2093

Billaras

Με γκολάκια και εγγλέζικο-UPDATE!!

Γράφω σήμερα στην Kingbet, πόσο ωραία είναι αυτά τα βράδια σαν το αποψινό, το αυριανό, αυτό της Πέμπτης. Champions League, Europa League, όμιλοι πλέον. Θέαμα εγγυημένο, πλούσιο και πολύ υψηλό. Και φέτος είναι ακόμα ωραιώτερο, γιατί έχουμε και άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον. ΑΕΚ αύριο, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μεθαύριο. Και μόνο που θα τις δείς στο χορτάρι με Αγιαξ-Τσέλσι-Μπέτις, φτάνει.

Μεγάλη υπόθεση, μεγάλη διαφήμιση, μεγάλη τιμή. Εβλεπα αυτό τον καιρό ας πούμε, η ΑΕΚ από την ανυποληψία προ μερικών ετών, δώστου αφιερώματα σε τεράστιου βεληνεκούς έντυπα, από Gazetta στην Ιταλία ως Kicker στην Γερμανία. Το ΠΑΟΚ-Τσέλσι θα το δουν εκατομμύρια στο Νησί (και όχι μόνο), είναι αλλιώς να είσαι γνωστός παντού και να είσαι γενικώς στην παγκόσμια επικαιρότητα….

Φυσικά, αυξάνεται και ο βαθμός δυσκολίας. Αλλό Βίντι, άλλο Αγιαξ. Αλλο Βασιλεία, άλλο Τσέλσι. Αλλο Λουκέρνη, άλλο Μπέτις. Ειδικά γιά την ΑΕΚ που δεν έχει ένα αλλά…τρία βουνά, ο πήχης είναι ψηλά. Ας πάμε στο στοιχηματικό κομμάτι, ανάποδα. Πρώτα με τα άλλα ματς. Σήμερα στο σεντονάκι…τίποτα. Αντε, μόνο το g/g στο Ερυθρός Αστέρας-Νάπολι μου κάνει στο 1.

95. Θα πρεπε να είναι χαμηλότερα. Τότεναμ πήγε 2.90 αλλά είναι με απουσίες πολλές (γι αυτό και “σκάτζαρε” η απόδοση, χώρια που δεν είναι καλά), Ντόρτμουντ-Ατλετικο-Γαλατά είναι αυτά τα λεγόμενα …μικρομεσαία που δεν αγγίζω ποτέ, Λίβερπουλ στο 2.10…no way (οριακά δεν πήγα δεξιά), όλα μέσα στην Σαλκε, ουδέν σχόλιο γιά Μπάρτσα. Πέρυσι βγάλαμε καλά λεφτά στο σεντόνι, στην Ευρώπη γενικά, με κάτι Μπεσίκτας, κάτι Αούστριες.

Θέλει προσοχή, θέλει καρτέρι, αυτή η πρώτη αγωνιστική δεν λέει πολλά γιά στοίχημα. Γυρίζω στις ελληνικές ομάδες. Εκτιμώ ότι και στις τρεις οι μπουκ έχουν κάνει λάθος στο εύρος των γκολ. ΑΕΚ στο under στο 2.05. Ολυμπιακός over στο 2.00. Και ΠΑΟΚ στο over στο 1.95. Αουτσάιντερ δηλαδή. Εγώ…γιατί τα βλέπω ανάποδα; Η ΑΕΚ θεωρώ ότι θα πέσει μεν, όρθια δε.

Δεν θα εκτεθεί. Κάτι σε 1-0, άντε 2-0. Μακάρι να…κάνει και θαύμα και να μην χάσει, αλλά όπως και να έχει, μόνο αν κλειστεί όλη πίσω στο δικό της 1/3 θα φάει πολλά (και δεν θα το κάνει, το θεωρώ βέβαιο). Ο ΠΑΟΚ με όσα μας έχει δείξει, παίζει στα ίσα. Run and gun. Κατ' εμέ λάθος μεγάλο, αλλά αυτό κανει. Ο Λουτσέσκου θα πρεπε να πάει πιό πονηρα γενικώς.

Και ο Σάρι από την άλλη, τον ξερουμε και από την Ιταλία, δεν είναι του “μισού μηδέν”. Θα έχει γκολ το ματς, θεωρώ πως ξεκινάει από το 1-1, κάτι σε 1-2 ή 2-2 μου κάνει, μακάρι το δεύτερο, θα είναι ιδανικό. Τέλος, ο Ολυμπιακός ξαναχτίζεται και απ όσα έχω δει, μπροστά είναι καλά (καμιά σχέση με πέρυσι), αλλά πίσω μπάζει άσχημα. Δέκα τελικές του έκανε η Μπέρνλι.

Η Μπέτις τελικά έρχεται πλήρης, επιθετική ομάδα, κι εδώ λοιπόν περιμένω γκολ! Θελετε τώρα να μπλέξετε αυτά τα τρία ελληνικά μαζί με το g/g του Αστέρα; Μικρές αποδόσεις μεν, καλές δε, με αξία. Με λαθάκια. Δεν θα κάνω πρόταση, αλλά εκεί είμαι. Και εν τέλει, τι παίζουμε σήμερα-αυρίο; Για μένα, μονάχα ένα εγγλέζικο. Μπρίστολ Σίτι. Οσο καλά κι αν είναι η Γουέστ Μπρομ, με έδρα καλή και φανέλα βαριά, το 4.

33 της Μπρίστολ που είναι με 4 στα 4 και 9-1 γκολ, είναι λάθος! Ταβάνι στο 3.40 έπρεπε να είναι. Και θα παίξω εδώ ένα μονό αποδεκτό. Τι ΔΕΝ έγραψα; Γιά τα υπόλοιπα ματς της Πέμπτης. Θα το κάνω με update μεθαύριο μεσημέρι. Να το περιμένετε. Προς το παρόν, στο πινακάκι βάζω μόνο Μπριστολ και αποφασίστε εσείς τι θέλετε να κάνετε με τα τέσσερα over/under και g/g που ανέφερα! Update Πέμπτη μεσημέρι και νέα στήλη Σάββατο.

Απόψε ΚΑΙ στο chat, 100% θα τα πουμε εκεί κατά τις 21.30! Y.Γ1: Οριστικά, αμετάκλητα που λέμε, η πρώτη φετινή σύναξη θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στην Πεύκη, στις 5 Οκτώβρη. Ημέρα Παρασκευή, 9 το βράδυ, σε…γνωστό στέκι που μας…ανέχεται χρόνια τώρα (γέλια). Στα “Πεύκα”. Ο καιρός θα μας δείξει αν θα μαζευτούμε έξω ή μέσα, αλλά σίγουρα θα φάμε, θα πιούμε, θα γελάσουμε, όπως κάθε χρόνο.

Και τούρτα θα έχουμε. Οπότε, πολλοί ξέρετε τι πανηγύρι γίνετε, όσοι δεν ξέρετε ρωτήστε ή απλώς…ελάτε, μην ντραπείτε! Ανοίγω ποστ στο φόρουμ όπως κάθε φορά, γιά συμμετοχές. Γιά να μετρήσω πόσοι θα είμαστε. ΜΗΝ αμελήσετε να δηλώσετε λοιπόν στο φόρουμ κάτω από το ποστ, το συντομότερο, μην το αφήσετε τελευταία στιγμή. Ξαναλέω, Παρασκευή 5/10 στις 9 το βράδυ, ταβέρνα “Τα Πεύκα”, στην Πεύκη.

Δειτε χάρτη εδώ (πανεύκολη πρόσβαση και με τραίνο και με λεωφορείο γιά του μη έχοντες αυτοκίνητο): https://www.google.com/maps/place/%CE%A4%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B1+%22%CE%A4%CE%B1+%CE%A0%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%B1%22/@38.060553,23.798207,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x61b3aaf9be955ffa!8m2!3d38.060553!4d23.798207 . Οι Μακεδόνες να αναμένουν νεώτερα γιά την επόμενη σύναξη, στη Θεσσαλονίκη, ελπίζω κι αυτή εντός Οκτώβρη. Υ.Γ2: Εχουμε ένα θέμα με την σελίδα μας στο Facebook, μην περιμένετε από εκεί να περάσει το κάθε κείμενο και να δεχθείτε ειδοποίηση γιά να μπείτε στο site να διαβάσετε.

Μέχρι νεωτέρας να μπαίνετε κατ' ευθείαν εδώ, πιστεύω σε λίγα 24ωρα θα είναι όλα καλά. Υ.Γ3: Το νέο Betsellers ετοιμάζεται. Πυρετωδώς. Η δουλειά (και οι έγνοιες) είνα μεγάλη, αλλά …κάτι καλό θα δείτε, σας το υπόσχομαι. Σύντομα. Γιά τις εξελίξεις βάζω ξανά το κείμενο του Ιουλίου εδω, γιά να κάνετε τα κουμάντα σας: http://www.betsellers.com/content/65649/betsellers-se-nea-epohe UPDATE: Τα έβαλα κάτω τα αποψινά και κατέληξα.

Πρώτον, επιμένω στις εκτιμήσεις μου στα πιθανά over ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα όμως, “σκάναρα” 3-4 διπλά μεγάλα. Αφού απέρριψα τα δύο (Μπορντό και Αστάνα) κατέληξα να κρατησω άλλα δύο. Θα παιχθούν μονά και δυάδα. Αναφέρομαι σε Μπάτε Μπορίσοφ και σε Σάλτσμπουργκ. Στο 3.00 η πρώτη, στο 3.70 η δεύτερη. Γιά το πρώτο, είναι απλά τα πράγματα.

Εχοντας δει την Βίντι, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι ανταγωνιστική χωρίς Λάζοβιτς και Χούζνι. Ο πρώτος μάλιστα έτσι όπως ανακοίνωσε το…αντίο του, έφερε και αναστάτωση, ήρθε ηττα στο πρωτάθλημα απο την τελευταία. Οτι καλύτερο είχε η Βίντι, αυτοι οι δύο ήταν. Plus το ουδέτερο και κρύο γήπεδο της. Η Μπάτε κάνει πλάκα στο πρωταθλημά της, σαφώς έμπειρη, σαφώς είναι λάθος η απόδοση.

Στο άλλο ματς, έχουμε τα…(ξ)αδερφάκια. Τώρα πως παίζουνε στον ίδιο όμιλο δύο ομάδες με κοινό χρηματοδότη-χορηγό, μόνο η UEFA ξέρει. Δηλαδή άμα γουστάρουνε, φερνουν και δύο ανατροπές και στα δύο ματς να βγάλουν τη σαιζόν! Μπορεί να το παρακολουθώ και στο live, στο chat θα είμαι, το νου σας! Πάντως θα κανω ένα μπετ στο διπλό και pre game, η Λειψία δεν με ψήνει καθόλου, βασικά πίσω είναι τρύπια και με ένα σκασμό μεσοαμυντικές απουσίες.

Η Σάλτσμπουργκ μπορεί να έχει γίνει ανέκδοτο στα προκριματικά του Champions League, αλλά στο Europa και στο πρωτάθλημά της είναι μιά χαρά. Ε, θα πάει κι από το σπίτι του ο προπονητής των αυστριακών (γέννημα-θρέμα της Λειψίας), ας χαρεί και λίγο παραπάνω. Κλείνω: Καλύτερο μπετ στο διπλό της Μπάτε, μικρότερο σε αυτό της Σάλτσμπουργκ, λίγα και στην δυαδα και το νου μας στο live!        

Παλαιότερα άρθρα του Billaras