671

Thassios

Με γκολ από Αμερική αλλά και ξύλο – UPDATE!

Καλησπέρα αλάνια μου!

Μας έχουν ταράξει στην σφαλιάρια τον Ιούνιο ο μπουκ μαζί με τους Βραζιλιάνους! Δεν έχουμε κάνει σεφτέ στις νίκες, ακόμη και ότι καλό είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε από τα μέσα Μαίου και μετά , μας τα έχουν πάρει πίσω. Ας ελπίσουμε να μην συνεχιστεί , πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κρύβομαι. Όταν τρώω ξύλο θα το φωνάξω , όπως επίσης κι όταν κάνω και κάποια μεγάλη νίκη.

Έτσι λειτουργεί το Betsellers και γι αυτό διαφέρει κατά πολύ από άλλα sites! Θα μπορούσα να κάνω το κορόιδο σήμερα στο πρόλογο , λέγοντας άλλα λόγια να αγαπιόμαστε , και όταν έκανα μια νίκη να το ανεβάζω μέχρι και στο tik tok (χοχοχο)! Οπότε κάναμε μια δίκαιη ήττα χωρίς να αξίζουμε κάποιο σημείο!

Πάμε να δούμε με τι θα ξενυχτήσουμε σήμερα , ελπίζω κάποιοι να πίνετε κοκτέιλ στις παραλίες και να λοξοκοιτάτε τα σκορ, μιας και κλασικά έχουμε τα ίδια πρωταθλήματα στο πρόγραμμα.

Ξεκινάω από Αμερικάνους και πάω στον αγώνα Ντάλας – Βανκούβερ. Πολύ δυνατό στην έδρα του το Ντάλας και περιμένω να κερδίσει το ματς. Με 5 νίκες και μόλις 1 ήττα ενώ αντίθετα εκτός το Βανκούβερ χάνεται έχοντας 7 ήττες και μόλις μία νίκη. Ο άσσος του 1,5 δεν αξίζει , ωστόσο θεωρώ ότι μπορεί να συνδυαστεί με g/g. Η Ντάλας εντός έχει 5 στα 7 g/g ενώ 4 στα 7 εκτός έχει το Βανκούβερ.

Τα τρία τελευταία ματς εκεί μέσα έληξαν όλα 2-2 σκορ. Στο 3,40 το κόμπο 1 + g/g το κρατάμε. Από το ”φτιάξε αγορά” για τη πρώιμη.

Στο Μόντρεαλ – Όστιν περιμένω γκολ όπως και οι μπουκ φυσικά βλέποντας τις αποδόσεις. Με βάση τα στατιστικά των ομάδων αυτό που αξίζει είναι μόνο το g/g 2ου ημιχρόνου σε απόδοση 2,75 μιας και σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ συχνά στο β’ μέρος.

Στο Σολτ Λέικ – Σαν Χοσέ ο άσσος έχει μια μικρή αξία καθώς είναι αήττητοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι με 5 νίκες και μόνο μία ισοπαλία ενώ από την άλλη δυσκολεύεται εκτός έδρας η Σαν Χοσέ. Σκέφτηκα το ασιατικό -1 υπέρ της Σολτ Λέικ αλλά βλέπω πολλά περίεργα σκορ μεταξύ τους και ανατροπές και λέω να απέχω μην δούμε τίποτα κουλά.

Τα δύο τελευταία μεταξύ τους είχαν από 7 γκολ με το ίδιο σκορ.

Τέλος στο παιχνίδι των Γκάλαξι που υποδέχονται τους Πόρτλαντ περιμένω γκολ αλλά και κάρτες. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που ρίχνει ξύλο (ήδη 4 κόκκινες φέτος) ενώ και στο τελευταίο μεταξύ τους είδαμε 2 κόκκινες. Να μην τα πολυλογώ το ειδικό” g/g + κάρτα και οι δύο στο 2ο + κάρτα Πόρτλαντ στο 1ο” δίνει 3,5 και έχει αξία στα μάτια μου.

Καλός και ο ρέφερι αφού φέτος έχει κόντα στο 5,5 μέσο όρο σε κάρτες και 4 κόκκινες σε 10 ματς. Από κοντά και το ειδικό ” κόκκινη + όβερ 1,5 κάρτες Γκάλαξι + όβερ 2,5 κάρτες Πόρτλαντ.

Αυτά σε ότι αφορά τους Αμερικάνους. Και πάμε στους Βραζιλιάνους.

Το μόνο που ξεχώρισα είναι το καυτό ντέρμπι ανάμεσα στην Ναούτικο και την Σπόρτ Ρεσιφέ.

Αντίθετες πορείες στο πρωτάθλημα οι δυο ομάδες ωστόσο το ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστό. Τι πιο ιδανικό να κάνει μια νέα αρχή η Ναούτικο κερδίζοντας την μισητή Σπόρτ Ρεσιφέ και να ανέβει θέση στο πρωτάθλημα. Περιμένω δυνατό ματς , κάτι που έχουν πάρει πρέφα και οι μπουκ. Το μόνο που αξίζει είναι η ‘απευθείας κόκκινη” σε απόδοση 7 και λίγο το κόμπο σε απόδοση 18.

Αυτά ξεχώρισα για το βραδινό πρόγραμμα ενώ αύριο θα έχουμε νέα στήλη. Πως θα ποντάρουμε ;

Θα κάνω ένα ωραίο τρίξι με τα ειδικά σε Αμερικανούς και μετά θα ποντάρω τα ειδικά με ”ξύλο” σε μονά και δυάδα. Φυσικά και εγώ δεν θα μπορέσω να δω τα ματς από κάποια παραλία (παρέα με το κορίτσι στη φωτογραφία ) αφού θα ξενυχτάω με τη κοράκλα , αλλά όλο και κάποιοι από εσάς θα το κάνετε.

UPDATE!!

Kαλησπέρα παικταράδες μου! Πάμε στα γρήγορα να ποντάρουμε τον αγώνα της Ιντερνασιονάλ που υποδέχεται την Κορίτιμπα τα ξημερώματα στη Βραζιλία. Ξεκινάω από τη φιλοξενούμενη όπου στα 5 από τα 6 εκτός έδρας παιχνίδια έχει σκοράρει ενώ στα 4 από αυτά έχει δεχτεί πάνω από 1 γκολ. Τέλος έχει χάσει τα 5 από 6 εκτός έδρας ημίχρονα.

Η Ιντερνασιονάλ είναι ομάδα που μπαίνει δυναμικά στο γήπεδο έχοντας κερδίσει 4 σερί ημίχρονα εντός ενώ και στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς έχει δεχτεί γκολ. Γνωρίζει πως θα πρέπει να πετύχει πάνω από ένα γκολ για να είναι σίγουρη για τη νίκη αλλά και να μπει δυναμικά στο ματς. Θεωρώ ότι μπορεί να το πετύχει ειδικά όταν η Κορίτιμπα σήμερα θα έχει πάλι για βασικό τον 20 χρόνο τερματοφύλακα της.

Οπότε θα ποντάρω το ειδικό ”1 ημίχρονο + οβερ 1,5 γκολ Ιντερνασιονάλ + g/g” σε απόδοση 6.

Τα λέμε αύριο το βράδυ με νέα στήλη λογικά. Καλό βράδυ!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS