159

Germanos

Με γκολ για το ενδιαφέρον

Gutenmorgen φίλοι! Ίσα βάρκα ίσα πανιά το Σ/Κ, σαν να μην παίξαμε, αφού αυτά που πέρασαν ήταν αρκετά για να ισορροπήσουν τα χαμένα. Μπράουνσβαϊκ, Φράιμπουργκ και Κίελο έδωσαν μονάδες πίσω, όλα τα άλλα… τζίφος. Η Μάνχαϊμ απέδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί φέτος, αφού κόντρα σε μια ελλιπέστατη Σαντχάουζεν, που δεν προσπάθησε και τόσο, έχασε με 3-0.

Αδικείται από το 3-1 η Μπόχουμ, ενώ στο Ρόστοκ μας γονάτισε η κόκκινη κάρτα.

Πάμε στα φρέσκα τώρα, όπου έχουμε την τελευταία αγωνιστική για τις ευρωπαϊκές λίγκες και ασφαλώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Με ανεβασμένο ηθικό η Ουνιόν

Ξεκινώντας από τον Όμιλο της Μπάγερν, θεωρώ πως μια αντίδραση από τους Βαυαρούς μετά την «πεντάρα» είναι δεδομένη.

Η Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια από τις πιο ασταθής ομάδες της Αγγλίας, ερχόμενη από ήττα 0-3. Εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδια για την Γιουνάιτεντ που θέλει νίκη για να έχει το κεφάλι της ήσυχο ή η ίδια να μην χάσει και αντίστοιχα να χάσει η Κοπενγχάγη. Σε καμία περίπτωση δεν θα πάω σε σημείο, ειδικά από την στιγμή που η Μπάγερν παραμένει το φαβορί, μηδενική αξία.

Ακόμα και το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου στο 3,40 είναι μικρό για να το ποντάρουμε. Πάσο λοιπόν.

Στον Όμιλο της Ουνιόν Βερολίνου, με νίκη των Γερμανών απέναντι στην Ρεάλ και νίκη της Νάπολι επί της Μπράγκα, θα έχουμε την Ουνιόν στην 3η θέση. Από 5 νίκες έρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που θα ξεκουράσει παίκτες στο Βερολίνο.

Ο άσος βρίσκεται υποψιασμένα στο 3,60, το αφήνω στην κρίση του καθενός αν θα το παίξει. Στο 4,00 έπαιζα, τώρα το σημείο έχει κατηφορίσει.

Στα αντίστοιχα παιχνίδια του Youth League οι μικροί της Μπάγερν λογικά περνάνε από το Μάνσεστερ, όμως οι αποδόσεις είναι τραγικά μικρές, ενώ στο Σάλτσμπουργκ διαισθάνομαι ένα παιχνίδι με γκολ, αφού η Μπενφίκα U19 είναι αναγκασμένη να ρισκάρει.

Στο 3,75 το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου, μου αρέσει αρκετά, αφού η Σάλτσμπουργκ U19 θα παίξει το παιχνίδι της, ενώ όλοι της οι παίκτες είναι ξεκούραστοι. Ο λόγος είναι ότι το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας έχει σταματήσει εδώ και 10 μέρες.

«Αδιάφορη» η Ντόρτμουντ

Στους 10 βαθμούς βρίσκεται η Ντόρτμουντ, που έχει εξασφαλίσει πρόκριση, θέλει όμως να κρατήσει την πρωτιά.

Το σετ είναι κάπως λάθος, αφού το 3,75 στον άσο είναι τεράστιο, παρόλα αυτά την τωρινή Ντόρτμουντ δεν μπορώ να την ποντάρω για πολλούς λόγους. Στην ίδια απόδοση βρίσκω όμως το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου, που μου κάνει, αν δει κανείς πως παίζει η Ντόρτμουντ στα τελευταία εντός.

Κατά τα λοιπά δεν έχω κάτι άλλο, περιμένω να δω πως θα ανοίξει το σετ Ντόρτμουντ U19 – Παρί U19, ό,τι πληρώνει πάνω από 3,00 για την Παρί, έχει αξία, αφού έχει μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και θεωρώ μπορεί να κάνει τη ζημιά στους μικρούς της Ντόρτμουντ.

Λίγα πράγματα σε Europa και Κόνφερενς

Μονάχα η Στουρμ Γκρατς αξίζει να συζητηθεί από τα παιχνίδια με γερμανοαυστριακό ενδιαφέρον. Η Σπόρτινγκ είναι «αδιάφορη», ίσως προβεί σε ροτέισον, η Στουρμ  θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ρακόβ, που φιλοξενεί την αδιάφορη Αταλάντα.

Το διπλό της Στουρμ στο 4,75.

Αυτά για σήμερα, αύριο και μεθαύριο, πάω σε μια δυάδα ξερή, απλά για το ενδιαφέρον! Νέα στήλη την Παρασκευή μεσημεράκι, όταν θα έχω αφήσει Billara, Thassio και Tzini στο αεροδρόμιο. Να περνάτε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS