931

Thassios

Με μεγάλους και μικρούς Λατίνους..

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Ιδανικά έκλεισε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με πολύ καλές επιστροφές αφού πάει καιρός που περιμένω να με ανταμείψει και να μου δώσει κάτι καλό πίσω. Τα λέγαμε με όλους εσάς στο τσατ ότι θα συνεχίσω να μελετάω και να στοχεύω σωστά στα παιχνίδια και δεν θα αργήσει να έρθει ένα δυνατό ταμείο. Τρανταχτό παράδειγμα η αγωνιστική της Γαλλίας που είχε 3 κόκκινες και εμείς ποντάραμε σε δύο ματς με 100% ευστοχία.

Οπότε συνεχίζουμε την καλή δουλειά και παίζουμε προσεκτικά επιλέγοντας εκεί που υπάρχει πάντα αξία.

Αυτές οι μέρες που διανύουμε θα είναι χαλαρές αφού έχουμε Εθνικές ομάδες και δεν θα δείτε πολλές επιλογές και στήλες. Ωστόσο επειδή τα ραντάρ στο Betsellers έχουν μεγάλη εμβέλεια θα υπάρξουν κάποιες επιλογές από τις μικρές κατηγορίες της Βραζιλίας που έχω εντοπίσει κάποια σημεία με αξία.

Προτού πάω σε εκείνα τα άγνωστα χωράφια για πολλούς να αναφέρω το μοναδικό ματς που θα ασχοληθώ από τις Εθνικές. Φυσικά και αφορά τους Λατίνους και το παιχνίδι ανάμεσα στο Περού και την Χιλή για τα προκριματικά. Καταρχήν να πω ότι αρχίζουν και στενεύουν τα περιθώριά σε ότι αφορά τη βαθμολογία. Και οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη αφού βρίσκονται 5 και 6 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας πρόκριση.

Δεύτερον οι δύο αυτές χώρες έχουν μεγάλη κόντρα (πολλοί υποστηρίζουν ότι κρατάει ακόμη από το πόλεμο του Ειρηνικού) και έτσι έχει μεταφερθεί αυτή η κόντρα σε μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι. Οπότε θα πάμε να ποντάρουμε το ξύλο σε αυτό το ματς που νομίζω ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για ένα δυνατό παιχνίδι με πολλά σκληρά φάουλ. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο πολύ καλός καρτάκιας Christian Ferreyra που βγάζει κάθε είδος κάρτα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Θα ποντάρω το θασίτικο σε απόδοση 3 (πάνω από 2,5 δεν θα το έδινα σε τέτοιο ματς κόλαση) ενώ και η απευθείας κόκκινη έχει αξία σε απόδοση 8. Το κόμπο παίζει σε απόδοση 21 και μπορεί άνετα κάποιος να το τολμήσει.

Κλείσαμε με τις εθνικές και πάμε λίγο τώρα σε μια κατηγορία που πάντα ασχολούμαι στις τελευταίες αγωνιστικές. Αναφέρομαι στην μικρή κατηγορία της Βραζιλίας (Campeonato Paulista U20) όπου οι πιτσιρικάδες Βραζιλιάνοι αύριο το βράδυ θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο και την φάση των ομίλων.

Από αυτή την φάση προκρίνονται  οι 3 πρώτες του κάθε ομίλου αλλά και οι 5 καλύτερες 4ες ώστε να πραγματοποιηθεί η επόμενη φάση που θα είναι 8 όμιλοι των 4 ομάδων. Μόλις λοιπόν βγήκαν οι αποδόσεις παρουσιάστηκαν δύο πριγκέιμ παιχνίδια  που θεωρώ ότι μπορεί αύριο να πέσουν οι αποδόσεις και να χάσουμε αυτή την αξία. Έχω εντοπίσει δύο αγώνες που παίζουν ενδιαφερόμενοι με αδιάφορους και θεωρώ ότι αξίζει να ποντάρουμε.

Η 1η Κορινθιάνς U20 λοιπόν από το 6 γκρούπ παίζει με την 3η Ιμπραχίνa όπου οι γηπεδούχοι έχουν περάσει ήδη στην επόμενη φάση σαν 1οι του ομίλου και αύριο θα είναι αδιάφοροι στο παιχνίδι. Σαφώς και είναι καλύτερη ομάδα από την Ιμπραχίνα όμως το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο αφού Νασιονάλ και Μπραγκαντίνο κυνηγάνε να της φάνε την 3η θέση.

Νομίζω ότι το Χ2 σε απόδοση 2,70 έχει αξία αφού μπορεί κάποια στιγμή να της κάνει και η ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που μόνο μια ομάδα έχει ενδιαφέρον.

Το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι που θα κρατήσω είναι ο άσσος της Πορτουγκέσα Σαντίστα με την Σάο Μπερνάντο. Το πράγμα είναι απλό. Οι φιλοξενούμενοι είναι τελευταίοι με 5 βαθμούς και χωρίς καμιά ελπίδα για συνέχεια στην επόμενη φάση ενώ η γηπεδούχοι με νίκη καθαρίζουν με την 3η θέση ενώ και με μία καλή διαφορά τερμάτων μπορεί να βγούνε και 2οι.

Οπότε ο άσσος σε απόδοση 2,25 έχει αξία για εμένα αφού δεν θα τον έδινα πάνω από 1,70 για μία καλύτερη ομάδα και έχει και το κίνητρο στην αναμέτρηση. Σε μονό θα παίξω και το χάντικαπ της  αφού πολύ πιθανόν να κυνηγήσει την 2η θέση αν κερδίζει η Σάο Καετάνο με μία καλή διαφορά τερμάτων στην αναμέτρηση. Στο 4,6 το χάντικαπ.

Αυτά λοιπόν προέκυψαν από τη μελέτη όπου θα ποντάρω σε μια δυάδα με χαλαρό ποντάρισμα (άμα παίξει κανονικά η Κορινθίας μπορεί να φάμε και 3μπαλο) ενώ θα ποντάρω και το μονό του χάντικαπ που ανέφερα.

Από εκεί και πέρα θα γίνει σίγουρα παιχνίδι στο live όπου θα είμαι ετοιμοπόλεμος στο chat.

Καλή συνέχεια σε όλους ενώ νέα στήλη λογικά θα έχουμε Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί. Θα είμαι σε λίγο στο chat για τυχόν απορίες!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS