4226

Billaras

Με λίγο ρίσκο παραπάνω!

Στο…σβηστό πέρασε η Τρίτη, χωρίς πολλές συγκινήσεις. Οι δύο εκπληξούλες που κυνηγήσα δεν βγήκαν, αλλά…αύριο δεν θα τις θυμάμαι καν, τόσο μεγάλο ενδιαφέρον είχα! Γιά την ιστορία απλώς, να ξέρετε ότι στην Κρόουλι μπορούσε να έχει έρθει άσος σε ματς-ρουλέτα, αφού μετά το 2-2 (και μόνο που “κάναμε” ανατροπή κάτι λέει) η μπάλα πήγαινε…παντού.

Τελικές 18-17, αυτό τα λέει όλα. Εκατσε η μπίλια ανάποδα, δεν πειράζει. Στο άλλο ματς, το σκωτσέζικο, η “βασιλισσα” μπηκε περιέργως φοβισμένη, έφαγε το γκολ. Ξύπνησε στο β' μέρος και πίεσε πολύ γιά την ισοφάριση τουλάχιστον, αλλά…βρήκε σε τοίχο. Οσο γιά την Ρεν; Κέρδισε πιό εύκολα απ΄όσο λέει το 3-2, έβαλε κι ένα τρομερό γκολ (τακουνάκι εν κινήσει).

Αυτά με το χθες. Πάμε στο σήμερα. Κανονικά, εφ' όσον περιμένω γιά 530 μονάδες την Ιντερ, πρέπει να..καθήσω στα αυγά μου. Αλλά…δεν θα το κάνω. Οχι γιατί το πρόγραμμα “φυσάει”, απλώς γιατί υπάρχουν 2-3 ακόμα σημεία που με κεντρίζουν. Πάντως, το ζουμί είναι ότι και (πάλι) λίγα θα ποντάρω και το ενδιαφέρον μου από απόψε κιόλας είναι στο Σαββατοκύριακο.

Αύριο και Παρασκεύη ΔΕΝ παίζω, το ξεκαθάρισα από χθες. Πέρα από την Ιντερ λοιπόν (γιά όσους θέλουν ανάλυση, ας σταθώ στα αγωνιστικά και μόνο, τα..εξωαγωνιστικά οι περισσότεροι τα ξέρετε, υπάρχουν καλές σχέσεις εδώ και χρόνια: Εχω λοιπόν ομάδα που -παραδόξως- ενώ γκελάρει εντός,  κερδίζει συνέχεια εκτός. Μόνο νίκες. Εχω Κιέβο ντεφορμέ -δεν είναι οι απανωτές ήττες, είναι ότι δεν παίζει και κάτι-έχω στήριξη Μοράτι στον προπονητή, έχω καλή παράδοση και καλή απόδοση), να σας πω τι μου αρέσει ακόμα: Με…τσίγκλισε ο Μάκης Μηνδρινός με την Σεν Γκάλεν.

Μου είχε “ξεφύγει”. Και όντως, η απόδοση του διπλού γιά ομάδα που πάει σούπερ (6-3-0 και σκοράρει πάντα), κόντρα σε όμαδα που παραπατάει (2-3-4 και αρκετά δυσκοίλια στο γκολ), είναι καλή. Δεν τις έχω δει, αλλά τα δεδομένα μου κάνουν. Εχω Αμβούργο. Το ρίσκαρα με την Αίντραχτ, μου ξέφυγε. Μετά τα κατάφερε με την Ντόρτμουντ. Και με τύχη μαζί, αλλά το ζουμί είναι ότι επιτέλους “έστριψε”.

Με Φαν Ντερ Φάαρτ ανέβηκε επίπεδο. Και παίζει κόντρα στην Γκλάντμπαχ που…ουδεμία σχέση με πέρυσι έχει. Αλλη ομάδα πέρυσι πχ με Ρόις, άλλη φέτος. Ζορίζεται, κάνει δύσκολα φάσεις, έχει και Ευρώπη να διαχειριστεί, δεν αρέσει, από τύχη γλύτωσε στο Λεβερκούζεν. Οι αποδόσεις είναι απροσδόκητα ψηλά. Εχω Νιουκάστλ. Ακόμα κανείς δεν ξέρει πόσες και ποιές θα είναι οι αλλαγές του Φέργκιουσον.

Ας υποθέσουμε ότι κάνει λίγες. Ή και καμία! Η εικόνα της, είτε με την Γαλατά είτε με την Λίβερπουλ είναι κάκιστη. Πως κερδίζει, ούτε ο σερ Αλεξ δεν ξέρει (και εμμέσως το παραδέχθηκε). Κάτι με διαιτησία (καθαρό πέναλτι δεν δίνεται στην Γαλατά στο 0-0, κανένα πέναλτι δεν υπάρχει γιά να κάνει το 1-2 με την Λίβερπουλ), κάτι με ρέντα (μηδέν τελικές στο Ανφίλντ και ισοφαρίζει με το πρώτο σουτ on target), κερδίζει.

Αλλά…ως πότε; Μπάλα δεν παίζει. Η Νιουκάστλ δόντια έχει. Οι Κολοτσίνι-Τιοτέ είναι οκ και λογικά θα πάρουν ένα παιχνίδι στα πόδια τους γιά να είναι στο 100% στο πρωτάθλημα. Αν δεν κάνει πολλές αλλαγές και ο Πάρντιου (που ξέρει ότι το Λιγκ Καπ είναι καλός και…πιό εύκολος δρόμος γιά την Ευρώπη), τότε το διπλό αξίζει, δεν έχουν λογική κάτι…7αρια.

Και από εκεί και πέρα, πέρα από τα τρία αουτσάιντερ, έχω και δύο φαβορί. Τζένοα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Την πρώτη την είχα δει εντός με την Γιούβε. Μου άρεσε. Είναι καλή ομάδα. Και η Πάρμα εκτός ειδικά είναι…ρηχά νερά. Η δευτερή -αφού παίζει ο Φαλκάο- μου κάνει μιά χαρά. Πολλοί μιλάνε γιά over, εγώ “βλέπω” under, γιά 0-1. Η Μπέτις είναι η συμπάθεια μου στην Ισπανία, αλλά το γκολ δεν το έχει εύκολα.

Μην κοιτάτε πχ το 3-5 με την …τότε αεράμυνα της Μπιλμπάο πριν 20 μέρες. Με την Εσπανιόλ έκανε ένα σκασμό ευκαιρίες και έχανε άχαστα. Είναι…χασογκολού, ενώ όλα τα άλλα τα κάνει καλά. Η Ατλέτικο εκτός “σφίγγει”, άντε να δεχθεί ένα. Αν συμβεί αυτό, τότε…μπορεί να βάλει δύο και οριακά να βγει 1-2 και over. Πολύ πιό πιθανό γιά μένα πάντως είναι ένα 0-1 (ας έρθει διπλό και…δεν θα με απασχολήσει το σκορ, απλώς αναφέρω πως ψυχανεμίζομαι το ματς).

Αυτά είναι. Γιά την ιστορία, κοίταξα κι άλλα σημεία. Σαμπντόρια ας πούμε (αλλά χωρίς Μάξι Λόπεζ και με Τότι-Ντε Ρόσι να επιστρέφουν στην Ρόμα το άφησα), Ντονκάστερ ας πούμε, ΚΠΡ (αλλά εδώ δεν μου πάει το χέρι να παίξω φαβορί που δεν είναι και καλά, όσο κι αν είναι χάλια η Ρέντινγκ). Συνοψίζω: Αλλος μπορεί να παίξει την Ιντερ μόνη της, ή με κάποια από αυτές που ανέφερα.

Εγώ αφού την περιμένω, δεν την ξαναπαίζω, είναι σαν να περιμένω ένα μονό του 4.41 αφού πέρασε η Ρεν. Πάντως πιστεύω στην Ιντερ. Θα παίξω μιά δυαδούλα Τζένοα-Ατλέτικο (στο 4.73) και θα παίξω και μονά-δυάδες-τριάδα τα μεγάλα. Δεν πάω σε trixie γιατί θα ήταν λάθος μου να περιμένω 2 στα 3 γιά να πληρωθώ με τέτοιες αποδόσεις (τα μονά στο ανταλλακτήριο με Σεν Γκάλεν στο 3.

35, Αμβούργο στο 4.80 και Νιουκάστλ στο 7.40, να μπορώ να κάνω και ttading να βγάλω κέρδος αν με ευνοήσει η εξέλιξη),  οι δυάδες και η τριάδα σε μπουκ (με αποδόσεις 3.20, 4.50 και 6.50 αντίστοιχα). Τα μπετ πάντως θα είναι μικρά, θα το δείτε!! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.00 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 19.500 μονάδες. Τρέχον μπετ: Ρεν 1-Ιντερ 2 (4.41), 120 μονάδες. Ποντάρισμα 26/9: Δυάδα: Ατλέτικο Μαδρίτης 2-Τζένοα 1 (4.

73), 80 μονάδες. Μονό: Νιουκάστλ 2 (7.40), 40 μονάδες. Μονό: Σ.Γκάλεν 2 (3.35), 70 μονάδες. Μονό: Αμβούργο 2 (4.80), 50 μονάδες. Δυάδες-τριάδα: Νιουκάστλ 2 (6.50)-Αμβούργο 2 (4.50)-Σ.Γκάλεν 2 (3.20), από 20 μονάδες κάθε δυάδα (σύνολο 60) και 10 στην τριάδα, όλο μαζί 70 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 310 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.190 μονάδες. Αυτά ήταν. Προσέξτε καλά τα μονά και τις δυάδες, ΠΩΣ τα ποντάρω! Ολα μαζί μου “κοστίζουν” 230 μονάδες.

Με ένα από τα τρία, βγήκα από πάνω έτσι όπως ποντάρω και σπάω τη μίζα μου. Αν έρθουν δύο…καλώς να ορίσουν. Εμένα με ενδιαφέρει να μειώνω το ρίσκο μου (έχω και το trading στη φαρέτρα). Προσέξτε και κάτι ακόμα. Χθες 270 μονάδες, σήμερα 310, όλες μαζί 580. Μόνο η Ιντερ να έρθει (και τίποτα από τα σημερινά), θα έχω χάσει… ψίχουλα, δηλαδή 50 μονάδες στο διήμερο, ουσιαστικά θα είμαι μία η άλλη.

ΑΥΤΑ θέλω να μελετάτε καλά πριν παίξετε, οχι τα σημεία. Εξάλλου η χημεία ανήκει στον καθένα σας, τον τρόπο παιχνιδιού θέλω να εμπεδώσουν όσο γίνεται περισσότεροι. Νέα στήλη το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι, αλλά φυσικά θα τα πούμε και στο chat (κυρίως αύριο γιατί απόψε είναι…μέρα μελέτης του επόμενου κουπονιού) και στο www.betradio.com την Παρασκεύη 5-7.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras