2994

Billaras

Με δύο διπλά….

Κολλήσαμε στα Χ την Τρίτη (Ολνταμ, Κρου, Τσεστερφιλντ), ήταν και όλες οι λεπτομέρειες εναντίον μας (κόκκινες, πέναλτι, γκολ νωρίς), αλλα δεν τρέχει και κάστανο. Αυτο θα έλειπε να…κακιώσω στις ισοπαλίες μετά το Σαββατοκύριακο (γέλια). Αν θα θυμάμαι κάτι, θα είναι μόνο η καθαρή ήττα της Φούλαμ. Με απογοήτευσε, αυτό δεν το περίμενα με τίποτα.

Anyway, πάμε παρακάτω, ούτε θα θυμάμαι και το σεντονάκι (ξενέρωσα λίγο να πω την αλήθεια, αμα πάνε όλα φυσιολογικά δεν εχει ενδιαφέρον, αλλά από την άλλη, ας…πληρώσουν και τη μάζα καμιά φορά οι μπουκ, δεν είναι κακό), οπότε…στα φρέσκα. Το΄γραψα από προχθές, έχω σκαλώσει με δύο σημεία. Οκ, κοίταξα κι άλλα. Και Μίντιλαντ κοίταξα και Τότεναμ κοίταξα και Πόρτο κοίταξα.

Τα άφησα. Και μικρά σημεία αν ήθελα, έχει. Παράδειγμα, το διπλό της Λίβερπουλ και το g/g στο Μαρσέιγ-Μπιλμπάο, παίζονται. Απλά δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με μικρούλια. Τα αναφέρω, κάντε ότι θέλετε. Λίγα θα γράψω: Ραπίντ και Σάλκε. Μονά και δυάδα και τέλος. Βλέποντας προ ημερών εκείνο το Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ έτριβα τα μάτια μου από την τραγικη Εσπανιόλ.

Και λίγες μέρες μετά, βλέπω το Βαλένθια-Εσπανιόλ. Η ιδια τραγική Εσπανιόλ έκανε…γιό γιό την Βαλένθια. Πως ήρθε 2-1; Ε, αφου έχασαν τα άχαστα κυριολεκτικά οι φιλοξενούμενοι. Λαμπάδα άναψε ο Νέβιλ. Θέλω να πω, ότι τα χάλια της Βαλένθια τα ξέρουμε, ανέφερα τα πιό…φρέσκα. Και τα χάλια του Νέβιλ τα ξέρουμε, δεν γίνεται να είναι προπονητής αυτός ο άνθρωπος, ή τουλάχιστον όχι σε τέτοια ομάδα! Η Στιβενέιτζ πχ προ ημερών, απέλυσε τον Τέντι Σέριγχαμ που'κανε δειλά τα πρώτα του βήματα.

Και η Βαλένθια έχει τον Νέβιλ; Μην τρελλαθούμε…Η Ραπίντ ξεκίνησε…από εκεί που το άφησε, σούπερ πρώτο γύρο σε Αυστρία και Ευρώπη, τρίμπαλο στην Αουστρια, παίζει την κόντρα εξαιρετικά. Οκ, έχει ρεβάνς κι αυτό πάντα είναι μείον (μπορεί να “πατήσει” στο Χ αν πηγαίνει έτσι το ματς), αλλά στο 4.75, ας το πάρω το ρίσκο. Είναι σίγουρα λάθος αυτές οι αποδόσεις, 6-0 να έρθει (λέμε) το ίδιο θα λέω.

Οσο γιά το άλλο; Φάνηκε και στη Ζενίτ, το ξέρουμε χρόνια, η διακοπή στις ανατολικές και σκανδιναβικές παίζει ρόλο. Και περιμένω να το δω και στην Σαχτάρ. Που ναι και αποδυναμωμένη αρκετά, δεν είναι η ομάδα που ξέραμε. Η Σάλκε φερέγγυα δεν είναι, αλλά έχει βάρος, έχει υλικό, έχει και ρυθμό. Κι εδώ μπορεί να “σταυρώσει”, αλλά στο 3.

30 θα το πάρω το ρίσκο, το αξιλογούσα ταβάνι στο 3.00. Οπότε, αυτά τα δύο. Χαλαρά, μονά και δυάδα. Ηδη η μελέτη γιά το Σαββατοκύριακο έχει γίνει, ραντεβού το Σάββατο! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 14.630 μονάδες. Ποντάρισμα 18/2: Μονό αποδεκτό: Σαχτάρ-Σάλκε 2 (3.30) με 85 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Βαλένθια-Ραπίντ 2 (4.75) με 75 μονάδες. Δυάδα: Ραπίντ 2-Σάλκε 2 (15.

67) με 20 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 180 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 14.450 μονάδες.Y Υ.Γ: Αύριο απόγευμα στις 18.00, εκτάκτως, θα είμαι στο sport-fm, καλεσμένος του Νίκου Τσούκα, στην καθιερωμένη εκπομπή της Kingbet. Τα λέμε κι αύριο λοιπόν, γιά όλο το επόμενο κουπόνι!  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras