2941

Billaras

Με λίγο….mixed grill

Οχι απλά συμφωνώ με τον Μάκη, αλλά…παρασυμφωνώ. Τον διάβασα πριν ξεκινήσω να γράφω. Το κουμάρι συνολικά αλλά και ειδικά (γιά εμάς που παίζουμε με αξίες και κατά 80% με αουτσάιντερ), ειναι θέμα λεπτομερειών. Ενα καλό γκολ στο 90' ή ένα κακό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Και ουσιστικά αυτή ακριβώς τη λεπτομέρεια βαφτίζουμε καλό ή κακό φεγγάρι.

Τα…πρόσφατα που θυμάμαι εγώ, είναι ένα ίδιο με τον Μάκη (το πέτσινο πέναλτι της Τσέλσι με την Γουέστ Χαμ στο 89' ) αλλά θυμάμαι και το 1-1 της Σάντερλαντ με τη Σαουθάμπτον στο 93'. Μάνι μάνι , αν μιλήσω με μονάδες, κοντά στις 2000! Βέβαια, υπάρχει και η άλλη όψη, όταν το έχεις ρέντα. Απλά το μυαλό έχει τη συνήθεια να θυμάται τα κακά. Anyway, περισσότερο γιά…τον Μάκη τα έγραψα αυτά, ως “συμπαράσταση”, εξάλλου ξέρω ότι όλοι έχετε νοιώσει κάτι ανάλογο.

Γιά την Κυριακή που πέρασε ουδέν σχόλιο, δεν ήταν θέμα τύχης-ατυχίας, απλά δεν διάλεξα σωστά και δικαιότατα έχασα. Παρότι δεν είχα ενδιαφέρον, έκατσα χθες βράδυ και είδα τη Λα Κορούνια, είναι να…τραβάς όντως τα μαλλιά σου τι χάνουν γιά το 2-2 με την Λας Πάλμας …άκρως χαλαρή. Αμα δεν θέλει, δεν μπαίνει ποτέ. Κι αν θέλει, μπάίνει κι απ τη σέντρα… Μένω λοιπόν με τη γλύκα της βαρβάτης δυάδας του Σαββάτου και πάμε παρακάτω.

Ε, παίξτε στο 1.10 τι θα διαβάσετε, αφού…το ξέρετε. Σιγά μην πάω με ειδικά, με φαβόρια, σκόρερς, κόρνερς, και τρέχα γύρευε. Εντελώς “εθιμοτυπικά”, θα παίξω ένα σύστημα….mixed grill, και από πλευράς σημείων (διπλά με χινάρια) και από πλευράς διαργανώσεων (αγγλικά με “λαμπερά”). Μην τα πολύψειρίζω. Θα παίξω ισοπαλίες τα Σίτι-Παρί και Λίβερπουλ-Ντόρτμουντ.

Οπως ήρθαν και στα πρώτα ματς. Πολύ λεπτές ισορροπίες, οριακά αν κερδίσει κάποιος. Και μάλιστα, γιά το χαβαλέ μου, θα παίξω και τα…ίδια σκορ με τα πρώτα ματς. 2-2 και 1-1. Να δούμε παρατάσεις δηλαδή. Αλλά οκ, αυτό είναι fun bet. Στο σύστημα, θα προσθέσω δύο αγγλικά. Διπλό ¨Ολνταμ (και το θέλει και σε φόρμα και έσφιξε η άμυνα και η Μπάρνσλεϊ σαν να…ζαλίστηκε που πήρε το Τρόφι, στο 4.

20 είναι too much). Και τρίτη ισοπαλία, αυτή μεταξύ Τζίλιγχαμ και Γουόλσολ. Εδώ…αν ήταν Ιταλία, θα βλέπαμε τίποτα 2.70. Βλέπουμε 3.40 γιατί φυσικά και είναι στα ίσα. Οτι βολεύει, βολεύει όμως. Ειδικά αν κερδίζει η Ολνταμ. Δείτε μιά βαθμολογία. Στους 68 και οι δύο (μέσα στα πλέι οφ), στους 62 (εκτός πλέι οφ) η Μπάρνσλεϊ. Και η παράδοση δείχνει…καραμπίνα Χ (κάθε χρόνο), και η φόρμα και τα υλικά των δύο ομάδων.

Βέβαια, όταν μιλάμε γιά Χ, τα…είπαμε παραπάνω με την Λα Κορούνια. Σε μιά κλωστή, λόττο. Αλλά δυνατό μπετ δεν πρόκειται να κάνω, οπότε….αυτά είναι. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 11.650 μονάδες. Ποντάρισμα 12-13-14/4: Μονό αποδεκτό: Λίβερπουλ 1-1 σκορ (6.00) με 40 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μ.Σίτι 2-2 σκορ (11.00) με 20 μονάδες. Δυάδα τα δύο σκορ (66.

00) με 5 μονάδες. Yankee: Λίβερπουλ Χ (3.25)-Σίτι Χ (3.70)-Τζίλιγχαμ Χ (3.40)-Ολνταμ 2 (4.20) με 7 μονάδες η τετράδα, με 12 η κάθε τριάδα (σύνολο 48) και με 30 η κάθε δυάδα (σύνολο 180). Ολο μαζί 235 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.350 μονάδες. Αυτό το μπετ είναι γιά όλη την εβδομάδα και προφανώς το σύστημα είναι το…κάπως σοβαρό. Τα σκορ είναι fun bets, τίποτα παραπάνω.

Πολύ χαλαρά, να δούμε μπαλίτσα καλή, να…δούμε και παρατάσεις που χουνε σασπένς. Και νέα στήλη το Σάββατο, που…κανονικά πρέπει να κεράσω (ξέρουν οι φίλοι).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras