1198

Thassios

Με δυάδα και ένα μονό! – UPDATE!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ακόμη λίγες μονάδες βάλαμε στην τσέπη αφού το ειδικό καρτών στο ματς της Άουγκσμπουργκ ευστόχησε και ήταν ένα σημείο που χάρηκα ιδιαίτερα αφού σε ένα ματς όπου ο μπουκ έδινε το οβερ 4,5 κάρτες κάπου στο 1,8 εμείς καταφέραμε με 4 κάρτες μόνο να πληρωθούμε απόδοση 4,75 όταν  ακόμη και η κόκκινη στον ίδιο αγώνα έδινε 4.

Το πρόγραμμα μεσοβδόμαδα θα το χαρακτήριζα ‘’χαλαρό’’ αφού έχει μεν κάποιους αγώνες αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο για να ανεβάσουμε ποντάρισμα.

Σήμερα λέω να πορευτώ με μια δυάδα και ένα μόνο ειδικό αφού δεν προέκυψε κάτι άλλο από την μελέτη μου και ξεκινάω από τον πρώτο σημείο της δυάδας που προέρχεται από την Ολλανδία και το παιχνίδι ανάμεσα στην Φίτεσε και την Ουτρέχτη.

Η Γηπεδούχοι κάνουν μια εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής και εντός έδρας δεν έχουν δεχτεί ήττα ακόμη. Με 6 νίκες και 1 ισοπαλία εντός είναι η 3η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος μετά την Αϊντχόφεν και τον Άγιαξ. Από την άλλη έχουμε την Ουτρέχτη που έχει δημιουργήσει ένα αήττητο εδώ και 4 αγωνιστικές με 3 ισοπαλίες και 1 νίκη. Σίγουρα το ματς γέρνει προς τον άσσο αλλά εγώ θα σταθώ σε κάτι άλλο που παρατήρησα.

Η Φίτεσε εντός έδρας στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει κερδίσει στα 4 από αυτά το ημίχρονο ενώ από την άλλη η Ουτρέχτη έχει χάσει στα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας ημίχρονα ενώ και στο τελευταίο παιχνίδι με την Γκρόνινγκεν την είδαμε να χάνει πάλι στο ημίχρονο. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα κρατήσω την Φίτεσε να είναι νικητής του ημιχρόνου σε απόδοση 2,85.

Ερχόμαστε στην Αγγλία και στο παιχνίδι της Γουλβς με την Έβερτον. Η Γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση αγνοώντας την νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και 4 αγωνιστικές και αντιμετωπίζουν σήμερα μια Έβερτον που έχει 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος ενώ εκτός έδρας μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 4.

Σίγουρα η πλάστιγγα γέρνει προς τα δεξιά αλλά εγώ λέω να σταθώ αλλού. Τι εννοώ; η Γουλβς στα τελευταία 4 παιχνίδια εντός έδρας δεν κέρδισε σε κανένα από αυτά στο ημίχρονο ,για την ακρίβεια δεν σκόραρε σε κανένα από αυτά στο 1ο ημίχρονο. Εκτός από αυτά στα τελευταία 7 παιχνίδια δέχεται πρώτη γκολ και καταλήγουμε στο γεγονός ότι μάλλον το 1ο ημίχρονο ανήκει στην Έβερτον όπου από τη μεριά της δεν έχει χάσει σε κανένα ημίχρονο από τα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τι γίνεται όμως στο 2ο ημίχρονο ; Εκεί τα πράγματα μοιάζουν να είναι υπέρ της Γουλβς αφού βλέπουμε να παρουσιάζεται καλύτερη (κάτι που είδαμε σε μεγάλο ποσοστό και πέρυσι) όπως είδαμε και στα ματς με Τότεναμ (όπου πήρε την ισοπαλία) και Τσέλσι (όπου έκανε ανατροπή στο σκορ). Κοιτώντας λίγο τα ειδικά μου αρέσει η επιλογή του 2Χ/1Χ ημίχρονο / τελικό διπλή ευκαιρία *  δηλαδή οι δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο δικό τους όπου δεν θα χάσουν.

Είχα τσεκάρει και το να βάλει πρώτη γκολ η Έβερτον και το ματς να λήξει 1Χ στο 5,60 αλλά φοβάμαι όπως είπα και στην αρχή μην πάει προς το διπλό το ματς λόγω φόρμας. Ενώ έτσι ακόμη και ένα ημίχρονο με 0-2 σκορ να έχουμε και να λήξει έτσι τότε έχουμε πιάσει το ειδικό μας που βρίσκω σε απόδοση 2,25. Τέλος στο συγκεκριμένο παιχνίδι λέω να επιλέξω για ποντάρισμα και την απευθείας κόκκινη κάρτα αφού τα παιχνίδια των δύο ομάδων είναι πάντα δυνατά έχοντας 2 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 4 ματς μεταξύ τους ενώ και ο Martin Atkinson που σφυρίζει απόψε έχει βγάλει 2 απευθείας κόκκινες κάρτες φέτος καθώς μπορεί να μην βγάζει συχνά την κίτρινη από το τσεπάκι αλλά τάκλιν πολύ σκληρά τα τιμωρεί χωρίς δεύτερη σκέψη κάτι που έχουμε δει ήδη 2 φορές φέτος από την Έβερτον.

Προτού κλείσω να πω ότι κόκκινη κάρτα μπορεί να έχουμε και στο παιχνίδι της Γρανάδα με την Οσασούνα καθώς ο Ισπανός Fuertes μοιράζει φέτος πολλές κάρτες έχοντας 43 κίτρινες και 4 κόκκινες σε 9 ματς αλλά προσωπικά θα το αφήσω για το live όπου θα έχουμε εικόνα του παιχνιδιού.

Χαλαρό παιχνίδι για σήμερα ενώ αύριο λογικά θα έχουμε update ή νέα στήλη αφού δεν μπόρεσα να ποντάρω και αυριανά που ήθελα γιατί δεν βγήκαν ακόμη όλες οι αποδόσεις για τα ειδικά.

*Το σημείο της Γουλβς το βρίσκουμε στη καρτέλα ‘’ειδικά’’ του αγώνα στην κατηγορία ‘’Ημίχρονο/Τελικό – Διπλή Ευκαιρία’’.

UPDATE!

Καλησπέρα! Χθες με απογοήτευσε η Γουλβς αφού θα παίρναμε μια καλή δυάδα .Προχωράμε όμως στα φρέσκα όπου θα ασχοληθώ με 3 αγώνες σήμερα όπου θεωρώ ότι θα έχουμε δυνατά παιχνίδι και μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι με κόκκινες κάρτες αλλά υπό  προϋποθέσεις.

Τα δύο πρώτα παιχνίδια είναι τελικοί και αναφέρομαι στον αγώνα της Παρί με την Μαρσέϊγ αλλά και της Σάντος με την Μπόκα. Και στα δύο παιχνίδια θα επιλέξω για ποντάρισμα την  απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς μόνο εκεί είναι σωστές οι αποδόσεις (φέτος έχει ανέβει κατά πολύ το ποσοστό των απευθείας κόκκινων) και δεν με ‘’κλέβει’’ ο μπουκ.

Τι να παίξω δηλαδή ; Κάτι 2,70 ή κάτι 3αρια σε κόκκινη κάρτα αφού ξεκάθαρα είναι πολύ πετσοκομμένες οι αποδόσεις ακόμη και στις ομαδικές κάρτες. Επομένως θα πάω χαλαρά στις απευθείας κόκκινες καθώς και κάτι ψιλά στην δυάδα τους αφού δεν είναι και για παραπάνω. Να σας θυμίσω ότι στον πρώτο αγώνα της Μπόκα με την Σάντος είχαμε μόνο μία κίτρινη κάρτα επομένως δεν είναι και για πολλά αν και λογικά τώρα θα είναι πιο δυνατός ο επαναληπτικός.

Τέλος ο τρίτος αγώνας που θα ασχοληθώ θα είναι η κόκκινη κάρτα στον αγώνα της Αϊντχόφεν με την Αλκμαάρ  αφού έχουμε δύο φορμαρισμένες ομάδες που θα τα δώσουν όλα απόψε. Εδώ η απόδοση της κόκκινης είναι αρκετά ελκυστική (5,5 την βρίσκω) και αξίζει αφού τον συγκεκριμένο αγώνα τον σφυρίζει ο Gozubuyuk που φέτος σε 10 αγώνες έχει δείξει 6 κόκκινες κάρτες.

Τις 3 από αυτές κιόλας τις έχει δείξει στην ομάδα της Αλκμαάρ όπου φέτος μετράει ήδη 5 κόκκινες κάρτες ενώ από την άλλη η Αϊντχόφεν δεν έχει πάρει καμία . Κοίταξα λίγο μήπως και πάρω τις ομαδικές της Αλκμαάρ αλλά το μάξιμουμ που βρίσκω είναι 7,80 απόδοση και δεν έχει καμία αξία όταν την απλή κόκκινη μου την δίνει στο 5,5. Δεν θα ανεβάσω ποντάρισμα γιατί μιλάμε για Ολλανδούς όπου μπορούμε να δούμε ένα παιχνίδι χωρίς καθόλου κάρτες αλλά φέτος πολλές φορές έχουν αποδειχθεί τίμιοι.

Αυτά για σήμερα και νέα στήλη το Σάββατο. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

,

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS