1142

Thassios

Με δύο παίκτες!

Καλημέρα! Πάλι κάτι τσιμπήσαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ενώ και χθες στο 93’ βγάλαμε το κόμπο στο Ισπανικό. Γενικά φαίνεται σαν έχει γυρίσει τελευταία και μακάρι να κρατήσει αρκετά αυτό μέχρι να μπορέσουμε να πάρουμε αρκετά τα πάνω μας.

Σήμερα έχουμε τη διοργάνωση του Europa League όπου όπως σας ανέφερα με τη πρώτη ματιά δε μου άρεσε κάτι.

Όχι ότι άλλαξε κάτι και με τη 2η ματιά αφού από ένα σωρό ματς θα καταλήξω σε ποντάρισμα παικτών.

Είναι γενικά τα πρώτα παιχνίδια και αποφεύγω να μπλέξω με πολλά ειδικά όταν έχουμε πολλές ομάδες κιόλας να μεταμορφώνονται στην Ευρώπη. Τσέκαρα λίγο τις κόκκινες σε 3-4 ματς όπως στο Ρόμα – Σαχτάρ όπου σφυρίζει ο Πορτογάλος Soares Dias ή στο Σλάβια – Ρέιντζερς όπου ρέφερι είναι ο Ρουμάνος Hategan και βλέπουμε πολλά παιχνίδια της Ρέιντζερς να έχουν κάρτες στα παιχνίδια της αλλά θα τα αφήσω όλα για το live.

Εκεί θα έχουμε καλύτερη εικόνα, θα είμαστε στο chat πόσα μάτια , επομένως αν βοηθάνε τα ματς θα ποντάρουμε live. Μετά τσέκαρα λίγο μήπως και παίξουμε καμιά ανατροπή καθώς μου αρέσουν τα παιχνίδια σε Άγιαξ και Ρόμα αλλά φοβάμαι στο πρώτο μη σκάσει καμιά βόμβα και στο 2ο βλέπω τη Σαχτάρ να ζορίζεται γενικά τελευταία στο σκοράρισμα έχοντας 7 σερί άντερ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Οπότε τα αφήνω κι αυτά στην άκρη. Οι αποδόσεις σε διάφορα κόμπο δε με καλύπτουν οπότε πάμε να δούμε τι μου άρεσε και θα κρατήσω.

Θα μείνω στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Εξάλλου είναι λογικό να έχουμε μια πιο καλή εικόνα από Ελληνική ομάδα. Θα ξεκινήσω από τον ρέφερι της αναμέτρησης , τον Γερμανό Daniel Siebert o οποίος είναι τρομερά φορμαρισμένος στις κάρτες σε ότι αφορά την Ευρώπη.

Σε 6 αγώνες φέτος σε Europa και Champions League έχει δείξει 38 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη οπότε μιλάμε για έναν μέσο όρο κάπου κοντά στις 7 κάρτες ανά ματς. Θεωρώ ότι και σήμερα θα βγάλει κάρτες και μπορούμε να κάνουμε λίγο παιχνίδι με αυτές. Όχι όμως σε κόμπο αλλά σε παίκτες . Τι εννοώ ; Καταρχήν ο Ολυμπιακός φέτος έχει δεχτεί 18 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη σε 8 ματς στην Ευρώπη.

Δηλαδή μιλάμε για 2 κάρτες ανά ματς περίπου ενώ στα 2 ματς με την Αϊντχόφεν είδε 7 κίτρινες . Οπότε θεωρώ δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ,έχοντας να αντιμετωπίσει και μια πιο καλή ομάδα και ότι μιλάμε για νοκ άουτ ματς (όχι ομίλους) ,θα πάρει πάνω από 1 κάρτες στο ματς. Το θέμα είναι ότι οι αποδόσεις στα κόμπο καρτών δεν είναι καλές για να παίξουμε κάποιο όπως ανέφερα.

Οπότε είδα λίγο τους παίκτες. Σε αυτά τα 8 ματς λοιπόν έχουν δει 5 φορές κάρτα οι πλάγιοι μπακ του Ολυμπιακού. Η Άρσεναλ από την άλλη έχει γρήγορους και καλούς παίκτες στα πλάγια που θα πιέσουν (λογικά θα ξεκινήσει με Pepe και Saka) τους πλάγιους αμυντικούς του Ολυμπιακού ,όπως κάνει στα παιχνίδια της και έχουμε στα 4 τελευταία ματς να κιτρινίζουν τους αντίπαλους πλάγιους μπακ(με Σίτι και Λέστερ) ,που όπως όλα δείχνουν θα είναι το κλασικό πλέον δίδυμο Kenny Lala και Oleg Reabciuk.

Βλέπω τις αποδόσεις τους και θεωρώ ότι έχουν αξία αφού βρίσκω στο 5,5 τον πρώτο και στο 4,5 τον δεύτερο να δεχτούν κάρτα(σε άλλες εταιρίες παίζουν στο 3). Από τους υπόλοιπους παίκτες θεωρώ ότι και ο Μπα είναι υποψήφιος αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει και το 3 είναι οριακό σαν απόδοση.

Οπότε χαλαρά σήμερα θα ποντάρουμε αυτούς τους δύο παίκτες να πάρουν κάρτα σε συνδυασμό με όβερ 1,5 κάρτες ολυμπιακού που με ανεβάζει 1 μονάδα στον καθένα σε απόδοση.

*Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει κάποιος παίκτης τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται αν δεν μπει αλλαγή φυσικά. Μπορεί κάποιος αν θέλει να περιμένει 11αδες απλά φοβάμαι μην έχουμε καμία πτώση αποδόσεων μέχρι το βράδυ ενώ άμα το ποντάρετε από τώρα (όπως εγώ) μπορείτε να κάνετε και cash out αν δείτε ότι δεν ξεκινάει ο παίκτης αφού επιστρέφει όλο το ποντάρισμα πίσω χωρίς να χάσετε κάτι.

Τα υπόλοιπα στο chat το βράδυ και νέα στήλη τη Παρασκευή το βράδυ πλέον!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS