1600

Billaras

Με δύο σκοράκια γιά το ονόρε-UPDATE!

Μας…ζόρισαν λίγο την Κυριακή, αλλά όλα καλά στο τέλος. Ενα καλό live εκανε την μεγάλη διαφορά, σας είχα προειδοποιήσει ότι στο Ρόζεμποργκ-Ρανχάιμ θα στοχεύουμε εξ’αρχής. Και εκεί έγινε όντως το παιχνίδι μας με πολύ δυνατό ποντάρισμα, το μεγαλύτερο της σαιζόν. Από κοντά και η δυάδα Ολυμπιακός g/g και Λας Πάλμας διπλό (δουλεύει το “σύστημα” με τις δυάδες), οπότε πάνω από 24 μονάδες μπήκαν στο σακούλι.

Είπαμε, σε καλό φεγγάρι, αλλά την “καλή” δεν μας έδωσε κι ακόμα με πονάει αυτό. Από εκεί και πέρα, χαμός χθες σε πολλά ματς, ανατροπές επί ανατροπών, αν είχα παίξει Σόλιχαλ θα είχα κόψει φλέβες, με 3-0 ως το 75′ ήταν και έχασε! Γι αυτό την ήθελα παραπάνω, δεν κοντράρεις εύκολα Ρόδεραμ. Παρόμοια ανατροπή και η Κάλιαρι, σε 4-3 κι αυτή, ενώ γυρνώντας μιά μέρα πίσω, η Μπόστον ήταν αυτή που πραγματικά άξιζε να μπει στο σακούλι, έπαιξε καλά, έκανε φάσεις, δεν καταλάβαινες ότι παίζανε ομάδες με 3 κατηγορίες διαφορά! Μιάς και γράφω για FA CUP, έγινε η κλήρωση του “περιβόητου” 3ου γύρου, αυτού που παίζεται αρχές Γενάρη μετά τον μαραθώνιο των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα και όπου μπαίνουν και οι μεγάλες μέσα βέβαια.

Βγήκε ντέρμπι… αυριανό, δηλαδή Λίβερπουλ-Εβερτον! Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι τα άλλα ζευγάρια, τα στοιχηματικά. Μπορεί να θέλουμε ακριβώς ένα μήνα γιά τότε (3-6/1 θα παιχθούν αυτά τα παιχνίδια), αλλά το μάτι ήδη…σκανάρει. Ιδού λοιπόν η κλήρωση και σε παρένθεση τι έχει “σημειωθεί” αρχικά, φυσικά θα αλλάξω πράγματα αφού δω και αποδόσεις.

Η πρώτη μου ματιά πάντως (και η ολοκληρωμένη κλήρωση) είναι η εξής:

Λέστερ-Γουίγκαν, ΚΠΡ-Σουόνσι, Φούλαμ-Αστον Βίλα (σημειώθηκε), Τσέλσι-Νότιγχαμ (σημειώθηκε), Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσάρλτον-Γουέστ Μπρομ, Ροτσντέιλ/Μπόστον-Νιουκάστλ (θα λυσσάξουν στη ρεβάνς ποιά θα φιλοξενήσει το μεγάλο όνομα), Κάρντιφ-Φόρεστ Γκριν/Καρλάιλ, Οξφορντ-Εξετερ/Χάρτλουλ, Σέφιλντ-Φάιλντ, Σαουθάμπτον-Χάτερσφιλντ (σημειώθηκε), Λίβερπουλ-Εβερτον, Μπρίστολ Σίτι/Πλίμουθ-Κόβεντρι/Ιπσουιτς, Ιστλι/Κρου-Μπάρνσλεϊ, Μάντσεστερ Σίτι-Πορτ Βέιλ, Μίντλεσμπρο-Τότεναμ, Ρέντιγκ-Μπλακπουλ, Γουότφορντ-Τρανμίρ (σημειώθηκε), Πρεστον-Νόριτς (σημειώθηκε), Μίλγουολ-Νιούπορτ, Κρίσταλ Πάλας-Ντέρμπι (σημειώθηκε), Ρόδεραμ-Χαλ, Μπρέντφορντ-Στοουκ, Φλίτγουντ-Πόρτσμουθ, Αρσεναλ-Λιντς (σημειώθηκε), Τζίλιγχαμ-Γουέστ Χαμ, Μπέρτον-Νορθάμπτον, Μπέρνλι-Πιτέρμπορο (σημειώθηκε) και Μπέρμιγγχαμ-Μπλακμπερν.

Αυτά με όσα έγιναν (γιά το Φάληρο έγραψα πολλά στην εφημεριδα και γιά τα επί χόρτου και γιά εκτός χόρτου, δεν αντέχω να γράφω άλλο γιά τα όσα εμετικά έγιναν πριν και μετά). Πάμε παρακάτω. Χλωμό μενού έχει, ας έχει Premier League, Γαλλία και πολλά κύπελλα. Και μιάς και το κυρίως πιάτο είναι αύριο, μιάς και σήμερα μονάχα το ασάκι της Μπορντό μου άρεσε ως τίμιο κοντά στο 2,00, λέω να το ρίξω λίγο στην…πλάκα! Τι εννοώ; Εδώ και δέκα μέρες (Παρασκεύη 22/11 με σήμερα), έπαιξα Σάββατο-Κυριακή-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Σάββατο-Κυριακή.

Πολλά ματς, από παντού, όπως και live. Πήγε καλά, μπορούσε..τέλεια. Αλλά και η κατάχρηση δεν κάνει καλό, το αντίθετο κάνει. Οπότε, αφού και το πρόγραμμα δεν λέει πολλά και τα περισσότερα ματς ειναι αυριο, σήμερα…χαβαλές. Θα παίξω δύο σκοράκια, fun bets, όχι “ουρανοκατέβατα” φυσικά. Το ένα είναι το Λυών-Λιλ. Γυριζει ο Ντεπάι στη Λυών, γυρίζει ο Ρεμί στη Λιλ, γκολτζήδες.

Και είναι κουρασμένες και οι δύο. Περιμένω αμυντικά λάθη εκατέρωθεν. Η Λυών όλο το μήνα Νοέμβρη, μίνιμουμ ένα γκολ το τρώει. Σε Μασσαλία, Αγια Πετρούπολη και Τουλούζη έφαγε και δύο. Και η Λιλ επίσης σε ένα μήνα, έφαγε 4 σε Βαλένθια, 2 σε Παρί, 2 σε Μαρσέιγ, 2 από Αγιαξ! Πέρυσι το ματς 2-2 στο Λυών. Πρόπερσι 1-2. Παραπρόπερσι πάλι 1-2. Και στην ανάποδη έδρα, δύο σερί 2-2 (δηλαδή έχουν τρία σερί 2-2 μεταξύ τους).

Καλό το λόττο του 2-2 στο 15,00!

Και με ποιό να το “κουμπώσω”; Μα με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ! Η Γιουνάιτεντ μετά το 3-3 με τη Σέφιλντ, έφερε 2-2 με την Βίλλα. Η Τότεναμ στα τρία ματς του Μουρίνιο έχει βελτιωθεί μόνο επιθετικά. 3-2 με Γουέστ Χαμ (από 3-0). 4-2 με Ολυμπιακό (από 0-2). Και 3-2 προχθές με Μπόρνεμουθ, πάλι από 3-0! Εκεί γύρω θα παιχθεί και αύριο, δεν περιμένω πούλμαν από τον Μουρίνιο που θα’χει όλες τις κάμερες πάνω του.

Να το χάσω με κανένα 2-3; Ε, ας πάει 2-2 και το “σώζω” στο live αν χρειαστεί. Δεν θα κάτσω και να σκάσω, fun bet είναι, αυτό δίνει 13,00. Οπότε, έκλεισα (προς το παρόν). Μονά και δυάδα (μπας και) τα δύο 2-2, χαλαρώνω.

UPDATE: Χωρίς πλάκα, από τις 11 περίπου, κοντεύει 2, μαδάω τη μαργαρίτα! Να παίξω-να μην παίξω.

Απίστευτα αναποφάσιστος, έχοντας μπροστά μου 4 ματσάκια εγγλέζικα. Ολα φυσικά της Premier League. Και Γουέστ Χαμ και Νοριτς και Αστον Βίλα και…Εβερτον! Ξεκινώντας ανάποδα, μοιάζει κουλό που περνάει απ’ το μυαλό μου η Εβερτον. Κι όμως, κάτι που η ρουφιάνα δεν παίζει άσχημα (την είδα και με Λέστερ), κάτι που έδωσαν κι άλλη ευκαιρία (προφανώς τελευταία) στον Σίλβα, κάτι που είναι ντέρμπι, κάτι που η Λίβερπουλ δεν με πείθει εδώ και καιρό (ντεφορμέ Σαλάχ, ντεφορμέ Ρόμπερτσον και σήμερα θα λείπει και ο Αλισον που παρέχει ασφάλεια στο τέρμα), με…τρώει (προφανώς όλα τα παραπάνω κολλάνε με το 8,5 του διπλόυ ή 6,5 του draw no bet).

Με τρώει βέβαια και η Νόριτς που πήρε το 2-2 από την Αρσεναλ, αλλά τελικά είναι τόσο μεγάλη επιτυχία αυτό (από αυτή την Αρσεναλ); Αφερέγγυες και οι δύο μακράν, ματς-ρουλέτα θα γίνει, χαλάστηκα όμως με το 4,20 που βλέπω πλέον.

Mε τρώει και η Γουέστ Χαμ. Μεγάλη (τεράστια) νίκη με Τσέλσι και κυρίως με εμφάνιση σοβαρή, δυνατή και που έλεγε “θέλουμε να μείνει ο Πελεγγρίνι”.

Η Γουλβς καλή και άγια, αλλά με μικρό ρόστερ και παιχνίδια από τον Ιούλιο ελέω Ευρώπης, όλο στις ισοπαλίες γυροφέρνει, ζορίζεται να κερδίσει. Εδώ το 4,33 έγινε 4,75 και μου γυάλισε ακόμα παραπάνω. Να σημειωθεί οτι η Γουέστ Χαμ έσπασε αραχνιασμένο αρνητικό ρεκορ, 17 χρόνια φάπας στην Τσέλσι. Δεν το λες και λίγο αυτό, το ηθικό είναι σίγουρα ανεβασμένο.

Τέλος, με τρώει η Αστον Βίλα. Να την “ξανακάνει” η Τσέλσι; Why not; Ποιός νόμος το απαγορεύει; Η Τσέλσι προφανώς κάνει μιά κοιλιά, επίσης μικρό ρόστερ και πολλά πιτσιρίκια. Παίζει σερί, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο αυτό ούτε από τον Λάμπαρντ, ούτε από τους παίκτες του. Η Βίλα με την Γιουνάιτεντ ήταν μιά χαρά, από ατυχία δεν πήρε διπλό, έχει σηκώσει το κεφάλι της και κάνει μπαμ.

Εδώ, η απόδοση είναι ..θηρίο, στο 9,5 (ή 8,00 αν προτιμάτε). Εχω όμως και μιά εκρεμμότητα. Τον Αμπραχαμ. Θα παίξει; Ανευ αυτού, η Τσέλσι φράκαρε επιθετικά. Παντού τον δίνουν “απόφαση τελευταίας ώρας, ακόμα πονάει”. Ο Αμπραχαμ θυμιζω πέρυσι έπαιζε στην Αστον Βίλα δανεικός και σάρωνε! Και κάτι ακόμα. Στον πάγκο της Βίλα κάθεται ο…Τζον Τέρι ως ασίσταντ, ωραίο αντάμωμα αυτό Τέρι-Λάμπαρντ αντίπαλοι.

.

Οσο γράφω, εξακολουθώ να τα ζυγίζω και να σκέφτομαι αν πρέπει να παίξω. Να μην το παιδεύω άλλο. Σβήνω Νόριτς (παραμένει αφερέγγυα στα μετόπισθεν και το 4,2 με χάλασε), σβήνω και Εβερτον γιατί οκ, η Λίβερπουλ και να..σέρνεται ακόμα, έχει βρει τον τρόπο νίκης! Θα τα τσεκάρω στο live.

Αλλά λέω να παίξω Γουέστ Χαμ και Αστον Βίλα.

Και τα δύο στο draw no bet. Στο 3,4 η Γουέστ Χαμ, στο 8,00 η Αστον Βίλα. Αμα πάρουν τον πόντο να μην χάσω κι εγώ. Φυσικά χαλαρά μπετ, “τρεχει” και το fun bet με το 2-2 σκορ του Ολντ Τράφορντ. Νέα στήλη Σάββατο, Παρασκευή κανονικά εκπομπή 5-7! Και απόψε στο chat μετά τις 9!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras