830

Thassios

Με αρκετές επιλογές – UPDATE!!

Καλημέρα Betsellerades μου! Χθες δεν κάναμε τίποτα αφού το βράδυ ναι μεν πήγε το ματς όπως περίμενα στην Πορτογαλία αλλά τα νεύρα σταμάτησαν με την αποβολή του προπονητή της Μπράγκα. Ακολούθησε ένα χαλαρό δεύτερο ημίχρονο όπου η Μαρίτιμο πήρε και τη νίκη. Στα υπόλοιπα δεν είχαμε τις τρελές φάσεις στη Τούμπα ενώ θεωρώ ότι έπρεπε να μετρήσει το 0-1 του ΟΦΗ όπου εκεί θα βάζαμε γερά θεμέλια για την ανατροπή ενώ στην Γερμανία οι ομάδες είχανε 20 σουτ στο 1ο ημίχρονο (και 8 κόρνερ) αλλά βάλανε τα γκολ στο 2ο.

Δεν είχα πολλές απαιτήσεις από τη χθεσινή μέρα γι αυτό και πάμε γρήγορα στα σημερινά όπου έχουμε πολλές επιλογές και περιμένω κάτι να βγει.

Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τα παιχνίδια που περιμένω πολλές κάρτες. Θα τα αναφέρω όλα και μετά θα δούμε ποια έκοψα στη διαλογή. Από Πορτογαλία έχουμε το Τοντέλα – Σάντα Κλάρα και το Φαμαλικάο – Πάκος .

Από Γαλλία έχουμε το Λοριάν – Ανζέ , Ρεμς – Μετς , Στρασβούργο – Μονπελιέ και το Μαρσέιγ – Λιλ το βράδυ. Από Ιταλία το Βερόνα – Σασουόλο και το Ανταλάντα – Ίντερ. Από Ελλάδα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ενώ στην Τουρκία ξεχώρισα το Χάτιασπορ – Γαλατά. Οπότε μιλάμε για μια δεκάδα.

Αφήνω στα γρήγορα τα δύο στη Πορτογαλία γιατί οι αποδόσεις είναι χάλια.

Στο ματς της Τοντέλα με τον συγκεκριμένο ρέφερι είναι από τα παιχνίδια που μπορεί να δεις 11 κίτρινες χωρίς κόκκινη ενώ η μέγιστη απόδοση της κόκκινης στο ματς της Φαμαλικάο είναι στο 3.

Μετά πάω στη Γαλλία όπου σβήνω το Λοριάν – Ανζέ λόγω ρέφερι. Μπορεί να έχει φέτος 3 κόκκινες σε 9 ματς ο Hamel αλλά πάντα ήταν από τους αψυχολόγητους διαιτητές.

Μια από τα ίδια και στο Μονπελιέ – Στρασβούργο. Από Ιταλία αφήνω το μεγάλο ντέρμπι της Αταλάντα με την Ίντερ και λόγω των ομάδων (θυμάστε τι είχαμε τραβήξει με αυτήν την Αταλάντα που δεν έκανε φάουλ με τίποτα) αλλά και λόγω David Massa που δεν θέλει να βγάζει κάρτες.

Οπότε πέσαμε σε μια πεντάδα από παιχνίδια που τα έχουν όλα. Στο Ελληνικό ντέρμπι φυσικά και περιμένω να βγούνε κάρτες.

Ο Πολωνός ρέφερι δεν είναι εύκολος στις κόκκινες αν και την τελευταία φορά που σφύριξε Ελλάδα ήταν σε ένα ματς κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ όπου έδειξε την κόκκινη. Βλέποντας τις αποδόσεις μήπως και κάνω παιχνίδι με κάρτες σβήνω κι αυτό το ματς. Κάτι 2,70 σε θασίτικα ή 2,5 στο ειδικό του 2ου ημιχρόνου που παίζουμε δεν τα βλέπω καν.

Φεύγουμε κι από εδώ και πάμε στους γείτονες.

Στο Σασουόλο – Βερόνα λοιπόν δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από εκείνο το 9αράκι που είχαμε πιάσει και την προηγούμενη φορά. Δηλαδή ματς με πολλά γκολ αλλά και κάρτες. Ο ρέφερι δείχνει την κόκκινη (έχει 2 σε 4 ματς φέτος) και γενικά βγάζει εύκολα κάρτες. Οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα αν και με προβληματίζει λίγο η τεράστια απουσία του Berardi στους γηπεδούχους.

Κοιτώντας λίγο τα στατιστικά η Βερόνα σκοράρει πιο εύκολα στο πρώτο ημίχρονο ενώ αρέσκεται στο να σκοράρει πρώτη αντίθετα με την Σασουόλο , επομένως μπορεί να είναι δικό της το πρώτο ημίχρονο γι αυτό και κοιτάω λίγο μήπως και έχουμε ανατροπή στο ματς. Να σκοράρει πρώτη η Βερόνα και να μην κερδίσει (δηλαδή 1Χ) δίνει 4,5 και είναι κάτι που μου αρέσει.

Επίσης στα τελευταία 4 ματς των δύο ομάδων είχαμε δύο φορές το σκορ 3-2 υπέρ της Σασουόλο και ένα 3-3. Οπότε μπορούμε να κάνουμε δυνατούς συνδυασμούς. Το παραπάνω ειδικό με όβερ 2,5 πάει στο 6,25 ενώ η ανατροπή υπέρ της Σασουόλο με σκορ 3-2 δίνει 34. Διαλέξτε και κάντε ότι παιχνίδι θέλετε. Στο 8,5 είναι και το ειδικό ”g/g & όβερ 3,5 & κόκκινη κάρτα” που είχαμε παίξει την προηγούμενη φορά.

Προχωράω και πάω στους άλλους γείτονες. Στη Τουρκία λοιπόν έχουμε το Χάτιασπορ – Γαλατά όπου με πονηρεύει λίγο ο ρέφερι. ”Γιατί ρε Thassie;;” θα μου πείτε. Διαβάστε λίγο και πείτε μου. Erkan Ozadamar λοιπόν δεν έχει σφυρίξει πολλές φορές την Γαλατά. Στα 3 λοιπόν παιχνίδια που βλέπω τι έγινε ; Το καλοκαίρι κόντρα στην Γκιρέσουνσπορ δίνει 2 πέναλτι υπέρ της Γαλατά και κόκκινη στο πρώτο ημίχρονο στην Γκιρέσουνσπορ.

Πέρυσι τον Φεβρουάριο όταν ζοριζόταν να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κασιμπάσα , τσακ , πάρε το πέναλτι στο 90 και το 2-1 (το θυμάμαι αυτό γιατί ήμασταν στο chat) ενώ στο τρίτο παιχνίδι που έχει σφυρίξει ήταν με τη Χάτιασπορ που παίζει σήμερα και τότε είχε δώσει κόκκινη στην Χάτιασπορ. Δεν λέω ότι σημαίνει κάτι αφού έχουμε δει πολλές φορές να παίρνει σφυρίγματα η μεγάλη ομάδα της Τουρκίας αλλά νομίζω σε μια Χάτιασπορ που μπορεί να τα βρει σκούρα πονηρεύομαι λίγο να παίξω κόκκινη για τους γηπεδούχους ή κανένα πέναλτι να σκοράρει η Γαλατά.

Δείτε και εσείς και πείτε μου ότι δεν θα πονηρευόσασταν.

Τέλος πάμε στους φίλους μας τους Γάλλους. Ξεκινάω από το Ρεμς – Μετς όπου σαφώς και έχουμε καλύτερη ομάδα και είναι οι γηπεδούχοι όπου σε μια καλή μέρα θα κερδίσουν άνετα μια κακή Μετς. Το θέμα μου εδώ είναι ”τι γίνεται ρε παλληκάρια της Ρεμς και παίζετε ξύλο στα ματς;;”.

Στα τελευταία 6 ματς έχουμε δει 6 κόκκινες κάρτες στα παιχνίδια της. Είδα το παιχνίδι με την Κλερμόν αλλά και αυτό του κυπέλλου και βγάζουν έναν εκνευρισμό οι παίκτες. Να είναι τα σενάρια περί αποχώρησης του μεγάλου γκολτζή της ομάδας και να τους προκαλούν νεύρα;; Πάντως ξέρω ότι οι δηλώσεις του προπονητή της Μετς ήταν ότι ”θα πάμε να πάρουμε το ματς με πάθος! Θέλουμε πάθος!” Από 4 κόκκινες κάρτες έχουν φέτος και οι δύο ομάδες και ο ρέφερι της αναμέτρησης είναι βούτυρο στο ψωμί του τέτοια ματς.

Με 5 κόκκινες σε 10 ματς φέτος τον βρίσκουμε φορμαρισμένο (έχει αποβάλει το προπονητή της Μετς στον αγώνα με την Παρί γιατί του είχε πει κάτι ωραία Γαλλικά – φώτο στήλης) ενώ θυμίζω πως και στον πρώτο γύρο είχαν ”πλακωθεί” στους πάγκους οι δύο προπονητές (είδαν κόκκινη και οι δύο) και νομίζω ότι κάτι 5,5άρια που βλέπω σε αποδόσεις αξίζουν με το ρίσκο βέβαια να τρώει 2 γκολ η Μετς στο ημίχρονο και να κλαίμε όλοι μαζί.

Μετά πάμε και στο βραδινό παιχνίδι όπου θα πέσουν κορμιά. Η Μαρσέϊγ υποδέχεται την Λιλ και οι δύο ομάδες είναι καλά. Περιμένω παιχνίδι με ένταση όπως όλοι φυσικά και ο ρέφερι της αναμέτρηση είναι αυτός με τον μεγαλύτερο μέσο όρο σε κάρτες φέτος. Σε 10 εμφανίσεις φέτος έχει 58 κίτρινες με τις 28 να είναι στο πρώτο ημίχρονο ενώ έχει και 2 κόκκινες.

Νομίζω ότι ξεκάθαρα το θασίτικο στο 3,75 που βλέπω αξίζει αφού και οι ομάδες έχουν καλούς μέσου όρους στο πρώτο ημίχρονο.

Αφήνουμε τις κάρτες και πάμε στα γκολ. Ήδη ανέφερα το παιχνίδι της Σασουόλο για γκολ και πάμε στο βραδινό Ιταλικό όπου εκεί θα κρατήσω το g/g ημιχρόνου. Τόσο η Αταλάντα όσο και η Ίντερ έχουν τρομερή ποιότητα στην επίθεση και οι γηπεδούχοι μετά την Έμπολι είναι η ομάδα με τα περισσότερα g/g ημιχρόνου εντός έδρας ενώ είναι η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα με τα περισσότερα g/g στο πρώτο ημίχρονο αφού έχει 10 σε 20 αγώνες.

Στο 3,75 αξίζει να παιχτεί.

Κάποια άλλα που είδα για g/g ημιχρόνου είναι το Ρεν – Μπορντό , Στρασβούργο – Μονπελιέ και το Βενέτσια – Έμπολι. Δείτε τα και εσείς.

Πλούσια στήλη λοιπόν με πολλές επιλογές και πάνω κάτω καταλάβατε πως θα κινηθώ. Αυτή την ώρα που γράφω μόλις διάβασα ότι μπορεί να αναβληθεί και το ματς της Γαλατά οπότε το αφήνωι κι αυτό.

Οπότε θα κάνω παιχνίδι με 4 ματς. Σασουόλο – Βερόνα , Ρεμς – Μετς , Αταλάντα -Ίντερ και Μαρσέϊγ – Λιλ. Σε όλα έχω εξηγήσει τι θα ποντάρω εκτός από το ματς της Σασουόλο. Επειδή δεν θέλω να ανεβάσω και πάρα πολύ το ποντάρισμα θα πάω σε κάτι πιο ρισκαδόρικο. Θα κρατήσω το 6,25 στο ειδικό ”1Χ & οβερ 2,5 & και να σκοράρει πρώτη η Βερόνα” (από το bet builder”) και κάτι ψιλά στα anytime score 3-2 και 3-3 (μπορεί να βγούνε και τα δύο με λίγη τύχη).

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε. Εμείς τα λέμε στο chat από νωρίς!

UPDATE!!

Καλησπέρα σας κι από εμένα! Είχα σταμπάρει ένα παιχνίδι σήμερα για ποντάρισμα σε ένα φτωχό πρόγραμμα γι αυτό και δεν ανέβασα στήλη (κάτι που θα κάνω αύριο). Το ματς που μου αρέσει σήμερα είναι το Κάντιθ – Εσπανιόλ όπου περιμένω σκληρό και κλειστό ματς με περισσότερες κάρτες από γκολ.

Ο Billaras έχει ποντάρει ήδη άσσο και συμφωνώ απόλυτα μαζί του μιας και η Κάντιθ μετά την αλλαγή προπονητή ,προκρίθηκε στο κύπελλο και έρχεται με ψυχολογία στο σημερινό ματς να πάρει τη πρώτη της νίκη εντός έδρας απέναντι σε μια Εσπανιόλ που εκτός έδρας χάνεται. Στην αρχή σκέφτηκα να μην ποντάρω αφού θα το έχουμε όλοι άσσο αλλά ας το πληρωθούμε διπλά.

Μόλις μία νίκη εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι (είχε μείνει με 10 η αντίπαλος) όπου βγάζουν πολλά νεύρα και βλέπουμε πολλές κάρτες στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Η Κάντιθ περιμένω να μπει δυνατά και είναι από τις ομάδες που παίρνουν κάρτα και στα δύο ημίχρονα ενώ η Εσπανιόλ παίρνει περισσότερες στο 2ο όταν βλέπει ότι δεν της βγαίνει το παιχνίδι.

Κάτι τέτοιο περιμένω και σήμερα και το ειδικό ” κάρτα και στα 2 ημίχρονα η Κάντιθ + όβερ 1 κάρτες στο 2ο η Εσπανιόλ΄΄ δίνει 2,70. Πολύ καλή απόδοση όταν μιλάμε για 4 μόλις κάρτες συνολικά (το όβερ 5,5 δίνει 1,60 να φανταστείτε). Εγώ θα το πάω και λίγο παραπέρα συνδυάζοντας μαζί και τα γκολ αφού όπως ανέφερα περιμένω κλειστό παιχνίδι. Η Κάντιθ εντός έδρας έχει φέρει σε όλα τα ημίχρονα άντερ 1,5 γκολ ενώ και η Εσπανιόλ εκτός έδρας έχει 8 στα 10.

Οπότε με άντερ 1,5 γκολ ημιχρόνου στο παραπάνω ειδικό η απόδοση πάει στο 3,5. Θα το πάω ακόμη λίγο πιο πέρα. Kαι οι δύο ομάδες έχουν 8 στα 10 ματς (εντός / εκτός) γκολ στο 2ο ημίχρονο κάτι που αν το προσθέσω στο ειδικό μου με ανεβάζει μία μονάδα πάνω. Εγώ κάπου εδώ θα σταματήσω. Πάντως άμα θέλει κάποιος να το τραβήξει και να κάνει μία μίνι ”σκάλα” που λέμε μπορεί να βάλει και όβερ 7 κόρνερ να πάει σε απόδοση 6 .

Οπότε έκανα μια πλήρης ανάλυση του ειδικού που θα παίξουμε μιας και δεν έχω κάτι άλλο να αναλύσω. Θα πάμε με το ειδικό ” άντερ 1,5 γκολ 1ο ημίχρονο + όβερ 0,5 γκολ στο 2ο ημίχρονο + κάρτες και στα δύο ημίχρονα η Κάντιθ + Εσπανιόλ όβερ 1 κάρτα στο 2ο ημίχρονο” σε απόδοση 4,5 (έχω βάλει και φώτο του ειδικού στο chat για όποιον χαθεί). Ο Ρέφερι είναι κάτι παραπάνω από σούπερ και θα βοηθήσει πολύ.

Τα λέμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS