σε DNB, σε Χ-2, σε ασιατικά.

Εγώ δίνω την κατεύθυνση. Πως θα παίξω; Να σβήσω κι άλλα; Μεσοβδόμαδα έχει μεγάλο κουπόνι (το τελευταίο μεγάλο μεσοβδόμαδο), χθες έχασα, άρα…σηκώνει σκέψη ο σημερινός χειρισμός. Πλην των φαβορί και της Μονπελιέ που'ναι στο 3.00, όλα τα άλλα αντέχουν άνετα και μονά αποδεκτά. Καταλήγω: Θα σβήσω ένα μεγάλο το οποίο είναι η Ακισάρ (επειδή όντως είναι ντεφορμέ) και θα σβήσω κι ένα μικρό το οποίο θα είναι η Μαίντζ (γιατί και η Κολωνία θα το παλέψει, δεν έχει καθαρίσει) και θα πάω ακριβώς όπως χθες! Μιά δυάδα φαβορί (Βαγιεκάνο-Μονακό), δύο βουνά σε μονά (και ψιλά στην δυάδα μπας και) δηλαδή Αμβούργο και Νασιονάλ και ένα trixie.

Ρισκάρω αρκετά. Οχι λόγω αποδόσεων, αλλά με τον τρόπο που παίζω. Στο trixie θα είναι Γουέστ Χαμ-Σασουόλο-Μονπελιέ. Εδώ, άνετα έβαζα και δύο μονά, αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος. Ενώ τώρα θα κυνηγάω δύο στα τρία. Γιατί ρισκάρω, το ανέλυσα παραπάνω. Δεν θέλω να βάλω παραπάνω μονάδες. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 11.000 μονάδες.

Ποντάρισμα 17/4: Trixie: Γουέστ Χαμ 2 (4.00)-Σασουόλο 2 (4.60)-Μονπελιέ 2 (3.00) με 20 μονάδες η τριάδα και 50 κάθε δυάδα. Ολο μαζί 170 μονάδες. Δυάδα: Βαγιεκάνο 1-Μονακό 1 (5,2) με 80 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Νασιονάλ 2 (10.00) με 30 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Αμβούργο 2 (8.50) με 35 μονάδες. Δυάδα Αμβούργο-Νασιονάλ (85.00) με 5 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 320 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.

680 μονάδες. Ξαναλέω: Οποιος θέλει, πάει σαφώς πιό συντηρητικά, με καλύψεις, ασιατικά, draw no bet και λοιπά. Και παίζει μονά και Σασουόλο ή Γουέστ Χαμ. Είμαι σαφής. Αν πχ κάποια πατήσουν στο Χ, δεν θα να'ναι λάθος η επιλογή σημείου, σωστή θα έχει αποδειχθεί η κόντρα του φαβορί. Τίποτα άλλο, γιά να δούμε σήμερα, τι ψάρια θα βγουν. Κυνηγάω…συναγρίδα, δεν βολεύομαι με τους σπάρους.

Υ.Γ: Ευχαριστώ ολόψυχα γιά τις ευχές. Πλέον…στα 47 από χθες! Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras