2692

Billaras

Με ζεστές μηχανές πριν την Boxing Day

Άσφαιρο έφυγε το Σάββατο που μας πέρασε. Την Κυριακή προτίμησα να απέχω, λίγο το μέτριο μενού, λίγο ανασύνταξη δυνάμεων και σκέψεων, λίγο οι οικογενειακές υποχρεώσεις, με κράτησαν εκτός στοιχηματικού παιχνιδιού. Σήμερα, όπως και όλη την εβδομάδα, έχουμε ζεστές τις μηχανές, καθώς ακολουθούν φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις μεγάλων πρωταθλημάτων εκτός νησιού.

Αρχικά, θα σταθώ στην Τουρκάλα, την Αντάλιασπορ, η οποία ρημάζει όποιον βρει μπροστά της, είναι κυνική στην κυριολεξία, αυτό το 1-0 το έχει ψωμοτύρι (εξαιρείται το 2-2 με την πρωτοπόρο). Φυσικά οι μπουκ είναι ψιλιασμένοι, αλλά ακόμα και έτσι το 3.40 είναι value. Προχωράω με την Αγγλία, καθώς σήμερα κοντράρονται στο Μέρσεϊσάϊντ η Έβερτον και η Λίβερπουλ.

Είναι διακριτή θα έλεγα η κοιλιά της Λίβερπουλ από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Κουτίνιο. Μεσολάβησε φυσικά ή άνετη τριάρα στο Μίντλεσμπρο, υπάρχει ποιότητα έτσι και αλλιώς, αλλά τα ζαχαρωτά είναι ζόρικος αντίπαλος εντός έδρας, παραμένοντας χωρίς ήττα. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων η Έβερτον θα βρει χώρους για δημιουργία φάσεων.

Σε κάθε περίπτωση το 4.20 είναι εκτός λογικής και με καλύπτει. Τέλος στην Σουπερλίγκα ο ΠΑΣ Γιάννενα φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έχει 3-3-0, ο ΠΑΣ εκτός 2-0-2. Απίστευτος φαβοριτισμός για μια ομάδα που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη της φάση, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ δείχνει σοβαρός και ικανός τουλάχιστον για την ισοπαλία, την οποία και θα τιμήσω, στο αξιόλογο 4.

20.Θα τα παίξω σε trixie. Αναλυτικά: Trixie α)Μπούρσασπορ-Αντάλιασπορ [email protected] β) Έβερτον-Λίβερπουλ [email protected] γ) ΑΕΚ –ΠΑΣ Γιάννενα Χ@4.20 25 μονάδες οι δυάδες και 20 μονάδες η τριάδα, σύνολο 95 μονάδες. Αρχική Κάβα: 0 μονάδες Κάβα 17.12.2016:224.28 μονάδες Επιστροφές:- μονάδες Ανοικτά Πονταρίσματα 19.12.2016:95 μονάδες Κάβα 19.12.2016:129.88 μονάδες Καλή και δημιουργική εβδομάδα σε όλους! Ραντεβού και πάλι αύριο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras