69

Thassios

Με γκολ και παρατάσεις

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Τελευταίος και καταϊδρωμένος που λένε. Με έφαγε το τρέξιμο σήμερα.

Δύο λόγια για όσα περάσανε. Τη Κυριακή απλά δεν ήθελε. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για trixie (ακόμη μία για φέτος) μιας και η Φροζινόνε έκανε τις φάσεις και η Ρόμα τις έβαζε. Άμα το έχανα με 2-1 ας πούμε δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά με 0-3 πάει πολύ κόντρα.

Εκείνο το πέναλτι λοιπόν για το 0-3 με εκνεύρισε και μετά είχα θολώσει. Ως πότε πια φέτος αυτό το πράμα. Ευτυχώς το βραδάκι μετά ήρθε το trixie του Billara και ίσιωσα. Προχθές η Σίτι μας την έκανε πάλι αφού έχασε ένα καρό ευκαιρίες ενώ αντίθετα το ματς της Λίβερπουλ που άφησα, ήρθαν όλα. Και ανατροπή και το κόμπο που είχα παίξει στη Σίτι. Είπαμε, η μπάλα κάνει ότι θέλει! Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Πάμε λίγο στα φρέσκα να δούμε πως θα κινηθούμε Ευρωπαϊκά και όχι μόνο.

Ξεκινώντας από το Καραμπάγκ – Μπράγκα είναι ενα ματς που περιμένω γκολ. Φυσικά αυτό προυποθέτει ότι η Μπράγκα θα κυνηγήσει το ματς. Αν το κάνει θα πρέπει να μπει από το 1ο ημίχρονο δυνατά ώστε να πετύχει 2 γκολ. Η Καραμπάγκ είναι καλή επθετικά , οπότε περιμένω αρκετά γκολ πάλι στο ματς.

Κανονικά θα έπρεπε να πάμε και στις κάρτες εδώ αλλά ο Kabakov στην Ευρώπη είναι για τα ανάθεμα αφού στο θεσμό έχει 2 μόλις κόκκινες σε 20 ματς.

Επόμενη στάση στο Ρόμα – Φέγενορντ. Εδώ νομίζω ότι η Φέγενορντ δεν θα περάσει. Ειδικά από τη στιγμή που βλέπω τη Ρόμα να έχει τη τύχη με το μέρος της. Κανονικά θα μπορούσαμε να παίξουμε κόκκινες εδώ αλλά όχι με τον Manzano στην σφυρίχτρα.

Είναι από τους χειρότερους διαιτητές στην Ευρώπη. Στο Champions League έχει27 ματς χωρίς κόκκινη και στο Europa έχει 30 με 5 κόκκινες μόνο. Ο Μέσο όρος τους σε κάρτες είναι λίγο πιο κάτω από 4 ανα ματς. Πείτε μου πως να ποντάρω κάρτες. Αν κάποιος το κάνει , θα είναι καθαρά στο έλεος της τύχης. Όμως είναι ένα διαιτητής που δίνει εύκολα πέναλτι. Με αυτές τις δύο ομάδες λοιπόν μπορούμε να το τσεκάρουμε.

Και πάμε τώρα ανάποδα. Σε ένα διαιτητή που τα πάει εξαιρετικά στο θεσμό και δεν του το χα και πολύ. Αναφέρομαι στο φαλακρό αγόρι και τον Anthony Taylor όπου σφυρίζει το Σπάρτα – Γαλατά ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίξανε ξύλο στο πρώτο ματς και έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Σε 25 ματς του Europa λοιπόν έχει 10 κόκκινες το αλάνι μας.

Θεωρώ ότι αξίζει εδώ η κόκκινη κάρτα.

Στο Μαρσέϊγ – Σαχτάρ βλέπω γκολ πάλι ενώ μπορεί να δούμε και παράταση. Με φοβίζει λίγο η αλλαγή προπονητή αλλά δεν θα γίνει ξαφνικά ομαδάρα.

Τέλος στο Ρεν – Μίλαν μου αρέσει το anytime 2-1. Μετά την 3αρα η Μίλαν θα δεν θα έχει θέμα. Ειδικά αν πετύχει ένα γκολ. Από την άλλη η Ρεν θα θέλει να τα δώσει όλα ώστε να κλείσει με νίκη αυτό το θεσμό.

Κάπου στο 2-1 το κόβω το ματς. ”Ευχαριστημένοι” και οι δύο.

Από εκεί και πέρα σε όλα τα άλλα του Europa δεν βλέπω κάτι. Πάμε τώρα και στο Conference.

‘Ετσι όπως είναι ο Άγιαξ φέτος (τον είδα τη Κυριακή και με την Ναιμέγκεν) το ματς γέρνει προς τον άσσο. Σωστά λοιπόν οι μπουκ βλέπουν τη Μπόντο οριακά φαβορί. Τώρα αν θέλει κάποιος μπορεί να το συνδυάσει με το g/g.

Στο 3,25 το κόμπο ενώ στο 3,65 βρίσκω το anytime 2-1.

Στο Ντιναμό – Μπέτις είναι επίσης ένα ματς που μπορεί κάποιος να δει την παράταση. Η να το πω αλλιώς , να κερδίσει η Μπέτις με ένα γκολ διαφορά. Στο 4 αυτό (το βρίσκετε και στο bet builder αυτό).

Τα ίδιο ειδικό μπορεί να δούμε και στο Λέγκια – Μόλντε. Νομίζω ότι στη Πολωνία θα μπορέσει να πάρει η Λέγκια τη νίκη και να πάει τουλάχιστον το ματς στη παράταση.

Στο 3,6 αυτό.

Αυτά και από το Conference. Κλείνοντας κάνω στάση και στους αγαπημένους μας Λατίνους. Απλά θα αναφέρω ότι περιμένω δύο παιχνίδια όπως ακριβώς τα περιμένουν και οι μπουκ. Δηλαδή το Γοδόι – Κόλο Κόλο , κλειστό με λίγα γκολ ενώ το Τρινιντένσε – Ελ Νασιονάλ να έχει γκολ με τις δύο ομάδες να είναι για τα ανάθεμα πίσω. Όποιος θέλει παίζει στο 2ο το κόμπο ”g/g + όβερ 2,5” που δίνει 2,2 και το βάζει σε μία τίμια δυάδα.

Τι θα ποντάρω τώρα. Θα κάνω δύο δυάδες υψηλού ρίσκου και τρία μονά. Η μία θα είναι τα anytime score 1-2 και 2-1 σε Μπράγκα και Ρεν. Αφήνω Μπόντο Γκλιμτ έξω. Μπορεί όποιος θέλει να τα κάνει trixie. Μετά σε μονά και δυάδα τις παρατάσεις σε Μπέτις και Λέγκια. Τέλος ένα καλοπληρωμένο ειδικό με γκολ και κάρτες στη Τσεχία.

Αρκετά για σήμερα.

Ας δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS