1256

Thassios

Με δύο Λατίνες!!

Ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι σε σουτ από τη μικρή περιοχή μας στέρησαν την δυάδα και το live αντίστοιχα στην τελευταία αγωνιστική της Κολομβίας.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία πάνω από όλα! Μας άφησε μια πίκρα είναι η αλήθεια η Κολομβία αλλά όλα όταν έχει να κάνεις με τέτοιες λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω.

Ειδικά όταν ξέρω ότι βλέπω σωστά , δείτε λίγο τι έγινε στα σημεία που άφησα (κόκκινη σε Ισπανία , κόκκινη και πέναλτι στη Τουρκία με αποδόσεις  από 3 έως 12), τότε δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχώ.

Πάμε στα αποψινά όπου έχει κάποιες επιλογές ώστε να κάνουμε παιχνίδι.

Ξεκινάω με Nations League και τον αγώνα ανάμεσα σε Κροατία και Πορτογαλία όπου μια επιλογή είναι να πάρει περισσότερες κάρτες η Γηπεδούχος .

Θα είναι ένα παιχνίδι όπου η Κροατία θα προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία ώστε σε περίπτωση μη νίκη της Σουηδίας να αποφύγει τον υποβιβασμό . Δεν ξέρουμε με πόσες αλλαγές θα παραταχθούν οι ομάδες αλλά η Κροατία είναι από τις ομάδες που κάνει πιο πολλά φάουλ με μέσο όρο σε κάρτες λίγο πάνω από 2 αντίθετα με την Πορτογαλία που έχει κάτω από 1 μέσο όρο σε κάρτες! Στο 2,25 η επιλογή η Κροατία να δεχθεί πιο πολλές κάρτες.

Από κοντά και το πέναλτι σαν επιλογή καθώς σφυρίζει ο Michael Oliver και είναι ο Νο2 μετά τον Anthony σε πέναλτι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια από τα Nations League το μόνο που ξεχώρισα σαν επιλογή είναι οι πολλές κάρτες στον αγώνα Γιβραλτάρ – Λιχτενστάιν. Ένας αγώνας που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου και οι δύο ομάδες είναι στις εθνικές με υψηλούς μέσου όρους καρτών ενώ στο πρώτο ματς μεταξύ τους είχαμε 11 κίτρινες κάρτες.

Στο 1,95 το όβερ 5,5 κάρτες σχεδόν σε όλες τις εταιρίες με το όριο εγώ να το περίμενα στις 6,5!

Πάμε τώρα στα δικά μου ‘’χωράφια’’ και στα προκριματικά για το Παγκόσμιο κύπελλο όπου θα ασχοληθώ με δύο αγώνες που έχουν κάτι κοινό. Από τη μία έχουμε τη Παραγουάη (όλοι τη θυμόμαστε φυσικά ) που παίζει με την πολύ αδύναμη Βολιβία και από την άλλη την Χιλή όπου παίζει εκτός με την επίσης αδύναμη Βενεζουέλα η οποία δεν έχει σκοράρει ακόμη.

Η Παραγουάη μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την ισοπαλία μέσα στην Αργεντινή  θα κοιτάξει απόψε να κερδίσει και ίσως να καλύψει και μια διαφορά τερμάτων με την Βολιβία, που έχει δεχτεί ήδη 10 γκολ έχοντας την χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης, και η νίκη της με χάντικαπ τουλάχιστον 2 τερμάτων μοιάζει ως η καλύτερη επιλογή της ημέρας.

Στο 1,90 η συγκεκριμένη επιλογή! Στο άλλο παιχνίδι τώρα έχουμε μια Βενεζουέλα όπου δεν μπορεί να δημιουργήσει καθόλου ευκαιρίες στα παιχνίδια και το επιθετικό πρόβλημα είναι  εμφανέστατο . Από την άλλη η Χιλή μετά την νίκη με 2-0 με το Περού ξέρει ότι σήμερα είναι μια μοναδική ευκαιρία να κάνει το πρώτο της διπλό εκτός έδρας και έχοντας καλύτερους παίκτες θεωρώ πως θα το πετύχει.

Στο 2,20 το διπλό ενώ μια πολύ καλή επιλογή αποτελεί και το οβερ 1,5 γκολ της που δίνει 2,35 καθώς η Βενεζουέλα έχει απουσίες αμυντικά ενώ και η παράδοση τα τελευταία χρόνια δείχνει πως σκοράρει πάνω μία φορά στους αγώνες με την Βενεζουέλα . Τέλος στον συγκεκριμένο αγώνα επιλογή μπορεί να αποτελέσει και η κόκκινη κάρτα καθώς ο Αργεντίνος Patricio Loustau είναι από τους διαιτητές που πρώτα βγάζουν κόκκινη και μετά κίτρινη κάρτα! Το τελευταίο του παιχνίδι με εθνικές ομάδες ήταν σε έναν αγώνα του Κόπα Αμέρικα μεταξύ Ισημερινού και Χιλής (λέτε να είναι σημάδι αυτό , τότε κέρδισε 1-2 η Χιλή) όπου έδειξε 9 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια μια επιλογή για κάποιον μπορεί να αποτελέσει το g/g και όβερ στην αναμέτρηση μεταξύ του Ισημερινού και της Κολομβίας, όπου και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικές επιθέσεις ,μια επιλογή που πληρώνει 2,40.

Από τα λίγα πρωταθλήματα που έχουμε, μπορεί κάποιος να επιλέξει  δύο όβερ στα ματς των Καρταχίνες – Ερεντιάνο (Κόστα Ρίκα) και Χίγκινς – Παλεστίνο ( Χιλή ) ενώ στο τελευταίο είναι πολύ πιθανές και οι ανατροπές αλλά και η εμφάνιση των σκορ 3-2 , 2-3 !

Αυτά για σήμερα και μπορώ να πω ότι δεν είναι και λίγα τελικά αυτά που ανέφερα σε μια τέτοια μέρα.

Ο Καθένας ας αποφασίσει φυσικά πως θα κάνει τη χημεία του και τι θα επιλέξει ενώ εγώ λέω να αφήσω εκτός τις Ευρωπαίες και να παίξω μια δυάδα Λατινοαμερικάνικη!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS