1500

Billaras

Με δύο “ταπεινές” ισοπαλίες-UPDATE!

Λίγο με αδικεί η μπάλα (μετά από ενάμισι μήνα που δεν είχαμε “ανωμαλίες”, ουτε ρέντα/ούτε ατυχία) , λίγο αδικώ τον εαυτό μου, λίγο απ’ολα. Η μπάλα με αδίκησε τρελλά το Σαββατόβραδο (Μαλίν), με αδίκησε λιγότερο αλλά και πάλι το έκανε, την Κυριακή (Λεβάντε). Μην ψάχνετε, τα δύο φαβορί να κέρδιζαν, αρκούσαν και με το παραπάνω, ήταν 35 μονάδες κέρδους! Μετά, αδικώ κι εγώ τον εαυτό μου.

Πχ, αφήνω έξω Ρεν, παίρνω Λεβάντε. Χαλαρά η μιά, στο 1-1 η άλλη. Αφήνω Γιουνάιτεντ, παίρνω Εβερτον. Θρίαμβο η μιά, ντόρτι η άλλη! Κι έτσι απλά, οι 60 μοναδούλες που μάζεψα ένα μήνα, δόθηκαν πίσω σε 10 μέρες (δεν μετράω τα…ονδουρέζικα κέρδη φυσικά, που ήταν εξαιρετικά, αλλά…ας μείνουν μεταξύ μας αυτά).

Πηγαίνοντας στα φρέσκα, ξεκάθαρα όλα τα σκιάζει πλέον ο κορωνοϊος.

Και αναβολές και άδεια γήπεδα, και φοβάμαι ότι θα χοντρύνει κι άλλο. Πριν μιά ώρα είδα πέθανε άνθρωπος στο Γουλβερχάμπτον, κατά 99% βλέπω και τη ρεβάνς του Ολυμπιακού να γίνεται σε άδειες κερκίδες. Champions League σήμερα-αύριο, στα δύο από τα τέσσερα γηπεδα θα έχουμε κλειστές πόρτες. Και πάει λέγοντας (το χειρότερο-σε αθλητικό επίπεδο- είναι ότι έρχεται Euro, σε 92 μέρες ακριβώς, στις 12 Ιουνιου έχουμε έναρξη και…αναρωτιέμαι τι σόι EURO θα γίνει όταν έχει οριστεί να διεξαχθεί σε 12 πόλεις της Ευρώπης, δηλαδή…κέντα).

Μακάρι να βρεθεί φάρμακο, ή να καλοκαιριάσει-ζεστάνει και να σταματήσει όλο αυτό, πέρα από τα αθλητικά δρώμενα τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν…

Στα δικά μας τα φρέσκα, από το σεντόνι δεν αγγίζω τίποτα, η απόδοση της Τότεναμ προκαλεί αλλά πως να παίξω ομάδα που’χει μείνει μισή; Οσο γιά τη Βαλένθια, χωρίς κόσμο, δεν με ψήνει με τίποτα, έχει πολλούς απόντες αμυντικά, στα γκολ οι αποδόσεις είναι της πλάκας (πχ over 3,5 στο 2,10), οπότε πάσο.

Αν προκύψει κάτι live, εδώ θα είμαστε. Και γιά τα αυριανά το ιδιο, οι αποδόσεις δεν κρύβουν κάτι λάθος, είναι και πολύ-πολύ ζόρικα, οπότε live και βλέπουμε.

Τι λέω να παίξω; Αρχικά κοίταξα λίγο Τρανμίρ, αλλά μπορεί back to back διπλό και μάλιστα σε καλή έδρα και με ομάδα ανεβασμένη (ντεμπούτο νέου προπονητή εντός θα έχει η Μπλάκπουλ).

Το άφησα, κατέληξα να κάνω ένα..μίνι-λόττο. Δύο ισοπαλίες! Εννοείται ότι με ψιλαδάκια τύπου Σάντερλαντ δεν ασχολούμαι.

Πόρτσμουθ-Φλίτγουντ και Ειμπαρ-Σοσιεδάδ είναι οι δυο ισοπαλίες! Στο 3,5 η εγγλέζικη, στο 3,30 η σπανιόλικη. Στο εγγλέζικο, έχω ομάδα με σούπερ έδρα (12-5-0 στο πρωτάθλημα) απέναντι σε ομάδα με σούπερ φόρμα (11 αήττητη η Φλίτγουντ, 6-5-0 το σερί της).

Δείτε τώρα την βαθμολογία. Χαμός. Η Πιτέρμπορο δεν παίζει, άρα με έναν πόντο την προσπερνάνε και οι δύο, ενώ πιάνουν σε ισοβαθμία και την Οξφορντ! Θέλω να πω δηλαδή ότι ναι, όποιος κερδίσει κάνει άλμα ανόδου μεν, αλλά και ο πόντος δεν τις χαλάει, τα ρίσκα δεν θα είναι πολλά αν το ματς είναι “σταυρωμένο” ως το 80′.

Στην Ισπανία από την άλλη, η Ειμπάρ έβαλε “φωτιά” και στα μπατζάκια της και σε άλλων ομάδων, κατάφερε να χάσει εντός από την Μαγιόρκα, την…χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Ευρώπης μαζί με την Τουλούζ! Τωρα έχει ένα +2 από τη ζώνη (και την Θέλτα επίσης από κάτω της πέρα από την τριάδα), οπότε δεν πεθαίνει μεν-θέλει “κάτι” δε.

Νίκη θα ήταν ιδανικό, αλλά μπορεί; Η Σοσιεδάδ είναι απείρως καλύτερη ομάδα ξεκάθαρα. Είναι ηδη στον τελικό κυπέλλου, είναι και +1 απ την 7η Βαλένθια, θα πάει στο +2 με ένα Χ. Και βέβαια, είναι βασκικες ομάδες, με σχετικά καλές σχέσεις.

Τα βάλα όλα στο μιξερ, φόρμα-βαθμολογίες-αναγκαιότητα-ειδήσεις και λέω να τα ποντάρω, αλλιώς δεν θα έπαιζα τίποτα.

Μονά-δυαδούλα, χαλαρά πολύ και update στήλης την Πέμπτη μετά τις 4 το απόγευμα αφού έχουμε Europa League (κι εκεί χαλαρά θα πάμε απ’ όσο βλέπω).

Update: Τώρα τι update κάνω, ο Θεός κι η ψυχή του. Μόλις έχω τελειώσει το αυριανό κείμενο γιά την Kingbet, μετά από ώρες ψαξίματος, αλλά γίνεται ο κακός χαμός, μόλις πριν 10′ ανακοινώθηκε ότι κάνει shut down και η Ισπανία γιά δύο εβδομάδες.

Μπάχαλο γενικά, όλα τα έχει σκεπάσει η πανδημία, δεν ξέρω αν θα έχουμε αντικείμενο σε λίγα 24ωρα πλέον (και γιά πόσο χρονικό διάστημα). Αύριο θα κάνουμε εκπομπή στο Betsellers Radio, ίσως να είναι λίγο μικρότερη αφού ήδη “πετάμε” διοργανώσεις, θα δούμε τι θα γίνει. Εσεις -πέρα από το αθλητικο και στοιχηματικό κομμάτι της ζωής μας- οφείλετε να είστε προσεκτικοί και κυρίως λογικοί.

Οχι στις υπερβολές και τον πανικό, αλλά όχι και απερισκεψίες…

Τέλος πάντων, χωρίς πολλά-πολλά, απόψε (σε ότι απέμεινε) τσέκαρα Μπασάκσεχίρ over, Ολυμπιακό g/g, Βόλφσμπουργκ g/g (εδώ κοίταξα και δεξιά, τεράστιο το 3,90, ακόμα και το draw no bet του 2,75 είναι λάθος) και Ρέιντζερς over.

Θα αφήσω το τελευταίο γιατί παίζει χωρίς καθαρό φορ η Λεβερκούζεν στη Γλασκώβη και θα πάω σβηστά. Με μιά τίμια δυαδούλα Μπασέκ over/Ολυμπιακός g/g και τέλος. Την Σαχτάρ θα την δούμε στο live. Ας μείνουμε λίγο σπίτια μας και τα λέμε στο chat που είναι ακίνδυνο.

Αύριο ράδιο, Σάββατο κανονικά νέα στήλη και πάντα τσεκ στις εξελίξεις…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras