439

Billaras

Με καλύτερη διάθεση και ρίσκο-UPDATE!

To είχα ανάγκη το χθεσινό. Ποιό χθεσινό; Την…εκπομπή που κάναμε! Οποιος δεν άκουσε χθες Betsellers Radio, ας βάλει να την ακούσει σήμερα ή αύριο, η εκπομπή ηχογραφείται. Γιατί την είχα ανάγκη; Γιατί είχα αρχισει να μαυρίζω επικίνδυνα. Κάτι ο χαμός της γατούλας μου, κάτι η μαυρίλα και το ψοφόκρυο τόσες μέρες, ήρθαν και με πλάκωσαν. Οπότε το γυρίσαμε χθες στο… “κε τε λα πόνγκο”, το γνώστο que te la pongo, τραγούδι-έμβλημα των αποκρεών, μιάς και μπήκαμε στο Τριώδιο από την περασμένη εβδομάδα.

Λίγο να το διασκεδάσουμε, με μουσική υπόκρουση…αυθεντική ντίσκο, περάσαμε καλά. Ισως στο επόμενο vidcast να βάλουμε και περούκες (το έχουμε ξανακάνει, οι παλιοί ξέρουν).

Οπως και να’χει, έρχομαι σταθερά στα ίσα μου, βασικό αυτό. Και παράλληλα, χθες κάναμε μιά ωραία εκπομπή (εμείς τουλάχιστον την απολαύσαμε) χωρίς να χαθεί το ζουμί.

Τα είπαμε και τα αναλύσαμε όλα, δεν χαζολογούσαμε. Και πάνω σε αυτά θα σταθώ και πάλι, μην γράφω και λέω συνέχεια τα ίδια.

Μελέτησα ξανά γιά τελευταία φορά όλα τα σημερινά (αύριο άλλη μέρα, θα έχουμε update). Γνωστά κι αυτά, αλλά ας τα ξαναθυμησω: Ξεκινάω μελέτη (εκεί βγαίνει ο κορμός) Τετάρτη βράδυ-Πέμπτη πρωί. Βγαίνουν πχ 15-20 σημεία τετραημέρου, τα πάντα όλα, Πέμπτη μεσημέρι γράφω για την Kingbet.

Μετά κάνω 2η μελέτη την Παρασκευή το πρωί, μαζί με την εφημερίδα, διαβάζω αναλύσεις, κάτι θα μου έχει διαφύγει, κάνω προσθαφαιρέσεις και μετά έχουμε την εκπομπή που ακούτε. Και τέλος, σήμερα κάνω τρίτη μελέτη, πριν καταλήξω στην τελική διαλογή αφού ζυγίσω και τις αποδόσεις που έχουν παρουσιάσει αυξομειώσεις προφανώς σε σχέση με την αρχική μου μελέτη και αφού δω και τελευταία νέα (απουσίες, τον καιρό, κλπ).

Το είχα ονομάσει κάποτε “τριπλό κόσκινο” και έτσι είναι βασικά.

Σήμερα λοιπόν δεν προσθεσα-άλλαξα τίποτα σε σχέση με χθες.

Μπρέντφορντ (6,50). Λέστερ…βουρ στα γκολ (από g/g ημιχρόνου στο 4,00 ως 2-2 any time στο 5,80, ως combo με over 3,5 και σκόρερς, γενικά ότι σας φωτίσει ρίξτε το). Χαλ στο 3,50. Τζίλιγχαμ στο 4,20. Σάλφορντ στο 3,60. Λέιτον στο 2,80.

Και ένα μικρό η Εμπολι (1,95), Μονακό (2,55) και Ουνιόν (5,00, εδώ σηκώνει και combo πχ με Χ-2+g/g που δίνει 3,40).

Αυτά είναι.

Τα πρωτα που έσβησα είναι η Μονακό και η Λέιτον. Το 2,55 της πρώτης και το 2,80 της δεύτερης απορρίπτονται πλέον. Καμιά αξία, ήταν και τα δύο πάνω από 3,00. Ας κερδίσουν, μπορουν να το κάνουν, αλλά δεν φτουράνε. Μετά άφησα ήσυχο και το μικρό της Εμπολι, είναι…λίγο ξεκάρφωτο (σε σχέση με τα άλλα).

Οποιος θέλει, ας το αξιοποιήσει.

Οπότε, ποσα έμειναν; Εξι. Πέντε εγγλέζικα και η Ουνιόν στη Γερμανία.

Εγώ δίνω τις κατευθύνσεις. Οποιος θέλει πάει με καλύψεις κλπ. Παράδειγμα: Η Ουνιόν με Χ-2 και g/g πάει στο 3,40 αντί του 5,00 όπως και η Μπρέντφορντ με το ίδιο μπετ (Χ-2+g/g) πάει στο 4,00. ΜΗΝ ξεχνάμε, Αρσεναλ και Λειψία είναι αήττητες εντός έδρας κι αυτό το σέβεσαι.

Οπότε κάπως έτσι καλύπτουμε και το Χ, δεν πιστεύω να έρθουν 0-0 ας πούμε. Οποιος άλλος θέλει, μπορεί να πάει σε ασιατικά ή σε draw no bet.

Πλέον μένει η έμπνευση και η χημεία. Από ένστικτο, θα αφήσω έξω την Σάλφορντ (η Τρανμίρ δεν είναι κακή, απλά γκολ δεν βάζει) και θα αφήσω και την Χαλ (δεν θα χαλαστεί με το Χ).

Θα παίξω ξερό μονό αποδεκτό το 2-2 any time της Λέστερ (λίγο σαν fun bet αυτό, αλλά ειπαμε, περιμένω να “βρέξει” γκολ), που είναι στο 5,80.

Και τα άλλα τρία (Μπρέντφορντ-Ουνιόν-Τζίλιγχαμ) θα τα κάνω patent, μονα-δυάδες-τριάδα, βάρος στα μονά εννοείται. Στόχος το ένα, να μην χάνουμε αρχικά. Και στην Μπρέντφορντ και στην Ουνίον, θα πάω με τον τρόπο που είπα. Combo Χ-2+g/g. Οποιος νοιώθει τυχερός, ας τα…καρφώσει και “ξερά” διπλά, είναι σε σούπερ κατάσταση και οι δύο αλλά οφείλω να σεβαστώ τις αήττητες έδρες.

Στη Τζίλιγχαμ έχω πρώιμη πληρωμή, ας γίνει σαν την αλλη φορά 0-2 γιά αρχή!

Update: Περάσαμε καλά. Αυτά τα ταμεία τα απολαμβάνω. Να κοντράρεις τις αήττητες εντός Αρσεναλ και Λειψία και να προηγούνται κιόλας και να τις γυρνάς σπαθάτα, κοχονάτα. Δυό μονά, δυάδα, κέρδη. Αλλά κυρίως ικανοποίηση. Και σωστά έβαλα και τις καλύψεις του Χ-2, άσχετα αν χρειάστηκε στο ένα.

Και γιατί καλύτερα κέρδη είχα τώρα με τη δυάδα και γιατί στο 94′ η Λειψία έχασε “μαλλί” και θα είχαμε…εγκεφαλικά αν έμπαινε. Οπως και να’χει, χθες αν με δικαίωναν δύο ακόμα επιλογές, θα ήταν τέλεια. Αυτό το Λέστερ-Τοτεναμ μου έκατσε στο λαιμό, πως δεν το πληρώθηκα ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Το g/g ημιχρόνου γιά πλάκα, το οver 3,5 γιά πλάκα, ματς όπως το περίμενα, φεστιβαλ τερμάτων.

Κι όμως ήρθε…4-1. Το άλλο ήταν η Νορθάμπτον στο live, εντελώς λάθος κι εκεί, ισοφάρισε στο 89′ και στο 96′ έχασε “μαλλί” για το 1-2. Δεν ηθέλε όμως, ήθελε απλά να πάρουμε το dnb πίσω. Ας είναι. Τα δέχομαι όλα, ειδικά όταν έχω καλό κέρδος με καρυδάτα σημεία.

Και πάω στο σήμερα… Μιά εντελώς άλλη μέρα. Εντελως τζούφια. Τα ξανακοίταξα όλα.

Μπούρδες. Ενα σημείο μου έκανε το κλικ που δεν το ειχα αρχικά στις επιλογές. Η Μαρίτιμο (πάλι). Εντός είναι “αλλιώς”, στο νησί της την Μαδέιρα. Και είδα ειδήσεις. Η Μπράγκα α)έπαιξε 120 προχθές με Μπενφίκα, β)εχει Φιορεντίνα μπροστά της και γ)εχει δύο βασικότατους απόντες. Απ΄το 2014 έχει πέντε νίκες εντός με Μπράγκα η Μαρίτιμο, και με Τσάβες κακή δεν την είδα, ας έχασε.

Θα πάω με τον άσο του 5,00. ΔΕΝ εχει πρώιμη όμως, το νου σας όσοι ακολουθήσετε.

Το άλλο είναι γνωστό. Η Εβερτον αύριο. Διπλό στο 6,50. Θα πάω όμως λίγο πιό “πονηρά”. Οπως έκανα και χθες. Δεν προσπερνάω ότι είναι ντέρμπι, ούτε ότι η Εβερτον κάνει διπλό στο Ανφιλντ κάθε…25 χρόνια (έκανε πρόπερσι). Θα πάω στο Χ-2+under 3, στο τιμιότατο 4,00.

Καλύπτω και το Χ δηλαδή. Αν χάσει η Εβερτον, μπορεί να πάει και over. Αν βγει το Χ-2, θα βγει με over; Δυσκολο.

Μονά-δυαδα Μαρίτιμο άσο και Εβερτον στο combo που είπα. Οποιος θέλει πάει και σε ξερό διπλό, εγώ αποφάσισα γιά μένα.

Και τέλος, αφού κοίταξα κι άλλα σημεία “χαμηλά” (ΟΦΗ, Ναιμέγκεν, το over+g/g στο Λιντς-Μαντσεστερ), κατέληξα να παίξω και μιά…λάιτ δυαδούλα.

Οταν βλέπετε τέτοια, ξέρετε ότι παίζω σβηστός. Με combo, Μπάρτσα 2+over 1,5 goals συνολικά (δίνει 2,15) μαζί με το g/g στο Θέλτα-Ατλέτικο (δίνει 2,00). Εδώ κοίταξα και προς τον άσο αλλά το άφησα. Η Θέλτα πάντως με Καρβαχάλ έχει γίνει φουλ επιθετική και η Ατλετικο δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που ήταν.

Η δυάδα δίνει 4,3. Και έκλεισα. Μονά-δυαδα τα μεγάλα, ξερή δυάδα τα μικρά.

Νέα στήλη την Τρίτη, τα λέμε στο chat αργότερα (και αύριο βράδυ), ενώ αύριο στις 8 κλασικά νέο vidcast!

Υ,Γ: Κατά τις 6 το νου σας στις ειδοποιήσεις, ο Skotostrious εκτάκτως θα έχει στήλη και επιλογές από το Super Bowl, ενώ από χθες αργά τη νύχτα έχει ανέβει στήλη μπάσκετ από τον Κώστα Ζαφείρη!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras