1237

Thassios

Με μεγαλύτερο ρίσκο!!

Καλημέρα! Τι να πω για χθες τώρα ;! Άμα μουλαρώσει που λέει και ο Billaras δεν πρόκειται να σε πληρώσει που να χτυπάς το κεφάλι σου. Το απόγευμα έμεινε στο 0-0 το ματς της Βαγιεκάνο που χανότανε η μία ευκαιρία μετά την άλλη (εδώ μπήκε ένα γκολ μόνο στο Έβερτον – Λιντς ) ενώ το βράδυ ήρθε το αποκορύφωμα με την Μπορντό που πήρε ισοπαλία μέσα στη Παρί και έμεινε με 1 κάρτα από το 26’ .

Δηλαδή αυτή η εικόνα της Μπορντό που έπαιρνε ισοπαλία και ταυτόχρονα δεν έκανε εσκεμμένα φάουλ να σταματήσει τις επιθέσεις της Παρί με ξεπερνάει. Αυτά όσο αναφορά τα χθεσινά (δεν μπορούμε σαν tipsters να κάνουμε και μαγικά) ενώ σήμερα θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω.

Σήμερα θα τα αναφέρω όλα όσα είδα χωρίς μεγάλες αναλύσεις ώστε να κάνετε το δικό σας παιχνίδι μήπως και είστε λίγο πιο τυχεροί ενώ εγώ λέω να ανεβάσω λίγο το ρίσκο.

Ξεκινάμε από νωρίς όπου έχω σημειωμένο το 1 + g/g  της Φίτεσε (εδώ μπορεί να έχουμε και ανατροπή σκορ) όπου παράδοση και στατιστικά των ομάδων μαρτυρούν επικράτηση της Φίτεσε σκοράροντας όμως και οι δύο. Παρόμοιο παιχνίδι και ποντάρισμα βλέπω και στο παιχνίδι της Λεβερκούζεν με την Χέρτα όπου η Γηπεδούχος έχει 5 στις 5 νίκες όλες σε συνδυασμό με g/g.

Στο 2,70 το Ολλανδικό και στο 3,10 το Γερμανικό.

Προχωράω στα παιχνίδια που βλέπω ότι θα έχουμε κόκκινη κάρτα . Αυτά είναι τα Μαλίν – Μπεέρσοτ (Στο Βέλγιο με καλή παράδοση στις κόκκινες) , Λοριάν – Μονπελιέ και Λανς – Ανζέ από Γαλλία ( Μονπελίε και Λανς είναι στην πρώτη 3αδα με κόκκινες κάρτες ενώ και οι ρέφερι έχουν καλό μέσο όρο σε κόκκινες αλλά και σε πέναλτι) , Άντερλεχτ – Σταντάρ Λιέγης (εδώ δεν βοηθάει και πολύ ο ρέφερι) , Μποαβίστα – Μπελενένσες (εδώ έχουμε και πεναλτάκια ρέφερι) , Θέλτα – Γρανάδα (και εδώ πιθανόν το πέναλτι) και το βράδυ στο Λας Πάλμας – Χιχόν (μπορεί να δούμε παραπάνω από 1 κόκκινη εδώ).

Μπορείτε να διαλέξετε πιο σας αρέσει πιο πολύ ενώ εγώ σίγουρα δεν θα τα βάλω όλα στο παιχνίδι μου.

Μετά πάμε σε πιο μικρές αποδόσεις όπου έχω ξεχωρίσει 4-5 σημεία . Στο παιχνίδι της Σίτι με την Τότεναμ νομίζω ότι μπορεί να παιχτεί το ειδικό να μην έχουμε γκολ μέχρι το 30’ σε απόδοση 2,05 ενώ παρακάτω θα αναφέρω ομάδες που στατιστικά μπορεί να δεχθούν παραπάνω κάρτες από τις αντιπάλους τους.

Οι Σπέτσια , Λοριάν , Λιλ ,Ρότερνταμ (αυτή μπορεί να πάρει και κόκκινη κάρτα) και Φαρένσε παίζουν όλες με αντιπάλους με πολύ μικρότερο μέσο όρο καρτών.

Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια που ξεχώρισα γι αυτό και δεν θα μπορούσα να τα αναλύσω το καθένα ξεχωριστά ενώ πέρα από το ματς της Φίτεσε που ανέφερα για ανατροπή μπορεί να δούμε ανατροπή και στα ματς των Λεβερκούζεν και Μόλντε.

Το θέμα είναι τι θα κρατήσω;; Όπως είπα και στην αρχή λέω να ρισκάρω λίγο παραπάνω (χωρίς να σημαίνει ότι θα ανεβάσω ποντάρισμα αφού άμα δείτε παίζω 1 μονάδα λίγοτερη από χθες) σήμερα και να παίξω  δυάδα ανατροπών αλλά και δυάδα με κόκκινη και πέναλτι στα ματς ενώ από νορμάλ παιχνίδι θα κρατήσω με χαλαρό ποντάρισμα την δυάδα των άσσων με g/g αλλά και την κόκκινη στο Ισπανικό το βράδυ που σφυρίζει ο Javier Villanueva που έχει 6 κόκκινες σε 8 παιχνίδια .

Αυτά για σήμερα όπου είναι φανερό ότι είναι διαφορετική η μέρα από την χθεσινή. Εσείς δείτε μήπως κάνετε τη δική σας χημεία γιατί τελικά αυτή είναι που μετράει πιο πολύ.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS