1844

Skotostrious

Με γιορτινή διάθεση…

Πάσχα των καθολικών σήμερα και στην Αγγλία γιορτάζουν με τις αγαπημένες τους ιπποδρομίες. Στο συνθετικό τάπητα του Southwell πραγματοποιείται μια ενδιαφέρουσα ημερίδα και στην πρώτη κούρσα ο FLY TRUE δείχνει να έχει αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ερχεται από μια νίκη σε ακριβώς ίδια κούρσα πριν λίγες εβδομάδας στο ίδιο ιπποδρόμιο καθώς έδειξε να ευνοείται από την συγκεκριμένη απόσταση (7 furlongs).

Θα φέρει 6  lbs περισσότερο βάρος λόγω αυτής της επιτυχίας άλλα δείχνει ικανό να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο.

Λίγο αργότερα πραγματοποιείται ένα μεγάλο φεστιβάλ που κλείνει την αγωνιστική σεζόν στις κούρσες με εμπόδια για τις ιρλανδέζικες ιπποδρομίες και στην κούρσα για φοράδες είναι η μια από τις επτά εκπροσώπους του κορυφαίου εκπαιδευτή Willie Mullins , η EGLANTINE DU SEUIL που δείχνει να έχει το προβάδισμα.

Νικήτρια στο μεγάλο φεστιβάλ του Cheltenham με πολύ δυνατό φίνις πράγμα που ίσως δείχνει πως “έχει” τη μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής ιπποδρομίας. Είναι η επιλογή του Ruby Walsh για την κούρσα και αναμένεται να είναι πρωταγωνίστρια.

Συνοπτικά

Κυριακή 21/04 Southwell 16:05 SW And AT Darby Memorial Handicap : FLY TRUE (6,00)

Κυριακή 21/04 Fairyhouse 16:50 Irish Stallion Farms EBF Mares Novice Hurdle Championship Final : EGLANTINE DU SEUIL (5,00)

Η ώρα είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Η κούρσα στο Southwell βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ: 021 , αρ: 1)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious