1634

Skotostrious

Με θέα τον Ειρηνικό…

Καλησπέρα σε όλες και όλους. Φινάλε στην ιπποδρομιακή σεζόν έχουμε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στο φημισμένο ιπποδρόμιο της Santa Anita Park οι κορυφαίοι ίπποι της χώρας καθώς και επίλεκτοι εκπρόσωποι από τον υπόλοιπο κόσμο αγωνίζονται σε κούρσες με συνολικά έπαθλα πάνω από 30.000.000$. Κορωνίδα του φεστιβάλ είναι η κλασική κούρσα Breeders’ Cup Classic και από εδώ έρχεται η πρώτη μα επιλογή στο πρόσωπο του CODE OF HONOR.

Πολύ προοδευτικό προφίλ από τον εκπαιδευτή του που έχει δείξει μια υπομονετική προσέγγιση στις κούρσες που έχει αγωνιστεί, οριακά στερώντας ένα χατ τρικ νικών. Προέρχεται από ένα γενεαλογικό δέντρο που δε γίνεται να είναι πιο εντυπωσιακό καθώς συγγενεύει με τον θρυλικό Frankel. Είναι ο τύπος αλόγου που βελτιώνεται με τον καιρό και μπορεί σήμερα να είναι πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις.

Λίγο νωρίτερα, στο Breeders’ Cup Mile, είναι ένας επισκέπτης από την Ιρλανδία, o CIRCUS MAXIMUS, που έχει το προφίλ να σκοράρει. Εχει επιτύχει τις καλύτερες του επιδόσεις στην απόσταση του ενός μιλίου έχοντας κερδίσει 2 φορές σε Group 1 ιπποδρομίες. Εχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει στο ιδιόρυθμο αριστερόστροφο σιρκουί και αν καταφέρει να ξεπεράσει τον σκόπελο της μέτριας θέσης εκκίνησης μπορεί να δικαιώσει το φαβοριτισμό του.

Συνοπτικά

Κυριακή 03/11 00:20 Santa Anita Breeders’ Cup Mile : CIRCUS MAXIMUS (4,00)

Κυριακή 03/11 01:59 Santa Anita Breeders’ Cup Classic : CODE OF HONOR (5,50)

Οι ώρες είναι  Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious