4423

Billaras

Με γκολάκια και..πίτσα!

Γιά το διήμερο που πέρασε δεν έχω να πω πολλά. Ας όψεται ο…μυαλοφυγόδικος ο Φάγκαν της Μπράντφορντ, που πιθανότατα να μου (μας) στέρησε ένα καλό trixie. Η Νορθάμπτον κέρδισε, η Τορκί κέρδισε..ακριβώς όπως την περίμενα με 0-1, ήρθαν καλά κέρδη, αλλά μπορούσε να “γράψει” κι άλλα το ταμπλό. Δυστυχώς ο Φάγκαν πάνω που η Μπράντφορντ ισοφάρισε στο 36', ένα λεπτό μετά πήγε και διαμαρτυρήθηκε ενώ είχε ήδη κίτρινη από το 28' και αποβλήθηκε.

Και εκεί μας στράβωσε το σημείο. Οκ, όλα καλά, πέρασε τις 26.000 η κάβα, παίζοντας πολύ προσεκτικά εδώ και δέκα μέρες. Κι όμως, κέρδη έρχονται, σταθερά. Γιά τα υπόλοιπα ματς, τι να σχολιάσω, ας…ανάψουν μιά λαμπάδα όσοι έπαιξαν Ιντερ και…ας μην το ξανακάνουν. Αν αυτή άξιζε γιά 1.90, εγώ είμαι γιά τσολιάς στα ανάκτορα. Κάτι τέτοια σημεία…σακατεύουν τη μάζα των παικτών (βλέπε και Λεβαδειακό ή Κρουζ Αζουλ που είχαν φορτωθεί σαν μουλάρια), αλλά μυαλό δεν βάζουν οι περισσότεροι.

Προσωπικά, πήρα ότι καλό πήρα προχθές, άραξα χθες, χαλαρά σήμερα, τίποτα αύριο. Οποιος παίζει αβέρτα ότι κινείται κάθε μέρα, ας διαλέξει…κελλί, βάζω υπογραφή σε αυτό. Γιατί θα πάω χαλαρά και σήμερα; Οχι μόνο γιατί έχει λίγα ματς, αλλά γιατί το βλέμμα μου είναι μπροστά. Ξέρω ότι θα έχω κι άλλη καλή μάχη το Σαββατοκύριακο, ξέρω ότι στο επόμενο μεσοβδόμαδο έχει κουπόνι-γίγας, άρα.

.ξανά σαν Σαββατοκύριακο! Γιατί να αναλωθώ σε χαζά και δυνατά μπετ κάθε μέρα; Οσοι το κάνουν, το έγραψα ήδη τι παθαίνουν… Σήμερα λοιπόν… Θα παίξω κατ' αρχάς Μπιλμπάο. Εδρα καμίνι έχω. Φόρμα έχω. Πλήρης είμαι. Πριν επτά βράδυα έδειξα τι ψάρια πιάνω. Εδωσε ρεσιτάλ αυτή η ομάδα, από τα κορυφαία φετινά. Επίσης, δύο σημαντικοί παράγοντες; Πρώτον, η Μπιλμπάο δεν κλείνεται.

Ο Μπιέλσα. Ποτέ. Αν ήταν ιταλική ομάδα, σιγά μην έπαιζα τον άσο απόψε. Θα ήξερα ότι θα “καθόταν” πίσω να διατηρήσει το προβάδισμα της. Και με δεδομένο ότι η Γιουνάιτεντ θα ανοιχτεί, θέλει 0-2 γιά να προκριθεί, η Μπιλμπάο μπορεί να κάνει παιχνίδι και να σκοράρει. Δεύτερο δεδομένο; Μα η απόδοση φυσικά. Στο 2.90 του ανταλλακτηρίου; Πλάκα κάνουμε; Αουτσάιντερ; Ας έρθει ισοπαλία, ας έρθει και διπλό και ας χάσω.

Μου τα…έχει ήδη δώσει πολλαπλάσια αυτή η ομάδα. Με τα δεδομένα που έχω, πάω με τον άσο. Από εκεί και πέρα, θα κινηθώ με τα over. Κοίταξα και λίγο Ουντινέζε ως άσο, αλλά δεν μου τα λέει καλά τελευταία και την άφησα. Ποιά over μου κάνουν; Ολα εκτός από δύο. Σε Μπεσίκτας και Ουντινέζε. Εκεί τα αφήνω ήσυχα (ας παίζουν οι περισσότεροι over στο ματς της Πόλης, εγώ ξέρω ότι ο Σιμεόνε είναι συντηρητικός προπονητής και το αφήνω ήσυχο).

Στα άλλα έξι (και στον Ολυμπιακό που εδώ επίσης οι πολλοί πάνε στο under), πιστεύω ότι θα έχουμε γκολ. Ο λόγος; Είναι οι…ρεβάνς! Εχουμε δεδομένα στα χέρια μας! Η Σάλκε πχ θέλει δύο γκολ να προκριθεί. Αν ξέρω ότι μιά ομάδα κυνηγάει μίνιμουμ δύο γκολ, δεν έχω πρόβλημα! Το ίδιο και η Σίτι! Το ίδιο και η PSV! Το ίδιο και η Μέταλιστ. Αννόβερο και Σταντάρ παίζουν ανοιχτά ως…χύμα, ενώ γιά την Μπιλμπάο τα είπαμε, δεν θα κλειστεί (και γιά την Γιουνάιντεντ ισχύει ότι και γιά τις άλλες, θέλει δύο γκολ γιά να προκριθεί).

Ξέρω δηλαδή ότι τουλάχιστον η μιά από τις δύο σε κάποιο από τα έξι ζευγάρια είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει γκολ. Οπότε…over. Το θέμα είναι ποιά να παίξω; Και τα έξι; Δεν γίνεται. Θα κάνω το εξής: Θα παίξω μιά τριάδα ως “βασική”. Αν σπάσει ένα από αυτά, τα έχασα όλα. Αλλά….σιγά τα αυγά, σιγά τα πολλά πακέτα που θα ρίξω. Χαλαρός θα βλέπω μπαλίτσα και απλώς θα θέλω γκολάκια, τρώγοντας καμιά πίτσα.

Κάπως έτσι την βλέπω την βραδυά, χωρίς…αγωνία. Μιά τριάδα βασική λοιπόν. Με Σίτι-Αννόβερο-Μπιλμπάο. Και μετά, θα…κολλήσω μιά PSV να τα κάνω τετράδα και μετά μιά Σάλκε να τα κάνω πεντάδα! Φυσικά μιλάμε γιά…μίνι-λόττο. Θέλω να μου επιτρέψετε την παρασπονδία. ΔΕΝ παίζω έτσι και το ξέρετε, εξάλλου βασικό μπετ θα είναι η τριάδα. Τα άλλα θα είναι…μπόνους αν έρθουν.

Είναι μιά “χαζομαρούλα” μου, ένα public bet, αλλά…τέτοια διάθεση έχω απόψε. Ερθουν-δεν έρθουν, την πίτσα θα την φάω! Νομίζω το πνέυμα μου το καταλάβατε…. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 25.370 μονάδες. Κέρδη από 13/3: 693 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 26.063 μονάδες. Ποντάρισμα 15/3: Μονό αποδεκτό: Μπιλμπάο-Μάντσεστερ Γιουν. 1 (2.90), 120 μονάδες.

Τριάδα με over: Σίτι-Αννόβερο-Μπιλμπαο (4.26), 120 μονάδες. Τετράδα με τα ίδια τρία over συν αυτό της PSV (6.86), 63 μονάδες. Πεντάδα με τα τέσσερα over συν αυτό της Σάλκε (11.66), 30 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 333 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.730 μονάδες. Τίποτα άλλο, αύριο δεν παίζω τίποτα, νέα στήλη πλέον το Σάββατο, το μονό αποδεκτό της Μπιλμπάο μπορεί να καλυφθεί με trading μόνο αν πάει κάτω από 1.

45 ο άσος στο ανταλλακτήριο, γιά να υπάρχει σωστό κέρδος. Πάνω από όλα (το δείχνει και το ποντάρισμα μου), είμαστε χαλαροί γιά να…ανεβάσουμε στροφές τα επόμενα 24ωρα. Ραντεβού λοιπόν αύριο είτε στην KingBet, είτε 6-8 στο www.betradio.com γιά να μιλήσουμε γιά το επόμενο κουπόνι και εδώ το Σάββατο το μεσημέρι.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras