1351

Thassios

Με λατίνους, ειδικά και live!

Χαίρεται….Καλό μήνα είπαμε; Δεν είπαμε. Καλό μήνα λοιπόν και καλώς σας βρήκα betsellerades μου! Τώρα θα μου πείτε ‘’Πότε μας έχασες ρε Thassie για να μας βρεις;’’και δίκιο έχετε…Αλλα τώρα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά . Είναι λίγο πιο ‘’επίσημα’’…. Και φυσικά είναι κάτι μου με τιμάει όταν πρόκειται για μια συνεργασία με το Betsellers.

. Ένα site για το οποίο τα λόγια είναι περιττά…Ένα site το οποίο εδώ και χρόνια για εμένα, αλλα και για πολλούς άλλους ,αποτελεί ‘’σχολή στοιχήματος’’.. Έτσι λοιπόν φέτος μου δίνεται η ευκαιρία , και εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Billara, από τα ‘’φυτώρια ‘’ που ήμουν να παίξω μπάλα με την μεγάλη ομάδα (Billaras , Μηνδρινός , Skotostrious και Ζαφείρη)! Ας ελπίσω λοιπόν – και φυσικά θα δώσω το 110% – να φανώ αντάξιος της επιλογής τους και να έχουμε μία υπέροχη σεζόν….

Οι περισσότεροι ξέρετε περίπου τι παίζω και πως κινούμαι στοιχηματικά αφού το κάνω εδώ και πολύ καιρό μέσω του τσατ αλλά, επειδή υπάρχουν άτομα που ίσως γράφτηκαν τώρα όπως επίσης και άτομα που δεν ακολουθούσαν ή διάβαζαν τις στήλες μου στο chat, να αναφέρω περιληπτικά που και πως θα κινηθώ…

Μέσω της στήλης μου θα ανεβάζω κυρίως σημεία από Λατινική – Κεντρική Αμερική (Περού , Χιλή , Κόστα Ρίκα και πολλές άλλες Λίγκες απο εκεί)…Μου αρέσει να βλέπω το ποδόσφαιρο σε αυτές τις χώρες και κάπως έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι και στοιχηματικά…Σίγουρα η ειδησεογραφία είναι δύσκολη αλλά από όρεξη άλλο τίποτα να κάτσω να ψάξω όσο χρειαστεί μέχρι να βρω κάπου αξία ώστε να προτείνω.

. Ένα ακόμη θετικό είναι ότι σε αυτές τις χώρες είναι πολύ πιο πιθανόν να υπάρχει μεγάλη αξία σε κάποιο σημείο ή και λάθος ακόμη, παρά σε ένα γνωστό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα..

Τέλος , όσο αναφορά τη στήλη , θα δείτε πολλά ειδικά στοιχήματα (όπως κάρτες , ημίχρονα/τελικά , bet builders κ.α.)….Πέρα λοιπόν από τα γνωστά 1Χ2 και άντερ – όβερ σε αυτή τη στήλη θα έχουμε και πολλά τέτοιου είδους στοιχήματα που προκύπτουν από κάποια στατιστικά των ομάδων…

Και πάμε τώρα στο κυρίως ‘’μενού’’ που αφορά φυσικά το Live….

Εδώ θα πέσει όλο το βάρος….Τι σημαίνει αυτό ;;;Ατέλειωτες ώρες πάνω από τον υπολογιστή…πολλά ματς να παρακολουθώ ταυτόχρονα και φυσικά μην νομίζετε ότι ένα λαιβ στοίχημα δεν απαιτεί και μελέτη πριν ξεκινήσουν τα ματς…Τι μπορώ να υποσχεθώ ; Δύο πράγματα…Ένα είναι ότι θα βαρεθείτε να βλέπετε το όνομά μου στο τσατ (οι περισσότεροι το έχετε ήδη βαρεθεί) και το άλλο είναι ότι δεν θα παίζουμε ότι κινείται…Ποτέ δεν το έκανα αυτό και γενικά είμαστε ένα site που δεν ποντάρουμε για να πούμε ότι απλά ποντάραμε…Αυτό που θέλω να πω εδώ είναι ότι το live στοίχημα δεν έχει συγκεκριμένες ώρες…Επίσης δεν έχει όριο στο πλήθος των στοιχημάτων που θα παίζουμε καθημερινά…Τι εννοώ; Μπορεί ας πούμε την μία μέρα να είμαι 7 ώρες πάνω από τον υπολογιστή και να μην προκύψει κανένα στοίχημα και την άλλη μέρα να είμαι λιγότερη ώρα μέσα και να προκύψουν τρία στοιχήματα…Κάτι ακόμη είναι ότι δεν υπάρχει καθορισμένη ώρα που θα ποντάρω αγώνες…Εντάξει σίγουρα οι περισσότεροι αγώνες παίζουν το απόγευμα προς το βράδυ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ποντάρω σε έναν στις 9 το πρωί (ή στις 3 το χάραμα που παίζουν οι λατίνες μου)!…Όσο αναφορά την απόδοση των στοιχημάτων μπορεί να παίξω από 1,80 μέχρι και 101, αρκεί να έχει αξία η απόδοση ή να είναι τουλάχιστον σωστή….

Τέλος να πω ότι θα δείτε πιο πολλά μονά πονταρίσματα και λιγότερο δυάδες και βέβαια live=twitter! Το νου σας πάντα στο twitter (το επίσημο του Betsellers, όχι το προσωπικό μου) γιά άμεση ειδοποίηση όταν γίνεται ποντάρισμα ζωντανά στο chat!

Συνοπτικα: Ενασχόληση με λατινική/κεντρική Αμερική και ειδικά στοιχήματα στη στήλη και live στο chat. Αυτό θα είναι το δικό μου πεδίο μάχης.

Σιγά Σιγά θα μπούμε στους ρυθμούς μας και προσωπικά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για έχουμε μια κερδοφόρα σεζόν…. Όλα καλά θα πάνε αν και η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο αγκάθι φέτος που λέγεται ‘’κορωνοϊος’’ και επηρεάζει αρκετά τη δουλειά μας. Αλλά ένα πράγμα που ξέρω για το εαυτό μου είναι ότι δεν υποκύπτω αμαχητί …Θα δώσω μάχη με το ‘’θηρίο’’ και φυσικά σας θέλω στο πλευρό μου!

Καλή αρχή λοιπόν…θα χαρώ να μεγαλώσει Κι άλλο η παρέα στο τσατ και να τα λέμε γιατί όχι και καθημερινά…

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS