102

Thassios

Με δύο Ελληνικά – UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Τη Κυριακή μας αδίκησε πολύ. Πολύ εύκολα βγήκαν τα anytime score αλλά στις κόκκινες μας ρήμαξαν οι διαιτητές. Στο Κάντιθ – Βαλένθια ο ρέφερι έδειξε κίτρινη κάρτα σε μπουνιά εκτός φάσης και δε πήγε ποτέ στο var να δει τη φάση, όταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είδε κόκκινη στο προηγούμενο ματς η Κάντιθ με τη χρήση var.

Μια από τα ίδια και στη Πορτογαλία. Πολύ μα πολύ ξύλο με τον ρέφερι να κρατάει με νύχια και με δόντια το ματς. Αν ήταν τυπικός και έβγαζε νορμάλ τις κάρτες , τότε θα είχαμε πάνω από 14 κάρτες. Σαν να μην έφτανε αυτό όμως , στο 82′ κλείνει τα μάτια σε εγκληματικό φάουλ του Djalo της Μπράγκα , όταν πάει δυναμικά με τις τάπες πάνω στον αστράγαλο του αντιπάλου (ξέρετε από αυτά που βλέπουμε replay και ανατριχιάζουμε μιας και του γυρνάει ο αστράγαλος) κι όμως το var δεν τον φώναξε ποτέ.

Οπότε δικαιούμασταν ένα καλό κέρδος τη Κυριακή που δεν ήρθε ποτέ. Το καλό είναι ότι δεν χάσαμε πάλι και πήραμε κάτι ψιλά.

Πάμε στα μεσοβδόμαδα που είναι φουλ του Κυπέλλου.

Κάνω στάση μόνο στα Ελληνικά.

Ξεκινάω από το ματς στις Σέρρες. Εδώ θα κάνω ένα ποντάρισμα καθαρά με ένστικτο. Αν πάμε αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει άνετα με ένα 0-3 από εκεί μέσα.

Εμένα όμως κάτι με έχει κολλήσει ότι θα λήξει ισοπαλία. Και μάλιστα με γκολ. Το βλέπω για 1-1. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα λόγο να τρέξει και να τα δώσει όλα. Τα ματς είναι διπλά και μπορεί πιο ξεκούραστα να το κάνει στη Τούμπα. Έχει πολλούς αγώνες σερί να διαχειριστεί και οι παίκτες (που λογικά θα έχουμε μερικό ροτέισον) δεν θα ρισκάρουν να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά σε αυτό το παιχνίδι.

Επιπλέον οι δύο ομάδες δεν έχουν κάτι να χωρίσουν , οπότε γιατί να τους χαλάσει ένα ωραίο χηνάρι και να μην πάνε μετά για κανένα Σερραϊκό σουβλάκι.

Ξαναλέω δεν είναι αγωνιστικό ποντάρισμα και όποιος θέλει δεν ακολουθεί. Μου έχει καρφωθεί εμένα και λέω να το παίξω μιας και δεν έχει κάτι άλλο. Το Χ δίνει 5. Το Χ + g/g δίνει 6,2. Το 1Χ + g/g δίνει 3,6 μήπως κάποιος σκεφτεί ότι ίσως πάει και άσσος.

Τέλος το 1-1 σκορ που σκέφτηκα δίνει 10.

Πάμε και στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκης. Εδώ το ποντάρισμα το έχω τσιμπήσει από τα λεγόμενα των παιδιών στο vidcast. Ο Billaras λοιπόν, στο περίπου, είπε το εξής ΄΄Πρώτη φορά είδαμε στον ΠΑΟ να ανεβαίνουν οι κεντρικοί αμυντικοί και να βάζουν μάλιστα και γκολ”. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο ΟΣΦΠ πίσω θα έχει την απουσία του Ρέτσου και επομένως θα βογγάει στο ψηλό παιχνίδι , γιατί να μην το ξανακάνει ο ΠΑΟ.

Και γιατί να μην ξανασκοράρουν οι δύο αμυντικοί όταν βγάζει θεματάκια η άμυνα του Ολυμπιακού.

Από μία μονάδα λοιπόν οι δύο παραπάνω παίκτες με τικαρισμένη την επιλογή να πάει void το bet αν δεν ξεκινήσουν.

Υποψήφιος είναι και ο Σέκενφελντ αλλά παραείναι αργός για να ανέβει. Βέβαια μπορεί να σκοράρει από κανένα κόρνερ. Αν θέλετε ρίξτε και σε αυτόν κάτι.

Στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ αν θα έπαιζα κάτι θα ήταν πέναλτι και κάρτες. Αλλά στις κάρτες δε με καλύπτουν οι αποδόσεις (βλέπω πιο πολλές κίτρινες παρά κόκκινη) ενώ το πέναλτι το αφήνω λόγω ρέφερι.

Δεν είναι πολύ πεναλτάκιας αυτός.

Με αυτά τα δύο ματς θα πορευτώ λοιπόν ενώ δεν έχω δει κάτι άλλο που να μου αρέσει. Νέα βασική στήλη το Σάββατο το πρωί ενώ τη Παρασκευή κλασικά η στήλη με τα στατιστικά.

UPDATE!!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Κάνω ένα γρήγορο update γιατί νομίζω ότι δεν γίνεται να μην ποντάρουμε κάρτες στο σημερινό Ισπανικό ντέρμπι.

Μετά το Super Cup με την Ρεάλ να είναι νικήτρια και να δείχνει μια υπεροψία (κυρίως οι παίκτες) στο τέλος, νομίζω ότι σήμερα η Ατλέτικο θα θέλει να τους σπάσει τον τσαμπουκά , ειδικά μετά τον αποκλεισμό στο θεσμό του Super Cup. Με τον αγώνα να είναι νοκ άουτ , επιβάλλεται να ρίξουμε λίγες μονάδες στις κάρτες. Πριν 8 μέρες με τον Rojas δεν είχα ποντάρει τίποτα (ούτε τον Σεπτέμβριο στο πρωτάθλημα το είχα κάνει) , σήμερα όμως με τον ψυχάκια Guillermo Fernandez στην σφυρίχτρα δεν μπορούμε να μην απολαύσουμε αυτό το ματς.

Διαιτητής καθαρά 2ου ημιχρόνου όπου μπορεί να τα κάνει όλα άνω κάτω. Μπορούμε να ανεβάσουμε λίγο την μικρή απόδοση της κόκκινης στο 3 που βλέπω. Το ειδικό ”κάρτα και οι δύο στο 2 ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 3,75 ενώ στο στο 19 το κόκκινη και οι δύο.

Με αυτά τα δύο νομίζω ότι είμαστε μια χαρά!

Καλή συνέχεια!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS