147

Thassios

Με δύο κρίσιμα – UPDATE!!

Καλημέρα καρτολάγνοι μου!

Την Κυριακή πληρωθήκαμε αυτό που ήταν το πιο ξεκάθαρο! Δηλαδή το Ιταλικό. Είχαμε όλα τα σωστά δεδομένα και έγινε αυτό που έπρεπε. Στα υπόλοιπα δύο είχαμε εκπλήξεις. Στο ένα ήταν ότι η Κάντιθ και η Οσασούνα δεν έπαιξαν σκληρά. Πράγμα που δεν το έχω ξαναδεί σε καμία από τις δύο ομάδες. Ενώ στο πορτογαλικό το ότι δεν βγήκε η κόκκινη ήταν καθαρά θέμα σκορ.

Τρομερή Εστορίλ όπου ότι φάση έκανε , έμπαινε γκολ. Από εκεί και έπειτα δεν βγήκε κόκκινη σε κανένα απ’ όλα τα υπόλοιπα που είχα στην αρχική διαλογή. Δεν ήταν λοιπόν τυχαίος ο τίτλος της στήλης. Όλα ήθελαν δεύτερες σκέψεις και πολύ σωστά τα διάβασα.

Πάμε στα σεντονάτα τώρα. Τι γράφει η στήλη;; Με δύο κρίσιμα!

Από την προηγούμενη αγωνιστική λοιπόν ,μετά τη λήξη της, είχα πει με τον καλό μου φίλο από τη Σέριφο ”μακάρι στα ματς των Γαλατά και Πόρτο να μας βάλουν καλούς διαιτητές”.

Οι προσευχές μας λοιπόν εισακούστηκαν.

Daniele Orsato στο Κοπεγχάγη – Γαλατά λοιπόν σήμερα. Αγαπημένος διαιτητής για αυτή τη στήλη και γενικά για τους καρτολάχνους. Φέτος έχει σφυρίξει 4 ματς για το σεντόνι και πολύ θα τον θυμάστε από το ΠΑΟ – Μπράγκα που είχε βγάλει και τη κόκκινη κάρτα. Σε αυτά τα 4 παιχνίδια λοιπόν έχει βγάλει 1 κόκκινη και 23 κίτρινες.

Δεν έχασε ποτέ τη φόρμα του δηλαδή. Και στα τέσσερα έδειξε πάνω 1 κάρτα και στις δύο ομάδες.

Σήμερα λοιπόν σφυρίζει το καυτό Κοπεγχάγη – Γαλατά όπου θα δώσει όπου όποια κερδίζει πάει και στην επόμενη φάση. Μια Κοπεγχάγη που της κάνει και το Χ αν την ίδια ώρα δεν κερδίζει η Μαν Γιουν. Θεωρώ ότι θα δούμε ένα παιχνίδι που θα έχουμε εκατέρωθεν γκολ αλλά και αρκετές κάρτες.

Το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη ” σε απόδοση 5,5 θα είναι το πρώτο ποντάρισμα για απόψε ανάμεσα σε δύο ομάδες που στο πρώτο ματς είχαμε 7 κίτρινες και 1 κόκκινη.

Μετά θα κάνω και δύο πονταρίσματα στους τερματοφύλακες.

Τίμιες αποδόσεις καθώς άλλη εταιρία τις δίνει μισές από αυτές. Στην Γαλατά παίζω να σκοράρει κιόλας γιατί θέλει μόνο νίκη για να μπορεί να κάνει καθυστερήσεις ο τερματάς.

Πάμε στο άλλο ματς που είναι το Πόρτο – Σαχτάρ.

Εδώ μας έβαλαν έναν άλλον αγαπημένο διαιτητή από τη Ρουμανία. Istvan Covacs ο τιτάνας όπου φέτος όμως έχει μόλις 1 κόκκινη σε 9 ματς στο σεντόνι , μαζί με τα προκριματικά. Στο πρώτο παιχνίδι η Πόρτο πήρε άνετα τη νίκη και είναι ένα ζευγάρι που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Όμως δεν είναι τόσο δύσκολο το ματς να πάρει τέτοια τροπή για κάρτες. Άμα προηγηθεί η Σαχτάρ ή άμα δεν κερδίσει κανένα 2-0 ημίχρονο η Πόρτο , τότε δεν θα αργήσουν να βγούνε.

To ίδιο ειδικό κι εδώ δίνει 5,5. Αυτή θα κρατήσω μόνο. Δεν θα ποντάρω τερματοφύλακες εδώ γιατί έχουμε ξεκάθαρο φαβορί που του κάνει και το Χ.

Με μονά και δυάδα στα παιχνίδια που είναι και τα πιο κρίσιμα για τη συνέχεια των ομάδων!

Θα ακολουθήσει update με τα ματς τη Πέμπτης με Ευρωπαϊκό αέρα πλέον (να μάθουμε μπάλα στα Γερμανολλανδάκια , χοχοχο).

Τα λέμε σήμερα το βράδυ στο chat!

UPDATE!!

Καλημέρα Ευρωπαίοι μου!

Εγώ πάντως αισθάνομαι φουλ Ευρωπαίος εδώ στο αλάνι μας τον Γερμανούλη (χοχοχο).

Το διήμερο που μας πέρασε θα μπορούσα να πάω ταμείο με το ματς της Κοπεγχάγης που είχε ένταση αλλά η Γαλατά δε μπορούσε να πάρει μία κάρτα.

Χθες δεν αξίζαμε τίποτα και πως να γίνει αφού αποφάσισαν Πόρτο – Σταχτάρ να χαρίσουν θέαμα με 8 γκολ.

Πάμε στα σημερινά τώρα.

Ξεκινάω από το Μπράιτον – Μαρσέϊγ. Στέκομαι στο μεγάλο διπλό. Τόσο έδινε η Μπέρνλι μέσα στην Μπράιτον. Και τώρα μου δίνεις ίδια απόδοση τη Γαλλίδα σε αυτό το ”ντέρμπι” κορυφής;; Στο 4,75 το διπλό έχει μεγάλη αξία.

Έχει φόρμα και απόψε παίζει για δύο αποτελέσματα καθώς της κάνει και η ισοπαλία. Κρατάω το Χ2 + g/g σε απόδοση 3.

Στον ίδιο όμιλο περιμένω πολλά γκολ στο ματς του Αγιαξ με την ΑΕΚ. Θα είμαστε και μέσα και θα βάλουμε εμείς τα γκολάκια. Ο Μπιλ το έχει ποντάρει 2-2 ενώ εγώ βλέπω πιο συντηρητικά το g/g + όβερ 3,5.

Επόμενη στάση στο Άρης Λεμεσού – Σπάρτα Πράγας.

Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη με 2 γκολ για να περάσουν την Σπάρτα και να πάνε Κόνφερενς. Η Σπάρτα θέλει νίκη για να πάει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα, ενώ αν κερδίσει με 3 γκολ διαφορά περνάει και πρώτη. Είναι ένα ματς στα μάτια μου, κομμένο και ραμμένο για πολλά γκολ. Κρατάω το g/g ημιχρόνου στο 3,5 και το όβερ 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3,65.

Μετά κάνω στάση στο Φερεντσβάρος – Φιορεντίνα. Εδώ υπάρχει το εξής ερωτηματικό. Θέλει να βγει πρώτη η Φερεντσβάρος ή θα κάνουν μια ωραία ισοπαλία να περάσουν παρέα με τη Φιορεντίνα και ας είναι 2η; Το ματς ξεκινάει από την ισοπαλία ενώ οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα την γηπεδούχο. Δεν είναι για 3,70 ο άσσος , ειδικά όταν η Φιορεντίνα τα έδωσε όλα με την Ρόμα την Κυριακή.

Το πρώτο ματς είχε λήξει 2-2. Εγώ σήμερα θα κρατήσω το 1Χ + g/g Φερεντσβάρος σε απόδοση 2,72.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα σήμερα. Δεν θα ποντάρω καθόλου κάρτες καθώς δε με τραβάει κάποιο ματς. Θα κάνω ένα ωραίο τρίξι με τα κόμπο σε Μαρσέιγ, σε Φερεντσβάρος και το ειδικό σε Άρη Λεμεσού.

Αύριο μην ξεχνιόμαστε η στήλη με τα στατιστικά θα ανεβεί αργά το βράδυ ενώ το Σάββατο νέα στήλη κανονικά το πρωί.

Καλή επιτυχία στις Ελληνικές ομάδες.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS