534

Thassios

Με μεγάλες αποδόσεις και τρίξι

Καλησπέρα και καλό μήνα Betsellerades μου!

Ωραιότατα βάλαμε 10 μοναδούλες στο σακούλι χθες με το μπετ στο ματς της Πόρτο και κάναμε το ζέσταμά μας. Φάγαμε αυτό το 10αράκι για πλάκα αφού ήταν ένα ποντάρισμα με μεγάλη αξία. Δεν θα το έδινα πάνω από 5-6 προσωπικά. Στο Μεξικό είχε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει πρώτη η Πουέμπλα αλλά δεν το κατάφερε.

Πάμε γρήγορα στα σημερινά να δούμε τι θα ποντάρουμε με την επανέναρξη!

Ξεκινάω από την Αγγλία όπου θα σταθώ σε ένα καλοπληρωμένο g/g ημιχρόνου. Αναφέρομαι στο ματς της Σουίντον με την Νορθάμπτον. Με 2 στα 4 g/g ημιχρόνου εντός η Σουίντον ενώ το ίδιο ποσοστό έχει εκτός και η Νορθάμπτον. Ομάδες που είναι καλά και σκοράρουν περιμένω να έχουμε γκολ νωρίς νωρίς.

Στο 5 που βλέπω την απόδοση αξίζει και με το παραπάνω.

Προχωράω και πάω στην Τσεχία. Το 2 που βλέπω στο διπλό της Πλζέν είναι καλό κι αυτό γιατί οι μπουκ βλέπουν το ματς που έχει για το Champions League και θεωρούν ότι μάλλον θα πάει χαλαρά σήμερα. Εγώ πάλι βλέπω ότι θα κερδίσει καθώς παίζει με μια κακή ομάδα που εντός έδρας ακόμη δεν έχει νίκη.

Με 3 σερί ήττες η Μποέμιανς έχει να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Το μόνο που βλέπω είναι ότι μπορεί να πετύχει είναι ένα γκολ καθώς και η Πλζεν δίνει χώρους στην αντίπαλο. Να μην τα πολυλογώ , το 4,5 στο 2 + g/g που βλέπω είναι καλό( από το φτιάξε αγορά).

Παρόμοιο κόμπο βλέπω να έχει αξία στη μικρή κατηγορία της Νορβηγίας ανάμεσα στην Χόρτεν με τη Σότρα.

Ουσιαστικά ομάδες που είναι αδιάφορες και την Χόρτεν να είναι η 4η καλύτερη ομάδα εντός έδρας. Εκτός τα πάει χάλια αλλά εντός έχει μόνο μία ήττα. Ομάδες που βάζουν και δέχονται γκολ , θεωρώ ότι το 1 + g/g στο 3,25 μπορεί να παιχτεί.

Γκολ θεωρώ ότι θα δούμε και στο παιχνίδι της Χαρτς με την Ρέιντζερς ενώ δε αποκλείω και την ανατροπή.

Και περνάμε τώρα στις κάρτες. Παρί – Νις , Ίντερ – Ρόμα και Άρσεναλ – Τότεναμ. Τρεις ματσάρες που είναι για να δεις αλλά τι να ποντάρεις;; Στο Εγγλέζικο είναι πετσοκομμένα όλα. Δεν αξίζει κάτι. Στο Παρί – Νις μπορώ να κάνω μια στάση. Με ομάδες που έχουν καλόπαιδα , με εξωαγωνιστικά καθώς οπαδοί της Παρί συμμετείχαν ( μαχαιρώθηκε μάλιστα ένας και ένας άλλος έπεσε από κερκίδα ) στο ξύλο που είχε πέσει στο Νις – Κολωνία ενώ και η Νις θέλει να αποδείξει κάτι στον πρώην προπονητή της και τέλος τον Brisard να την έχει την κόκκινη, στο 4,65 που βλέπω τις αποδόσεις έχουν αξία.

Το τσιμπάω λίγο παραπάνω και παίζω το ειδικό ”κίτρινη και οι δύο + κόκκινη” σε απόδοση 6 ενώ θα ρίξω και το θασίτικο που βλέπω σε απόδοση 7,5. Μην τρελαθούμε! Στην Ιταλία πάω πάσο καθώς θα πάρει καιρό να εμπιστευτώ ξανά τους Ιταλούς. Ειδικά με Massa σήμερα δεν θα ασχοληθώ καθόλου.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Ή μάλλον θα ποντάρω και μία ανατροπή απο Πολωνία μεριά.

Οπότε πως θα παίξω. Τέσσερα μονά, με Παρι (διπλό μπετ) ,την ανατροπή και το g/g ημιχρόνου σε Σουίντον που έχει και τη μεγαλύτερη αξία. Μετά θα κάνω και ένα τρίξι τη Σουίντον με τα άλλα δύο κόμπο σε Τσεχία και Νορβηγία. Μεγάλες αποδόσεις κλασικά αλλά λες και εμείς είμαστε αυτοί που φοβόμαστε.(χο χο χο)

Κλείσαμε για σήμερα. Αύριο νέα στήλη ενώ θα αράξουμε για τα καλά σήμερα στο chat απο το απόγευμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS