819

Billaras

Με βαριά καρδιά, no bet!

Πως τον βλέπετε τον Αη Βασίλη στη φωτό; Ετσι ακριβώς αισθάνομαι κι εγώ. Στεναχωρημένος, σκασμένος, όλα μαζί. Μας έσκισε ο κορωνοϊός, πάει η μπάλα, πάει το στοίχημα, χαμός και με νέα μέτρα, πιάσε το αυγό και κούρεψτο. Ο Μάκης το έγραψε εξαιρετικά. Ή πρέπει να πούμε no bet ή να παίξουμε ένα και τέλος. Ισα γιά να υπάρχει. Ε, εγώ το ένα το έπαιξα χθες.

Η Γουότφορντ προηγήθηκε, μετά κατέρρευσε, αντίο. Πριν πέσω γιά ύπνο, το είχα ήδη ξεχάσει. Ο Μάκης έπαιξε ένα αυριανό. Την Κάρντιφ. Την σκεφτόμουν κι εγώ. Αλλά αφού την έδωσε, ας μην παίξω τα ίδια. Και μετά τι μένει; Το…τίποτα. Ηθελα να παίξω Μάνσφιλντ (κυρίως) και Τρανμίρ. Πάνε και τα δύο. Και από τα 2+3+5+2=12 ματς που έμειναν σήμερα (ανά κατηγορία), δεν μου αρέσει κανένα! Αύριο ήταν η Νιουκάστλ σκέψη και η Κάρντιφ.

Το ένα το πήρε ο Μάκης, το άλλο αναβλήθηκε κι αυτό.

Να μην το κουράζω. Ενα έπαιξα (χθες). Ενα το ποντάρει ο Μάκης (Κάρντιφ), τα άλλα τρία που μου έκαναν το κλικ αναβλήθηκαν.

Δεν παίζω τίποτα. Νο bet. Σόρρυ. Σταυρώνω τα δάχτυλα να μπει αλλιώς το 2022. Να παιχθούν τα ματς του Σαββατοκύριακου. Τι άλλο να πω, έχω στεναχωρηθεί με όλο αυτό, ευτυχώς έχω τα εγγόνια μου εδώ και ξεχνιέμαι.

Θα μπω σίγουρα στο chat απόψε αργά να δούμε παρέα τα δύο βραδινά της Premier, ελπίζω να είστε εκεί να τα πούμε από κοντά. Νέα στήλη μάλλον Παρασκευή μεσημέρι, παραμονή δηλαδή. Αλλιώς τα…λέμε του χρόνου, δηλαδή το Σάββατο πρωί! Να προσέχετε, να περάσετε όσο γίνεται καλύτερα, λυπάμαι για όλο αυτό αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras