4159

Billaras

Με ματιές στην…Κυριακή!

Καλή είναι αυτή η χαλάρωση, αλλά…σαν να παραχαλαρώσαμε λίγο! Οι μέρες που πέρασαν δεν έκρυβαν συγκινήσεις πλην της Μπράντφορντ γιά την οποία τα είπαμε, τα μεσοβδόμαδα κουπόνια έχουν γίνει πιό μικρά, το θέμα του στοιχήματος στην Ελλάδα έχει “παγώσει” πολλούς, γιορτές έρχονται, λογικό είναι να υπάρχει ενα μικρό (ή και μεγάλο) μούδιασμα.

Ομως, όταν παίζεις κουμάρι, είναι βασικό να το γουστάρεις. Να μην παίζεις γιά να παίζεις. Να μην το κάνεις αγγαρεία. Να απολαμβάνεις και το παιχνίδι. Κι επειδή γιορτές έρχονται κι αυτό σημαίνει… φουλ της Αγγλίας στο κουπόνι, γιά να… ξυπνήσουμε λίγο! Το κουπόνι τούτο εδώ, προσφέρεται ακριβώς γιά αυτό: Να ξυπνήσουμε. Εγω τουλάχιστον έτσι το βλέπω… Πάω κατ' ευθείαν στο ζουμί.

Στο σήμερα (και…λίγο στο αύριο). Θα παίξω κανονικά, μπήκε και μιά αχτίδα φωτός στο θέμα του on line στοιχηματισμού, ας το αφήσω λοιπόν εντελώς έξω από το μυαλό μου και ας επικεντρωθώ στο παιχνίδι μου! Στο νησί δεν έχει πολλά σημεία, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ας είναι λίγα και (ας αποδειχθούν) καλά. Στην Premier ας πούμε, σήμερα…τζίφος.

Κακή εναντίον ανακατεμένης στο Νιουκάστλ, ντέρμπι στο ΚΠΡ-Φούλαμ, με “πάγωσε” η φάπα της Νόριτς προχθές γιά να πάω σε αυτόν τον άσο, κάτι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παίζονται, οπότε….θα κρατήσω ένα χιναράκι! Οκ, λόττο. Πολλοί ρωτάτε πάντα “γιατί λόττο;”. Γιατί στο Χ ζητάς δύο ομάδες, όχι μιά.Πάει στο 90' το ματς και τρέμεις μην σπάσει η ισοπαλία.

Δείτε πχ τι έγινε πριν έξι μέρες στο Εβερτον-Τότεναμ.. Στο ασόδιο, αν το σκορ είναι 2-0 στο 90', ανάβεις τσιγάρο χαλαρός… Θα παίξω χινάρια σήμερα. Ενα συστηματάκι-λόττο. Είναι η εποχή τους. Χαλαρά μεν, αλλά θα τα παίξω. Το ένα είναι αυτό, Στόουκ-Εβερτον… Θα πάρω κι ένα από την Championship, το Μπλάκπουλ-Μπλάκμπερν. Ντέρμπι είναι, όλο Χ (και με σκορ το 2-2) φέρνει η μιά, όλο Χ εκτός η άλλη, ας το…σταυρώσουν.

Θα πάρω και το Νοτς Κάουντι-Μπρέντφορντ από την 1η. Εδώ η…παράδοση παίζει μπάλα, όλο Χ εντός-εκτός το φέρνουν συνέχεια! Και η Μπρέντφορντ το αγαπάει το Χ εκτός, έχει να παίξει και με την Μπράντφορντ την Τρίτη. Τέλος, από την 2η, θα πάρω το Τσέλτεναμ-Πορτ Βέιλ. Καθαρά αγωνιστικά, στο…σταύρωμα μου κάθεται. Τέσσερα Χ, ένα από κάθε κατηγορία.

Εχω και ένα 5ο, αλλά δεν είναι εγγλέζικο, το Μπέιρα Μαρ-Ρίο Αβε (αν κάποιος ενδιαφέρεται). Μετά τα Χ; Εσβησα Νόριτς, έσβησα Ιπσουιτς, έσβησα Σάουθεντ ή Λέιτον, τι κράτησα;;;; Γουλβς, Γουίκομ, Γέοβιλ, Ινβερνες. Αυτά τα τέσσερα. Κι εδώ είναι ένα από κάθε κατηγορία. Η Γουλβς ανακάμπτει, βασικά συμμαζεύτηκε πίσω. Η Γουίκομ είναι μιά χαρά και η Ακριγκτον είναι…χαμηλών πτήσεων.

Η Γέοβιλ παίζει πάντα γιά νίκη εκτός (5-0-5 ρεκόρ) ενώ η Γουόλσολ… παίζει γιά την ήττα τρόπος του λέγειν (0-5-7 στα 12, τραγωδία σκέτη). Τέλος, η Ινβερνές με κεκτημένη ταχύτητα, κερδίζει Αμπερντίν-Σέλτικ-Χιμπέρνιαν, στρογγυλοκάθεται 2η και παίζει μιά χαρά μπαλίτσα η ομάδα του Μπούτσερ. Την ίδια ώρα η Νταντί Γιουνάιτεντ εντός δεν μου τα λέει καθόλου καλά….

Καθαρά από ένστικτο, θα αφήσω έξω την Γουλβς. Και θα καταλήξω στο νησί να παίξω ένα yankee με ισοπαλίες-λόττο και το “σοβαρό μου” παιχνίδι θα είναι ένα trixie με Γέοβιλ-Γουίκομ-Ινβερνές. Αυτό και τέλος. Είπαμε, λίγες επιλογές, αλλά μου αρέσουν. Εκτός νησιού;; Εχει και κάποια σωστά φαβορί (Μονπελιέ, Λιλ, Ριντ, Ουντινέζε, Μπεσίκτας, Αλκορκόν), έχει και κανά-δύο over (σε Αλκορκόν και Μπεσίκτας μου αρέσουν), έχει και λίγα αουτσάιντερ.

Ψάχτηκα βασικά γιά την Οσασούνα (“κάτι” είχε παιχθεί εκεί το 2010-11, μου το θύμισε ακροατής χθες), αλλά θα την αφήσω. Ισως “σταυρώσει” κι αυτό. Που επικεντρώνομαι; Σε Μαρσέιγ, σε Ιντερ και σε Λεβάντε. Αυτό είναι αυριανό, αλλά έχει…ήδη παιχθεί. Η Μαρσέιγ εκτός είναι καλύτερα, με διπλό μπορεί να πάει κορυφή (αν κερδίσει αύριο η Παρί έχουμε τριπλή ισοβαθμία), έχει πίσω Ζινιάκ, έχει Βαλμπουενά σε κέφια.

Και καλοπλήρώνει. Η Τουλούζ είναι….στη μέρα της. Μιά ματσάρα έκανε τελευταία και πέντε…τραγωδίες. Ας τις κάνει έξι! Ζόρικο ματς, οκ, αλλά στο 2.80, δέχομαι να ρισκάρω. Η Ιντερ τώρα… Ξέρω την δυναμική της Λάτσιο ειδικά εντός. Ξέρω όμως και όσα έχουν ήδη γίνει από πλευράς Ιντερ και όσα…έχω δει. Στα μεγάλα ματς η Ιντερ πάντα επικρατεί φέτος (πχ με Γιούβε, Νάπολι, Φιόρε, Μίλαν).

Πως το κάνει;;; Μα είναι απλό. Δεν “ορμάει”. Πάει με πλάνο που δεν το αλλάζει με…τίποτα. Θυμίζω, ως πριν ενάμισι μήνα είχε 6 στα 6 εκτός, μόνο νίκες. Την είδα (ξανά) με την Νάπολι. Ο Στραματσιόνι το δουλεύει πολύ. Πάρα πολύ. Κάθησε…πίσω, ας ήταν γηπεδούχος. Αφησε τη Νάπολι να παίζει, να παίζει, να γυρίζει μπάλα, να ψάχνει. Και…τσουπ, μιά κόντρα, μιάμισι φάση….

δύο γκολ! Και νίκη. Και πιστεύω το ίδιο θα κάνει και απόψε. Υπομονή, υπομονή, να βρει την τρύπα να χτυπήσει. Και μπορεί να το κάνει, το έχει δείξει πολλές φορές. Τέλος, Λεβάντε. Κάναμε κουβέντα γι αυτό το ματς από προχθές στο chat και χθες στο ράδιο. Κατ' αρχάς, είναι βέβαιο ότι είναι καλύτερη ομάδα της Σαραγόσα. Και τίποτα δηλαδή να μην “έπαιζε από πίσω”, το διπλό στο 3.

70 είναι άκρως προκλητικό και λάθος. Παράλληλα, “παίζει” κιόλας κάτι. Πρόπερσι, 21/5/2011, στεγνά το δίνει, 1-2 διπλό η Σαραγόσα, σώζεται. Πέρυσι, 2/5/2012, στεγνά το δίνει, 1-0 η Σαραγόσα, ξανασώζεται!! Τώρα η Σαραγόσα έχει άνεση, έχει και…2ο γύρο αν χρειαστεί τίποτα. Αυτά τα δύο ματς τα είχα δει, δωράκια ήταν. Τώρα λοιπόν, εκτός της αγωνιστικής ανωτερώτητας, έχουμε …χρωστούμενα.

Ξεκάθαρα. Ηρθε και ένα …ωραιώτατο 0-1 στο 92' προχθές στο κύπελλο γιά την Σαραγόσα, και…κούμπωσε. Θα σπάσει το διπλό; Ας σπάσει. Δεν είναι Μάιος, είναι Δεκέμβρης. Αλλά με όσα έχω δει, όσα θυμάμαι, όσα ξέρω, έχω εξαιρετική απόδοση σε καλύτερη ομάδα που…έχει και λαμβάνειν. Θα το βάλω στο trixie και επειδή είναι νωρίς αύριο το μεσημέρι, θα το βάλω από σήμερα και μονό αποδεκτό.

Γιά “μικρά” κάντε τη χημεία σας, εγώ ένα παρολάκι θα παίξω, ο καθένας ας κάνει το δικό του. Αρα, στη σούμα: Δύο trixie καλού παιχνιδιού, με Ινβερνές-Γέοβιλ-Γουίκομ και με Μαρσέιγ-Ιντερ-Λεβάντε. Ενα μονό αποδεκτό από σήμερα η Λεβάντε. Ενα yankee με ισοπαλίες-λόττο. Και ένα παρολί “ευρωπαικό”. Κλείσαμε… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες.

Προηγούμενο υπόλοιπο: 21.700 μονάδες. Ποντάρισμα 15/12: Yankee (2-3-4) με ισοπαλίες: Στόουκ (3.20)-Μπλάκπουλ (3.30)-Νοτς Κάουντι (3.25)-Τσέλτεναμ (3.10), με 27 μονάδες σε κάθε δυάδα (σύνολο 162), με 12 σε κάθε τριάδα (σύνολο 48) και με 10 στην τετράδα, συνολο 220 μονάδες. Trixie (2-3): Ινβερνές 2 (3.20)-Γέοβιλ 2 (2.90)-Γουίκομ 2 (2.75), με 70 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 230 μονάδες.

Trixie (2-3): Μαρσέιγ 2 (2.80)-Ιντερ 2 (2.90)-Λεβάντε 2 (3.70), με 70 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 230 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σαραγόσα-Λεβάντε 2 (3.70), με 150 μονάδες. Παρολί: Λιλ 2 -Γκεντσλέρ over -Μονπελιέ 1 (4.57), με 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 960 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.740 μονάδες. Μην νομίζει κανείς ότι…ξανοίχτηκα. Στα κανονικά μου επίπεδα είμαι.

Το έγραψα και προ ημερών. Οταν μεσοβδόμαδα παίζω χαλαρότατα, όταν και πάλι ακολουθεί “σβηστό” κουπόνι, έχω το περιθώριο να κινηθώ. Συνήθως κατά μέσο όρο παίζω 650-700 μονάδες σε μιά μέρα, ε σήμερα η διαφορά προς τα πάνω είναι τα…χινάρια. Και θα δείτε ότι αύριο θα τα “ισορροπήσω”. Εξάλλου ήδη παίζω από σήμερα κάτι αυριανό.

Αρχικός στόχος ΠΑΝΤΑ είναι “όπου τους πιάσω” να πάρω το 50-60-70% του μπετ πίσω. Πχ, δείτε ότι με το παρολί και την Λεβάντε μόνο, περνάω κι από πάνω, στα κέρδη. Το ζουμί δηλάδή είναι αρχικά να “μαζέψω” πιθανή ήττα και μετά να “διπλώσω” και να πάω σε θετικό πρόσημο. Τίποτα άλλο, ραντεβού αύριο κατά τις 2, αφού δηλαδή θα έχει ξεκινήσει η Λεβάντε.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras