1521

Billaras

Με δύο χαλαρές δυάδες-UPDATE 2!

Νωρίς την Κυριακή βιώσαμε αυτό που γράφω πάντα: Αμα θέλει, σε φτιάχνει. Η Αντάλιασπορ πρώτα πήγε να βγάλει τα ματάκια της (σκοράρει, ελέγχει το ματς, χάνει μιά-δύο-τρεις φάσεις γιά το 2ο γκολ), και σε 5 λεπτά 26′-28′-31′ τα κάνει μαντάρα. Κίτρινη ένας παίκτης-ισοφάριση-δεύτερη κίτρινη και κόκκινη ο ίδιος παίκτης! Κι έτσι, αντί γιά άνετο 0-2 και σβηστό διπλό με τα ψοφίμια της Μαλάτια, το ματσάκι στο 1-1, με παίκτη λιγότερο και να μην περνάμε σέντρα!

Η μπαλίτσα ήθελε όμως.

Χρυσή αλλαγή ο γερόλυκος Ποντόλσκι στο 86′, μιά (και νομίζω μοναδική) φορά περνάμε τη σέντρα, γκολ στο 88′, 1-2 και…πληρωμή. Πρώτα μας έσκασε, μετά μας πλήρωσε. Μπάλα είναι, ότι θέλει κάνει! Σημασία έχει να παίζουμε σωστά και είχαμε παίξει..

Ηταν το δεύτερο σερί ΣΚ που παίρνω 2 από 3 σε trixie με το ένα ματς μάλιστα να είναι Κυριακή.

Πριν 10 μέρες χάθηκε η Βαγιαδολίδ στη Γρανάδα-κέρδισε η Μπρέστ την Κυριακή. Πριν 2 μέρες χάθηκε ο Αστέρας-κέρδισε η Αντάλιασπορ. Γύρω γύρω το φέρνω (γέλια), μιά “καλή” ψάχνω μανιωδώς, εδώ και ενάμισι μήνα περίπου τσούκου-τσούκου μαζεύω κέρδη (πάνω από 50 μονάδες) γιατί απλά έχουν “ισορροπήσει” τα κέφια της μπαλίτσας! Παίρνω και γκολ στα χασομέρια, δεν έχω αδικιές εξώφθαλμες, ας συνεχίσει έτσι και θα δούμε…

Στα φρέσκα, ξεκινάω λέγοντας ότι το Champions League απλώς θα το απολαύσω.

Ισως (ένα 5%) κάτι παίξω αύριο, αλλά στα σημερινά ειδικά, είμαι μονάχα γιά πίτσα-μπύρα-καναπέ. Θα κάνω αύριο update, θα πάω γενικώς χαλαρά. Και σήμερα θα πάιξω μόνο ματς από το Νησί, με λίγο διαφορετικό τρόπο μάλιστα!

Μεγάλο σημείο πλην Μπρίστολ Σίτι δεν έχω. Οι δύο ήττες της ήταν από Λιντς και Γουέστ Μπρομ, δηλαδή τα…βουνά.

Δεν ήταν δείγμα ντεφορμαρίσματος, είμαι βέβαιος ότι την Χάτερσφιλντ “την έχει”.

Από εκεί και πέρα, προσπέρασα Ντέρμπι γιατί είναι μικρή και χωρίς αξία η απόδοση, προσέξτε δύο ύπουλα ματς (της Σάντερλαντ και της Γουέστ Μπρομ), δεν κοντράρω αλλά βαράω κι ένα καμπανάκι γιατί και Φλίτγουντ και Πρέστον έχουν δοντάκια. Και προχωράω σε μικρότερα σημεία.

Βέβαια, τα “μικρότερα” γιά το Betsellers είναι κάτι 2,50 και 2,70. Ενα τέτοιο είναι αύριο η Μπάρνσλεϊ που κάνει ύστατη προσπάθεια σωτηρίας και παίζει και καλά, ένα ακόμα η Νοτς Κάουντι απόψε που θέλει πλέι οφ και βρίσκει απέναντι της το μπάζο της Φάιλντ, ένα τρίτο είναι το πλούσιο over της Γκρίσμπι στο 2,40! Επτά σερί έχει, ας τα κάνει οκτώ, εδώ έχουμε λάθος (και προχθές με τη Σουίντον είδατε, με 0-0 ημίχρονο βγήκε αέρας τελικά και με over 3,5).

Είπα παραπάνω γιά “λιγο διαφορετικό τρόπο”. Ποιός είναι αυτός; Θα κρατήσω Μπρίστολ στο draw no bet (αγνοεί το Χ η Μπρίστολ εδώ και μήνες -16 ματς σερί από μέσα Νοεμβρη-και φοβάμαι μην ήρθε η ωρα να “διορθώσει”). Οπότε θα την πάω στο 2,50. Και θα κάνω δύο δυάδες (οκ και ψιλαδάκι στην τετράδα μπας και). Η χημεία ανήκει στον καθένα, εγώ θα πάω με μιά δυάδα Νοτς Κάουντι 2/Γκρίσμπι over (2,70Χ2,40) και μιά ακόμα με Μπριστολ 2dnb/Μπάρνλεϊ 2 (2,50Χ2,75).

Είναι παιχνίδι που μου επιτρέπει να παίξω λίγα και να κυνηγήσω κάμποσα. Κανένας λόγος να ανοιχτώ, το έκανα το Σαββατο με 22 μονάδες μπετ συνολικά που έφεραν πίσω 25. Τώρα χαλαρά, προσεκτικά και αν προκύψει κάτι στο live εδώ θα είμαστε κάθε βράδυ (στο chat). 

Update: Το λάθος μου χθες δεν ήταν που επαιξα την Μπρίστολ (η οποία στο 1ο ημίχρονο ήταν άθλια και από τύχη δεν έτρωγε 2-3).

Ηταν που δεν έπαιξα σε πιό ψηλά lines ή σε combo την Γκρίσμπι. Να ήταν over 3,5; Να ήταν over+g/g; Να ήταν 1+over; Κάτι ακόμα τέλος πάντων. Το “απλό” over μας έβγαλε κι από πάνω αφού αναβλήθηκε η Νοτς Κάουντι, ήταν κανονικό δώρο, μπορεί ο μπουκ να μην ξέρει πως παίζει ο Χαλογουεϊ, αλλά δεν μπορεί να μην έβλεπε τον τελευταίο μήνα τα 7 στα 8 over και τα 8 στα 8 g/g (6 στα 8 ήρθαν και over 3,5)! To 2,40 ήταν τρελλή γκάφα, γιά 1,65 ήταν.

Πήγε και 2,50 πριν τη σέντρα, το 1-1 είχε γίνει στο…10′, το 4-2 τελικό τα λέει όλα.

Σήμερα τα ζύγισα πολύ, στο σεντόνι εντοπίζω λαθάκι στο under της Ρεάλ (σφιχτή φέτος με Ζιζού, μαζεμένη και χωρίς πολλά γκολ εδώ και καιρό και η Σίτι ενώ η ρεβάνς πάντα τους κάνει όλους πιό μαζεμένους) αλλά με τι να το παίξω;

Στράφηκα στα εγγλέζικα και κατέληξα.

Χαλαρά και χωρίς άγχος, μονά-δυάδα Τσάρλτον (στο dnb) και Μπάρνλεϊ. Η πρώτη έχει δόντια εκτός, παίζει καλή άμυνα και έχει κάνει ουκ ολίγες κηδείες. Αφήστε που νοιώθω εσωτερικα θέματα στην Γουένσντεϊ, μόλις μιά νίκη έχει από τα Χριστούγεννα και δεν μου το βγάζετε απ’ το μυαλό ότι ελέω Μονκ το κλίμα είναι στραβό.

Η δεύτερη δείχνει ότι έχει κυρήξει αντεπίθεση, απανωτές νίκες και κυρίως καλές εμφανίσεις. Θυμίζω ότι έχει προπονητή έναν άνθρωπο που ‘χε δείξει (πολύ) καλά δείγματα με την αυστριακή Βακ. Η Χαλ αποδυναμωμένη, σε κατήφορο (χωρίς νικη απ την πρωτοχρονία με αρνητικό 0-2-7), αξιζει κόντρας. Οκ, εδώ οι μπουκ το “διάβασαν” σωστά, αλλά κάνω λίγο τα στραβά μάτια.

UPDATE 2:Σημείο σοβαρό” δεν υπάρχει απόψε. Ξεκάθαρα. Ούτε ένα. Καλά ήταν χθες, θα μπορούσε καλύτερα αν η Τσάρλτον άντεχε, πάμε την λογική “μαζευε κι ας ειναι και ρωγες” αυτές τις μέρες, δεν άγγιξα τίποτα απο το σεντόνι και ..δεν το μετάνοιωσα καθόλου.

Λοιπόν, χωρίς αναλύσεις και τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες όταν δεν υπάρχει λόγος, στο.

.σβηστό εντελώς, έχω ξεχωρίσει δυο g/g σε Βασιλεία και Αρσεναλ, ένα τίμιο ασάκι (Λιντσερ) και ένα over (Μπασάκ). Ασχολούμαι με σωστές τιμές, όχι με πολλά που παίζουνε απόψε του 1,50. Κάνουμε δύο δυαδες και περνάμε την βραδιά μας, αν θέλει να πληρώσει κάτι, ας το κάνει. Η χημεία δική σας. Αύριο ράδιο στις 5, νέα στήλη Σάββατο, αποψε στο chat λογικά θα έχουμε κάτι και στο live!

 

Παλαιότερα άρθρα του Billaras