4195

Billaras

Με δυάδες και μονό!

Αν διαβάσετε ξανά το χθεσινό μου κείμενο, θα καταλάβετε ότι…έχω μουλαρώσει. “Δεν θα του περάσει” έλεγα μέσα μου. Σαφώς φοβόμουν το κουπόνι, αλλά το πείσμα…πείσμα. Οι απανωτές ατυχίες με έχουν πεισμώσει, νομίζω δικαιώς. Και δεν του πέρασε! Τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό. Γιατί τα…δοκάρια καλά κρατούν. Ενάμισι μήνα σερί με “αδικεί”, σε πείσμα όμως εγώ, βγαίνω από πάνω.

Καλή νίκη χθες, με την έννοια της “ψαλίδας”. Λίγα έπαιξα, κάμποσα κέρδισα. Και επίσης καλή γιατί έκανα και άριστο ξεδιάλεγμα (απολύτως καμία από όσες άφησα δεν κέρδισε πλήν της Σίτι στο …92' και της Παλμέιρας που…μύριζε το ματσάκι και το καταλάβατε από τα γραφόμενά μου, ενώ έστριψα από την παγίδα της Σεν Γκάλεν, που μέσα μου το είδα σαν να έπιασα ένα καλό σημείο, ακόμα και την Μπράιτον άφησα στο παρά ένα και…έγινε κι εκεί μαγικό) και είχα και καλή χημεία.

Και όμως, δεν με “αφήνει” να πάω παραπάνω, να πάρω ότι αξίζω!! Μόνο το over της Κροατίας την Τρίτη και το χθεσινό της Νίς, ήταν 1200 μονάδες παραπάνω, μην πάω πιό πίσω. Με έχει “σταθερά” από 19.100 μονάδες “βάση” ως 20.500 “ταβάνι”. Εκεί φτάσαμε πάλι. Στο ταβάνι. Στις 20.456. Να είναι καλά οι δυάδες. Και δεν το κρύβω, χάρηκα πολύ με την Μπόρνεμουθ, δικαίως έκανα τα στραβά μάτια, το κουμάρι δεν είναι μόνο “πινακάκια” φόρμας.

Είναι πρώτα αυτά, αλλά…όχι μόνο αυτά.Και κάτι αντίστοιχο ισχύει και γιά την Ρεν. Με τι δεν χάρηκα; Μα…φυσικά με την Νις. Πέναλτι χαμένο στο 84';; Χώρια τις άλλες ευκαιρίες του ματς, όταν χάνει πέναλτι μιά ομάδα κι εσύ χάνεις το over, σου…ξυνίζει. Αφού το “δικαιούμαι”, αφού άξιζε να γίνει ένα 5 στα 5 εκτός νησιού, γιατί με αδικείς;;; Anyway.

“Αρνούμαι” πεισματικά να χάνω, ξέρω πως παίζεται το παιχνιδάκι της ρέντας-γκαντεμιάς, ξέρω πως είναι τα καλά και τα κακά φεγγάρια κι αυτό που λέω μέσα μου συνέχεια είναι “υπομονή, μόλις γυρίσει θα πάρεις το αίμα σου πίσω”. Αφού με τόση… μούτζα μπορώ και είμαι από πάνω με κέρδη, μπορώ να περιμένω όσο χρειαστεί…. Πάμε στο σήμερα.

Πολλά “μεσαία” σημεία. Εχει και πολλά “μικρά”, του 1.50, αλλά δεν τα κοιτάω καν αυτά (μέσα σε αυτά και τα προφανή-μικρά over, γιατί και εκεί ψάχνω ευκαιρία). Εσβησα πολλά σημεία. Πάρα πολλά. Στο μικροσκόπιο μπήκε και η Φιορεντίνα και η Γκρασχόπερς και το Χ της Σάντερλαντ (παρένθεση: άψογο το βραδινο 0-0 της Νιουελς, αλλά εγώ ως φίλος της ΑΕΚ έβλεπα Σάχα, Σκόκο και Πελετιέρι και…μελαγχολούσα) και ο άσος του Αστέρα και η Ρίβερ Πλέιτ και η Ελσε.

Κανένα από αυτά δεν θα παίξω. Τα είδα όμως. Προσθέσεις -σε σχέση με την αρχική μου προχθεσινή μελέτη- θα κάνω τρεις. Μάλμε, Αμβούργο και ένα over, αυτό στην Λας Πάλμας!! Αυτά τα τρία τα βάζω στο παιχνίδι μου. Και σε σχέση πάλι με τα όσα έχω δει (και γράψει και πει) από προχθές, αφαιρώ και δύο. Την Γρανάδα και την Μαρσέιγ. Την δεύτερη καθαρά λόγω απόδοσης, που…βούλιαξε.

Και δεν θέλω να ασχοληθώ με πολύ μικρά. Οπότε, ας δούμε τι έμεινε: Παλέρμο 1, Βασιλεία 2, Αζαξιό over, Μάλμε 2, Εσπανιόλ 1, Αμβούργο 1, Λας Πάλμας over και Ρεσίφε 2. Αυτά είναι. Επτά μεσαία, ένα μεγάλο. Η Παλέρμο με Γκασπερίνι έχει πάρει τα πάνω της, η Βασιλεία έχει πλέον Γιακίν στον πάγκο (που ήταν στην…Λουκέρνη), στην Κορσική και οι δύο βάζουν-τρώνε στο ντέρμπι, η Μάλμε κυνηγάει την Χάκεν που κέρδισε χθες και παίζει με αδιάφορη και ντεφορμέ αντιπαλο, η Εσπανιόλ έχει επιτέλους ευκαιρία να κερδίσει, το αξίζει κιόλας γιατί κακή δεν είναι και η Βαγιεκάνο εμένα δεν μου αρέσει καθόλου, το Αμβούργο έχει τον Φαν Ντερ Φάαρτ μέσα (ήταν αμφίβολος) και η Στουτγάρδη δεν πείθει…ούτε την ίδια, στο ματς της Β' Ισπανίας και οι δύο…βάζουν-τρώνε άφθονα, ενώ γιά την Ρεσίφε έχω κάνει λόγο από χθες.

Κίνητρο έχει μεγάλο, καλή ομαδούλα έχει, απόδοση αουτσάιντερ έχει, η αντίπαλος της μάλλον έχει χωνέψει ότι πέφτει και συν τοις άλλοις ίσως κάνει αλλαγές στους βασικούς της, μιάς και έχει ματς Σουνταμερικάνα μεσοβδόμαδα!! Δεν θα “χαριστεί”, απλώς τα δεδομένα είναι καλά γιά την Ρεσίφε. Μένει το..ανακάτεμα. Αν είναι σαν το χθεσινό, κάτι καλό θα βγει.

Κι αν δεν βγει όμως, δεν θα κάτσω να σκάσω. Θα έχω κέρδος από χθες, το Σαββατοκύριακο είναι καλό ότι κι αν γίνει. Και έχει και….καλό κουπονάκι μεσοβδόμαδα!! Το “κακό” είναι ότι..έχω μονό αριθμό στα μεσαία ματς! Δηλαδή, αν αφήσω τη Ρεσίφε μόνη της σε μονό αποδεκτό, μου μένουν επτά. Θέλει σκέψη. Τσιγάρο, τα…ξανακοιτάω… Δυάδα Παλέρμο 1-Μάλμε 2 μου κάνει.

Και δυάδα Βασιλεία 2-Εσπανιόλ 1 μου κάνει. Και η δυάδα με over (2.05 η Αζαξιό, στο 1.96 η Λας Πάλμας) μου κάνει. Κατέληξα. Εξω το Αμβούργο. Δεν…χωράει. Θα πάω με τρεις δυάδες μέσου όρου απόδοσης τέσσερις φορές τα λεφτά μου και το μονό της Ρεσίφε. Μιά χαρά! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 20/10: 1276 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.456 μονάδες. Ποντάρισμα 21/10: Δυάδα: Παλέρμο 1-Μάλμε 2 (4.

4), 125 μονάδες Δυάδα: Βασιλεία 2-Εσπανιόλ 1 (3.8), 145 μονάδες Δυάδα: Αζαξιό over- Λας Πάλμας over (4.00), 140 μονάδες Μονό αποδεκτό: Ατλ.Γκοιανένσε-Ρεσίφε 2 (3.35), 166 μονάδες Ανοιχτά μπετ: 576 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.880 μονάδες. Αυτά ήταν. Μιά ευστοχία να έχω, πήρα το παιχνίδι μου πίσω. Με δύο, πέρασα και διπλάσια κερδισμένος σήμερα. Δηλαδή, παίζοντας επτά σημεία, θέλω πχ τρία να έχω κέρδος (ένα μονό, μιά δυάδα).

Μου κάνει. Αυτός είναι και ο λόγος που παίζω δυάδες. Ξέρω ότι πολλοί θα …ανακατέψετε αλλιώς τα σημεία, και καλά θα κάνετε, ο καθένας ας κάνει την χημεία του. Αυτοί που δεν θα κάνον καλά, είναι όσοι “σμίξουν” δυάδες και παίξουν καμιά…τετράδα. Η μάζα αυτά τα θεωρεί “λογικά”, αλλά μετά αναρωτιέται γιατί χάνει! Τίποτα άλλο, συνολικά αν τα δείτε δεν έχω “απλωθεί”, είμαι κάτω από το μέσο όρο μου στο ποντάρισμα (κάπου 1300-1400 μονάδες σε κάθε ΣΚ, ενώ τώρα πήγα στις 1086).

Οι διακόσιες και κάτι μονάδες λιγότερες και οι διακόσιες και κάτι μονάδες που ήδη έχω στην τσέπη κέρδος -με 19.670 “μπήκα” στο διήμερο- είναι το κέρδος που έχω ήδη. Είπαμε. Μικρές λεπτομέρειες μεν, σοβαρότατες σε βάθος χρόνου δε. Νέα στήλη (και www.betradio το μεσημέρι) την Τρίτη!! Υ.Γ: Ετσι, γιά το..διασκεδάσω λίγο, στην φωτό έβαλα τον Τσβίτανιτς μετά το χαμένο πέναλτι της Νις.

Δυό μέτρα άουτ στο 84'…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras