4538

Billaras

Με δύο ισοπαλίες…

Δεν ξέρω τί κρατήσατε από τον χθεσινό 1ο γύρο του FA CUP. Ξέρω όμως τι θα… έπρεπε να κρατήσετε από το κείμενό μου. Εκείνη την παράγραφο που έλεγε: “Παρότι με 25% (αν παίξω μονά και τα τέσσερα) θα πάρω πίσω το 80% του μπετ, εγώ κυνηγάω το 50% ευστοχίας γιά να βγάλω και κέρδος. Ποιό είναι το σωστό; Μα φυσικά τα μονά. Ποιό παίζω; Τις δυάδες.

Η παρασπονδία που λέγαμε…”. Αυτό πρέπει να κρατήσετε. Εν γνώσει μου ρίσκαρα και έπαιξα λάθος, έπαιξα με αυξημένο ρίσκο. Ενα από τα τέσσερα βγήκε, η Τορκί. Αν είχα παίξει τέσσερα μονά με ισόποσο ποντάρισμα, σήμερα από τις 200 μονάδες που πόνταρα θα είχα πάρει πίσω τις 175!! Θα μου πείτε “και γιατί έπαιξες λάθος εν γνώσει σου”; Μα γιατί το είπα και χθες, το FA CUP θελει .

.τρελλίτσα. Σαν να “πέταξα” 200 μονάδες, έτσι το αντιμετώπισα. Χαλαρά, “σβηστά” και απλώς πέρασα την ώρα μου ποντάροντας όσα είχα βγάλει την Παρασκεύη. Αλλίμονο όμως σε όσους ΔΕΝ ξέρουν τι κάνουν λάθος όταν χάνουν. Γι αυτό και ξεκίνησα έτσι σήμερα… Σήμερα όμως γιατί έγραψα; Θα παίξω; Ναι, κάτι θα παίξω. Ακόμα πιό χαλαρά από χθες.

Εντελώς… σβηστά. Ετσι κι αλλιώς, από την περασμένη Κυριακή “σβηστοί” πάμε. Και αυτό θα συνεχιστεί και μεσοβδόμαδα. Οπότε, ας πάω σε κάτι ρισκαδόρικο, μπας και απλώς… κλωθογυρίσω και ξαναφέρω πίσω αυτές τις 200 μονάδες που παίζω αυτές τις μέρες! Να'χαμε να λέγαμε, ίσα γιά να κρατάμε επαφή… Ποιά είναι τα ρισκαδόρικα; Ενα…κλεμένο σημείο και ένα δικό μου.

Το “κλεμένο” είναι το Χ στο ματς Γκούμπιο-Σασουόλο. Θα μου πείτε ότι από τη στιγμή που έχει δημοσιευτεί κάπου, οπουδήποτε, παύει να είναι “ατομικό” και γίνεται “δημόσιο”, γιά κοινή χρήση. Δεκτόν, αλλά έγώ… ως μυστήριο τραίνο, έτσι έχω μάθει. Δεν γίνεται να λέω ότι Β' Ιταλίας κατέχω ελάχιστα και παίζω από Μάρτη και μετά και σήμερα να…γεννάω σημείο! Και έχω μάθει να λέω από που “δανείζομαι” ένα σημείο όταν το κάνω αυτό.

Σε δεκάδες sites πανελληνίως “κλέβουν” σημεία και τα οικειοποιούνται χαλαρά χωρίς να λένε από που τα τσίμπησαν (και από εδώ από το Βetsellers το κάνουν κατά συρροή), αλλά εδώ έχετε καταλάβει ότι λειτουργώ αλλιώς. Ο φίλος μου ο Επίορκος λοιπόν μου άνοιξε τα μάτια και αφού..δεν έχει κάτι άλλο σοβαρό η μέρα, λέω να παίξω αυτό το Χ στην Β' Ιταλίας.

Καλές (τι καλές, αδελφικές) σχέσεις οι δύο προπονητές, η ισοπαλία βολεύει και βαθμολογικά, η φόρμα εντός-εκτός βγάζει Χ και με εντελώς αγωνιστικά κριτήρια, μιάς και δεν έχει κάτι άλλο η μέρα, το κρατάω. Το άλλο σημείο δεν είναι βραζιλιάνικο (κόσμος και κοσμάκης πάνω στην Σεαρά σήμερα επειδή πάιζει με τα “δεύτερα” η Σάντος, αλλά στις αποδόσεις που βρίσκεται πιά δεν φτουράει-δεν αγγίζεται), είναι σπανιόλικο.

Στο Λα Κορούνια-Θέλτα. Και είναι και εδώ η ισοπαλία. Φυσικά, αυτή η ισοπαλία…δεν έχει καμιά σχέση με την προηγούμενη. Είναι ματς-ντέρμπι (και μάλιστα από τα μεγάλα της Ισπανίας, στην περιοχή της Γαλικίας). Και θα πέσουν κορμιά. Ομως, έτσι κι αλλίως, σε ματς ντέρμπι το πρώτο αποτέλεσμα ειναι η ισοπαλία. Αν μιλάμε γιά Β' Ισπανίας το ποσοστό αυξάνεται.

Και αν έχει η μία 4-1-1 εντός και η άλλη 4-1-1 εκτός, ενισχύεται κι άλλο. Θεωρώ καλύτερη ομάδα την Θέλτα, η Λα Κορούνια δεν θα έχει και τον Γουαρδάδο, αλλά κάτι η έδρα, κάτι η ένταση ενός τέτοιου ματς, με οδηγούν στο Χ που (και βαθμολογικά δεν χαλάει κανέναν). Οριακά θα κριθεί το ματς, παίρνω το…λόττο μου με τα “σπαθιά” και φεύγω. Στο 2.

90 το ένα χινάρι, στο 3.20 το άλλο, δεν ψάχνω κάτι παραπάνω γιά να περάσω χαλαρά τη μέρα μου. Μονά και δυάδα και τέλος. Το ισπανικό ματς το έχω και live, αν είναι ισόπαλο μετά το 70' δεν θα…περιμένω να λήξει, θα κάνω trading με lay κατά του Χ και θα “καθαρίσω” (εφ' όσον θα με ενδιαφέρει και η δυάδα). Τίποτα άλλο, μιά…φλασιά που είχα (να κάνει κανένα θεόκουλο η Παλμέιρας, χωρίς να το στηρίζω πουθενά), θα.

.μείνει φλασιά, δεν μπλέκω. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο απο 12/11: 22.002 μονάδες. Ποντάρισμα 13/11: Μονό: Γκούμπιο-Σασουόλο Χ (2.90), 72 μονάδες. Μονό: Λα Κορούνια-Θέλτα Χ (3.20), 60 μονάδες. Δυάδα: Γκούμπιο Χ-Λα Κορούνια Χ (9.28), 20 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 152 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.850 μονάδες. Αύριο δεν παίζω τίποτα, ραντεβού με νέα στήλη την Τρίτη, όταν βέβαια θα υπάρχει και εκπομπή το μεσημέρι στο www.

betradio.com, στις 3 το μεσημέρι. Οι φίλοι που έχουν κάνει πλέον εγγραφή στο site είναι 1290, αυτοί μπορούν να απολαμβάνουν και την ωραία (και..χρήσιμη) παρέα που έχουμε στο chat, οπότε όσοι απλώς περνάτε-διαβάζετε-φεύγετε, κάντε και μιά εγγραφή κι ελάτε να…τα πούμε από κοντά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras