924

Μάκης Μηνδρινός

Με Λιγκ 1 και Λιγκ 2

Χαιρετώ! Δεν ξέρεις από πού θα σε βρει, πραγματικά. Μία η κατάσταση με τον κορωνοϊό, μία οι σεισμοί, μία οι πλημμύρες… Ανεβαίνουμε σε λίγες ώρες Θεσσαλονίκη (Παρασκευή μεσημέρι) με το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο που υπάρχει, το αεροπλάνο, και θα έχει λέει έκτακτα καιρικά φαινόμενα και πολύ αέρα. Και όταν με το καλό φτάσουμε, το ίδιο και στη Θεσσαλονίκη.

Τι να πεις…

Τη σύναξη, όμως, θα την κάνουμε. Ανεβαίνουμε «λαός» από την Αθήνα! Το μαγαζί το έχουμε κλείσει, ο καιρός θα στρώσει, σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά μετά από περίπου δύο χρόνια! Περιμένουμε τους παλιούς, περιμένουμε όμως και τους καινούριους. Οσοι δεν το έχετε πάρει ακόμα απόφαση, ή όσοι δεν έχετε ενημερώσει μέσω mail ότι θα έρθετε, μπορείτε ακόμα να το κάνετε.

Λεπτομέρειες εδώ.

Πάμε στα δικά μας. Πάει και η δεύτερη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, προσωπικά ξεκουράστηκα, πήρα ρεπό στοιχηματικό, δεν έπαιξα τίποτα κατά τη διάρκεια της διακοπής. Δεν είδα καν Εθνικές ομάδες, μόνο την Ελλάδα χάζεψα λίγο. Είδα φουλ Ευρωλίγκα πάντως, είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον είχε το πρόγραμμα το προηγούμενο διάστημα.

Στο παρασύνθημα. Οι σκέψεις μου είναι οι εξής: από Πρέμιερ Λιγκ κόντρα Τσέλσι και κόντρα Αρσεναλ κόντρα στις λονδρέζες Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας αντίστοιχα. Η Μπρέντφορντ έχει δείξει ήδη πόσο δύσκολη ομάδα είναι, ΟΚ δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα τη δυσκολέψει την Τσέλσι. Στο άλλο, ιντριγκάρει πολύ το Βιεϊρά-Αρσεναλ, έτσι κι αλλιώς η Αρσεναλ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Στην Τσάμπιονσιπ σκέψεις για ΚΠΡ στο λονδρέζικο με τη Φούλαμ, Μπρίστολ Σίτι (στο εντός με την Μπόρνμουθ), Στόουκ (με τη Σέφιλντ εκτός) και Ντέρμπι (με την Πρέστον).

Στη Λιγκ 1 ένα ξεκάθαρο λάθος στις αποδόσεις βρίσκουμε στο Οξφορντ-Πλίμουθ και λιγότερο στο Λίνκολν-Τσάρλτον, το οποίο έπρεπε να είναι ισορροπημένο. Στη Λιγκ 2, κακώς είναι αουτσάιντερ η Τρανμίρ στην Καρλάιλ (κι ας άλλαξε προπονητή η τελευταία).

Καταλήγω: η Μπρέντφορντ ΟΚ, είναι λίγο τραβηγμένο, είναι καλά η Τσέλσι. Την Πάλας τη σκέφτομαι πιο σοβαρά, αλλά είναι Δευτέρα, έχουμε έως τότε. ΚΠΡ είναι επικίνδυνη, μεγάλο το 5,25, αλλά δεν ψήνομαι σε αυτή τη φάση να κοντράρω τη Φούλαμ. Αφήνω και Μπρίστολ Σίτι. Η Ντέρμπι μου κάνει περισσότερο, στο 4,20. Αν δεν είχε την αφαίρεση θα ήταν πάνω από την Πρέστον στη βαθμολογία, μην το ξεχνάμε.

Πλίμουθ στο 4,33 δεν γίνεται να μην παίξω, όπως δεν γίνεται να μην παίξω και Τρανμίρ στο 2,90.

Με αυτά τα δύο θα πάω και βλέπουμε. Αν έρθει καμία έμπνευση στη Θεσσαλονίκη, εδώ θα είμαστε, θα κάνουμε update.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος