1314

Thassios

Με δύο ημίχρονα!!UPDATE!!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Χθες ενώ ξεκινήσαμε καλά με την Άρσεναλ και περιμένουμε το ματς στην Ισλανδία, για να μπούμε κερδοφόρα στην ημέρα, η Φραμ τρώει κόκκινη στο 18’ και κάπου εκεί τελειώνουν όλα. Πάντως παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες κατάφερε, ενώ έφαγε γκολ στο 88΄,να ισοφαρίσει πράγμα που σημαίνει ότι όντως είναι πολύ δυνατή ομάδα.

Μετά ήρθε το μπετ με τις κάρτες (φάγαμε τα νύχια μας στο chat!!) για να βγούμε και λίγο από πάνω καθώς ούτε οι ανατροπές ευστόχησαν. Προχωράμε να δούμε τις σημερινές επιλογές μας!

Άαλεσουντ – Σάρπσποργκ

Έχουμε την χειρότερη ομάδα τη κατηγορίας (Νορβηγία) ,τουλάχιστον αυτό δείχνει η βαθμολογία , να παίζει απέναντι στην 12η Σάρπσποργκ  η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες και θα προσπαθήσει απόψε να πάρει την νίκη κόντρα στην αδύναμη γηπεδούχο.

Δεν θα ασχοληθώ με σημείο καθώς οι αποδόσεις δεν έχουν αξία αλλά αυτό που μου έκανε κλικ είναι τα στατιστικά των γκολ και κυρίως του ημιχρόνου. Η Άαλεσουντ λοιπόν έχει το χειρότερο μέσο όρο παθητικών γκολ  στην κατηγορία (κάπου στο 3,2 συγκεκριμένα ) ενώ  ο μέσος όρος που δέχεται γκολ στο ημίχρονο είναι στο 1,8.Τέλος βρίσκει δίχτυα πιο εύκολα στο πρώτο ημίχρονο παρά στο δεύτερο αφού ο μέσος όρος ,στα εντός έδρας παιχνίδια, είναι στο 0,9 από το 0,4 που είναι στο δεύτερο.

Πράγμα που σημαίνει ότι απέναντι στην Σάρπσποργκ είναι πιο πιθανόν να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο καθώς η φιλοξενούμενη από την άλλη είναι από τις ομάδες που δέχονται γκολ στο πρώτο 45λέπτο γι αυτό και ο μέσος όρος των παθητικών τους γκολ είναι κάπου στο 0,9 ( δηλαδή δέχονται περίπου ένα γκολ ανά ματς στο πρώτο ημίχρονο). Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα επιλέξω το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου, ένα σημείο  που η Άαλεσουντ φέτος έχει επιβεβαιώσει στα 6 από τα 8 εντός έδρας παιχνίδια (75%) , σε απόδοση 3,75.

Λος Άντζελες – Πόρτλαντ Τίμπερς

Μια από τα ίδια και εδώ . Η γηπεδούχος δεν πατάει καλά στο πρωτάθλημα έχοντας τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς από τα οποία όμως τα τέσσερα ήταν εκτός έδρας ενώ το ματς που έγινε μέσα στην έδρας της ήταν και το μοναδικό νικηφόρο. Επιστρέφει σήμερα στην έδρα της όπου θέλει να πετύχει ακόμη μία νίκη (γι αυτό και τέτοιες αποδόσεις) αλλά εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τον άσσο του 1,50.

Δεν ξέρω πως θα κατεβεί η φιλοξενούμενη ομάδα (κάνουν πολλές αλλαγές οι ομάδες λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών) αλλιώς κάτι 5αρια στο διπλό έχουν αξία . Γι αυτό λοιπόν θα πάω και σε αυτό το ματς με τα γκολ που αφορούν το πρώτο ημίχρονο πάλι . Η Λος Άντζελες δέχεται ένα γκολ ανά ματς περίπου στο ημίχρονο, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, ενώ με τον ίδιο μέσο όρο βάζει και γκολ (1,1 ο μέσος όρος και στις δύο περιπτώσεις).

Από την άλλη η Πόρτλαντ δέχεται  γκολ σχεδόν πάντα στο ημίχρονο, στα εκτός έδρας παιχνίδια (1,1 ο μέσος όρος) ,ενώ στο σκοράρισμα είναι λίγο πιο χαμηλά (κοντά στο 0,8). Με αυτά τα στατιστικά λοιπόν θα παίξω το γκολ/γκολ ημιχρόνου πράγμα που επιβεβαίωσαν οι δύο ομάδες και στο τελευταίο παιχνίδι τους που έγινε περίπου πριν ενάμιση μήνα (2-1 ημίχρονο / 2-2 τελικό).

Με αυτά τα δύο θα κινηθούμε  σήμερα ενώ κλασικά από το μεσημεράκι μέχρι αργά το βράδυ θα είμαστε στο τσατ(έχει τελευταία αγωνιστική Τυνησίας στις 6) μήπως και προκύψει τίποτα στο live!

UPDATE!

Καλησπέρα!

Μόλις πριν από λίγο βγήκαν οι 11αδες των δύο ομάδων και αναφέρομαι φυσικά στο ματς Πάοκ – Μπενφίκα !Βρήκα αξία κάπου και είπα να το ποντάρουμε.

Αναφέρομαι στο να πάρει κάρτα ο Κρέσπο του Πάοκ ο οποίος θα παίξει πλάγια δεξιά και λίγο πιο ψηλά ο Πέλκας. Είναι ένα παίκτης που είναι ανέτοιμος ακόμη καθώς δεν έχει επίσημο ματς εδώ και πολύ καιρό στα πόδια του. Απέναντι έχει να αντιμετωπίσει δύο γρήγορους πλάγιους της Μπενφίκα (Έβερτον και Πεντρίνιο)! Το 4,5 που βρίσκω έχει αξία καθώς θα το έδινα το πολύ στο 3,5! Τέλος θα παίξω και το κόμπο του Κρέσπο μαζί με τον Μιχαηλίδη όπου θα έχει κι αυτός πολύ ”δουλειά” απόψε .

(στο match compo αυτό!!)

Αυτά κύριοι για σήμερα…Τα λέμε στο chat!!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS