3012

Billaras

Με βάση το νησί!

Δεν μου έκανε τα κέφια χθες βράδυ η Ντέρμπι, ή μάλλον γιά να είμαι απόλυτα σωστός, δεν μου τα έκανε η Γιουνάιτεντ, η οποία “έδειξε” κάτι-επιτέλους. Το δεύτερο γκολ ας πούμε, ήταν παραγωγή δουλεμένη. Ο Μπλιντ σε θέση φορ. Είχα…ξεχάσει από πότε είχα να δω συνδυασμο δουλεμένο απ΄την Μάντσεστερ. Της βγήκε χθες. Δεν πειράζει. Θα έχουμε…κι άλλες ευκαιρίες.

Πάμε λοιπόν κατ'ευθείαν στα φρέσκα. Ξεκινάω λέγοντας ότι εκτός νησιού έχω ελάχιστα σήμερα. Στραβοκοίταξα κάμποσα ισπανικά (Μπέτις, Βαγιαδολίδ, Λούγκο), στραβοκοίταξα τον Ατρόμητο, έφυγα από όλα. Θα κρατήσω μόνο μιά δυάδα ψηλών over, μέχρι να φύγει ο μήνας θα “καταφεύγω” και σε μερικά τέτοια μπετ. Να τελειώσουν οι μεταγραφές, να μπούμε Φλεβάρη, να αλλάξουν τα δεδομένα.

Οπότε, χωρίς πολλές περιστροφές, η δυάδα over των Εϊμπάρ (2.35) και Λοριάν (2.07) θα παιχθεί. Με ρίσκο ειδικά το πρώτο, αλλά μάλλον θα δούμε ανοιχτό ματς και η απόδοση είναι πολύ καλή. Τίποτα άλλο εκτός νησιού, ούτε γαλλικό, ούτε γερμανικό, ούτε ιταλικό, ούτε από τις κάτω χώρες. Μετριότατο πρόγραμμα. Μόνο η δυαδούλα over. Αύριο πάντως θα γράψω κανονικά νέα στήλη, που θα είναι με ματς…μόνο εκτός νησιού.

Πάμε τώρα στην Αγγλία. Κύπελλο και μερικά ακόμα στο μενού. Σημειώστε εδώ: Μεσοβδόμαδα έχει πάλι εμβόλιμη η Premier League. Αυτό μετράει πολύ στα μάτια μου. Γιατί η κάθε ομάδα οριοθετεί στόχους. Πχ η Λίβερπουλ. Παίζει 120' με βασικούς προχθές, πάει τελικό Λιγκ Καπ. Εχει ματς με τη Λέστερ. Ο στόχος είναι η τετράδα. Θα…κυνηγήσει και το κύπελλο; Ο Κλοπ έδειξε καθαρά και στον προηγούμενο γύρο το έχει τελευταίο στις προτιμήσεις του.

Η Αρσεναλ το ίδιο, η μοναδική λέξη που γυρίζει στο μυαλό όλων είναι μιά: Πρωτάθλημα. Υπάρχουν μερικά σημεία που οι μπουκ…μας πήρανε χαμπάρι που λένε. Νότιγχαμ, Πόρτσμουθ, Οξφορντ. Στα μάτια μου, πιθανοί οι άσοι. Αλλά ως εδώ. Απόδόσεις κακές. Οπότε, στρέφομαι εκεί που έχω πεδίο. Η Μπέρνλι ας πούμε. Σε τοπ φόρμα, θα την ζορίσει στα κόκκινα την Αρσεναλ.

Στο 9.00 ξεφεύγει το πράγμα. Η Πιτέρμπορο είναι τουλάχιστον ύπουλη και η Γουέστ Μπρομ (το παραδέχθηκε ο Πούλις), απίστευτα κουρασμένη. Κι εδώ ξεφεύγει το 5.75. Η Γουόλσολ έχει το ύψος για τη ζημιά, εκτιμώ πολύ τον Ο'Ντρίσκολ και το υλικό του. Η Ρέντινγκ δεν με πείθει και δεν τους τρομάζει. Δέχομαι το 4.75 (εδώ θα έχει και γκολ λογικά το ματς).

Και τέλος, η Γούεστ Χαμ. Αναφέρθηκα στην Λίβερπουλ. Η λονδρέζα την έχει ήδη κερδίσε δύο φορές. Από “μεγαλο” δεν έχει χάσει. Την εμπιστεύομαι, αν και εδώ…λίγο με έριξαν, το 4.20 αρχικό ηταν οκ, το 3.75 το τωρινό είναι πεσμένο. Θα κάνω λίιιιγο τα στραβά μάτια. Πέραν του κυπελλου, μιά Μπέρτον, μιά Μπάρνσλεϊ, μιά Λούτον, μιά Λέιτον, θεωρώ ότι κερδίζουν από 1η και 2η.

Κι εδώ θα καταφύγω σε μιά δυάδα, “μικρή” γιά τα δικά μου γούστα. Λούτον στο 2.40 και Μπέρτον στο 2.70. Η δική μου εκτίμηση ήταν γιά 2.25 και 2.50 αντίστοιχα, άρα ναι μεν δεν είναι τίποτα 5αρια, αλλά έχουν αξία. Και αυτά είναι όλα! Δεν υπάρχει λόγος να πλατιάζω. Δύο δυάδες, ένα μονό, ένα patent. Και αύριο νέα στήλη. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 15.

100 μονάδες. Ποντάρισμα 30/1: Μονό αποδεκτό: Αρσεναλ-Μπέρνλι 2 (9.00) με 30 μονάδες. Δυάδα: Λοριάν over- Eϊμπάρ over (4.86) με 75 μονάδες. Δυάδα: Λούτον 1 -Μπέρτον 2 (6.48) με 50 μονάδες. Patent: Γουέστ Χαμ 2 (3.75)-Γουόλσολ 2 (4.75)-Πιτερμπορο 2 (5.75). Με 10 στην τριάδα, από 30 σε κάθε δυάδα, και ακολούθως 45 σε Πιτέρμπορο, 60 σε Γουόλσολ, 80 σε Γουέστ Χαμ. Ολο μαζί 285 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 440 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 14.660 μονάδες. Παίζω περίπου στα όρια μου, 100 μονάδες παραπάνω, που…θα τις μαζέψω αύριο. Νορμάλ παιχνίδι δηλαδή, δεν έβαλα καν με κάλυψη την Μπέρνλι. Και με δύο “χαμηλές” δυάδες ως “ντρίπλες” στην περίεργη περίοδο του Γενάρη που τελειώνει. Τίποτα άλλο, νέα στήλη κανονικά αύριο, ραντεβού στο chat μετά τις 4!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras