541

Thassios

Με γκολ και ντέρμπι

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Δεν ήταν και άσχημο το update χθες με τις Εθνικές αφού τσιμπήσαμε 10 μοναδούλες με το διπλό μπετ στο ματς της Βοσνίας. Αν και οι Μαυροβούνιοι ήταν λίγο χαλαροί, μόλις είδαν τα ζόρια προς το τέλος έπεσε το ξύλο. Με 8 κίτρινες κάρτες τελείωσε το ματς ενώ κάτι μου λέει πως άμα ήταν 0-1 το σκορ θα βλέπαμε και κόκκινες.

Σήμερα εξίσου χαλαρό πρόγραμμα που όμως προκύπτουν κάποιες επιλογές για γκολ από τα πρωταθλήματα που παίζουν και από τις χαμηλές κατηγορίες.

Ξεκινώντας τώρα νωρίς κρατάω το g/g ημιχρόνου στη Κίνα ανάμεσα στην Νταλιάν και την Μπεϊζίνγκ Γκοουάν. Ομάδες που σκοράρουν εύκολα ενώ δέχονται και γκολ. Στο 5 που το βρίσκω είναι σούπερ ενώ και το όβερ σε αποδόσεις κοντά στο 2 που βλέπω μπορεί να μπει σε κάποια δυάδα.

Δύο παιχνίδια ακόμη κρατάω για g/g ημιχρόνου και έρχονται από τη μικρή κατηγορία της Νορβηγίας. Στο Στρόμεν – Μος και στο Σότρα – Άρενταλ είναι ομάδες που βλέπουμε αρκετά γκολ στα παιχνίδια τους. Καλοί μέσοι όροι σκοραρίσματος στο ημίχρονο , οπότε κρατάμε και στα δύο το να σκοράρουν στο ημίχρονο σε αποδόσεις 3,4 και 3,75.

Τέλος περνάμε και στις κάρτες.

Έχουμε ένα ντερμπάκι που είναι από αυτά που δεν τα πιάνει το ραντάρ. Αναφέρομαι στον αγώνα της Μιραντές – Σαραγόσα με την ονομασία του ”Derbi del Ebro” όπου ”Εbro” ο ποταμός (στη φώτο της στήλης είναι δίπλα στο γήπεδο της Μιραντές που θα παίξουν σήμερα). Φυσικά δεν είναι από τα πιο δυνατά ντέρμπι των ομάδων αλλά δε παύει να είναι έστω και μικρότερης βαρύτητας.

Η Μιραντές είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα κι αυτό της προκαλεί εκνευρισμό κάτι που αποτυπώνεται στο γήπεδο όπου είδαμε κόκκινη κάρτα και στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Η Σαραγόσα είναι από τα παιχνίδια που θέλει να κάνει διπλό και περιμένω ένα δυνατό ματς. Η κόκκινη λοιπόν στο 4 παίζεται.

Αυτά ήταν όλα! Σε μονό τα μπετ των καρτών αλλά και το Κινέζικο g/g ημιχρόνου ενώ θα το κάνω κι ένα τρίξι με τα υπόλοιπα g/g ημιχρόνων.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS