479

Billaras

Με δυαδούλα απ΄την Premier!

Καλό μεσημέρι, 3 Γενάρη πλέον, ας ευχηθώ ακόμα μιά φορά καλή χρονιά! Υγεία να έχουμε και αγάπη-αγάπη-αγάπη. Τίποτα άλλο.

Εδώ είμαστε, οριακά έγραψα σήμερα, αρχικά σκέφτηκα να γράψω αύριο. Τελικά, το κάνω σήμερα, αν χρειαστεί (μάλλον θα χρειαστεί) θα κάνω update αύριο ή μεθαύριο.

Αρχικά, ανακοινώσεις. Οι νικητές βγήκαν του διαγωνισμού βγήκαν, αν είδατε το Vidcast το χθεσινοβραδινό, τους ξέρετε ήδη.

Αν δεν το είδατε, δείτε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=vE6cJyhRN_E . Ο Βασίλης είχε ενεργή συνδρομή και πήρε +6 μήνες, ο Δάνης ήταν παλιά μέλος, δεν είχε συνδρομή ανανεωμένη αλλά…τώρα έχει ως τις 2 Ιούλιου! Να’στε πάντα τυχεροί παιδιά!

Επιστρέφουμε στα δικά μας. Ομολογώ με πάσα ειλικρίνεια ότι μετανιώνω οικτρά που δεν έπαιξα χθες την Μπρέντφορντ.

Κόντραρα Λίβερπουλ με Βίλα, εκεί ο Εμερι λιγοψύχησε και δεν το χτύπησε το ματς. Χθες ο Φρανκ δεν μάσησε, ακόμα και χωρίς Τόνι όρμησε. Και δικαιώθηκε, αφού η άμυνα της Λίβερπουλ είναι τραγική (όχι μόνο χθες). Κακώς δεν πόνταρα ξανά κατά της ομάδας του Κλοπ. Κρίμα.

Τι έχουμε από εδώ και πέρα; Λίγα πράγματα. Είπαμε, θα δείτε update μικρό μάλλον αύριο.

Αλλά απο εκεί και πέρα, κατ’αρχάς σημείο “κραγμένο” δεν βλέπω. Η Φούλαμ είναι μια σκέψη αλλά έπεσε στο 2,90. Δεν είναι λάθος, δεν έχει αξία. Να είχε 3,30+ να μιλάγαμε αλλιώς. Με τα ελληνικά σήμερα δεν ασχολούμαι, αρχικά σκέφτηκα να παίξω πάλι over την ΑΕΚ αλλά διαισθητικά το αφήνω.

Και καταλήγω: Χαλαρά μιά δυαδούλα. Με Αρσεναλ under και Λιντς άσο.

Δεν δέχομαι το 2,00 του under στο Λονδίνο, παίζουν δύο ομάδες που άνετα μπορούν να αλληλοεξουδετερωθούν. Σε καλή φόρμα και οι δύο, και το κυριότερο; Οι δύο καλύτερες άμυνες. Με 11 η μιά, με 14 η άλλη. Αυτό δεν είναι τυχαίο, το δείγμα είναι μεγάλο. Οπώς είπα και στην εκπομπή, με τις αποδόσεις που μας δίνουν οι μπουκ, τι μας λένε; Οτι θα κερδίσει ψιλοάνετα με 3-0 η Αρσεναλ; Γιατί με άσο 1,75 και φαβορί over, προς το 3-0 ή το 2-1 μας πάνε.

Σόρυ διαφωνώ. Γιά μένα είναι οριακά το ματς, αν βγει νικήτης να είναι με 1-0, 0-1. Πιό πιθανό; 0-0 ή 1-1. Και πάω με το under.

Οσο γιά το άλλο ματς; Η Γουέστ Χαμ δεν σκοράρει, έχει πέντε σερί ήττες, δεν κερδίζει εκτός (από το…κατακαλόκαιρο έχει να το κάνει), είναι τίγκα στο άγχος και ο Μόγιες έτοιμος να αποχαιρετήσει. Θεωρώ αρκετά δίκαιο το 2,55 του άσου (και με πρώιμη), η Λιντς είναι σε καλή κατάσταση και εντός αυτό το ματς “το έχει”.

Να…αναστηθεί η λονδρέζα; Καλή ομάδα είναι αλλά εγώ δεν είμαι μαντης, βασίζομαι σε όσα βλέπω και αυτά που βλέπω είναι πολύ άσχημα γιά τον Μόγιες και την ομάδα του.

Τίποτα άλλο, χαλαρά πάμε, ξεκίνησαν και οι μεταγραφές πλέον, πιθανό ένα update αύριο, η εκπομπή του Betsellers Radio ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ αντί της Παρασκευής που είναι τα Φώτα, ενω και η Kingbet θα βγεί μιά μέρα νωρίτερα δηλαδή την Πέμπτη.

Νέα στήλη κανονική το Σάββατο με φουλ FA CUP, η φαρυγγίτιδα μου πέρασε και θα τα πούμε φυσικά στο chat και απόψε και αύριο βράδυ!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras