4470

Billaras

Με μιά μικρή δυαδούλα…

Κέρδισε η Βιγιαρεάλ, ήρθα “ίσα βάρκα-ίσα νερά” το Σαββατοκύριακο. Οκ, η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει λίγο στο…Σάββατο, εκει που εξακολουθώ να λέω ότι έχασα την ευκαιρία για καλό ταμείο. Από εκεί και πέρα, την Κυριακή με…αδίκησαν και λίγο, αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η ατυχία (περίπτωση Τότεναμ που χάνει το απίστευτο στο 91' και το τρώει με πέναλτι στο 95') και η αδικία (περίπτωση Μπιλμπάο που απλά… δεν την άφησαν να το παλέψει καν, με ανύπαρκτό πέναλτι και καπάκι κι άλλο πέναλτι και αποβολή) είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Θα συμβεί, πάντα συμβαίνει, και…ανάποδα. Υπερ δηλαδή του παίκτη. Είναι καθαρά μέρος του παιχνιδιού. Οπότε, αν κάτι με σκάει είναι το…Σάββατο και θα εξακολουθώ να το λέω.Και με σκάει γιατί εκείνο είχε να κάνει με τις δικές μου τελικές επιλογές. Τέλος πάντων, αφού δεν έχασα δεν έχω παράπονο, ο τίτλος του Σαββάτου επαληθευτηκε στο…απόλυτο, μίλαγα γιά 50% και έκανα.

. ακριβώς αυτό! Και σε σύνολο σημείων βγήκαν τα μισά και σε ευστοχίες βγήκαν τα μισά, δηλαδή μιά δυάδα το Σάββατο, μιά δυάδα την Κυριακή. Πάμε στο σήμερα. Λίγα πράγματα. Στην ουσία, ψόφια πράγματα. Στο νησί, οκ, δέχομαι τον φαβοριτισμό ειδικά των δύο ομάδων της 2ης κατηγορίας (Τορκί και Γουίμπλετον), αλλά ως εκει. Στο ζευγάρι Νοτς Κάουντι-Πρέστον δεν με πείθει καμιά τους, στο Σκάνθορπ-Σέφιλντ σαν να βλέπω το πρώτο σοβαρό “μπούκωμα” της Σέφιλντ γιά φέτος, το Στιβενέιτζ-Μίλτον είναι απόλυτα μοιρασμένο, το Κάρντιφ-Πάλας κάνει…τζίζ, με πολεμικό κλίμα και… όποιον πάρει ο χάρος.

Σε ματς -κόλαση δεν μπλέκω με φαβορί, γενικώς… δεν μπλέκω εύκολα. Κοιτάω στο Κόνφερενς. Μιά λογική προσέγγιση είναι η Ρέξαμ. Αλλά με χαλάει η απόδοση. Γιατί οκ, είναι η καλύτερη, αλλά η Φόρεστ Γκριν δεν είναι και μπάζο. Παρόμοιο ματς είναι η Γκρίσμπι. Που στο φινάλε έχει και καλύτερη φόρμα. Ο Χερν (δεξιά στην φωτό) σκοράρει κατά ριπάς, στα τελευταία έξι ματς έχει ρίξει και ντόρτια και 3αρες και 6άρες.

Πολυβόλο. Και η αντίπαλος της, ναι μεν καλή εντός, αλλά οκ, ποιές κέρδισε πρόσφατα; Τις Ντάρλιγκτον και Στόκπορτ! Σιγά τα θηρία. Η Γκρίσμπι δεν “μάσησε” στην Κέμπριτζ, να μασήσει απόψε; Θα το κρατήσω, αφού υπάρχει (ακόμα) στο 2.40. Γιά να καταλήξω: Θα έπαιζα και Ρέξαμ αν ήταν στο 2.10. Και δεν θα έπαιζα Γκρίσμπι αν έπεφτε στο 2.10. Τώρα, κρατάω Γκρίσμπι, αφήνω Ρέξαμ… Φεύγω από το νησί, δεν μου βγάζει (δυστυχώς) κάτι άλλο.

Και ψάχνω αλλού (παρένθεση: Ο Τζον Κόλεμαν άφησε την Ακριγκτον μετά από 13 χρόνια και πήγε προπονητής στην Ροτσντέιλ). Τα τούρκικα δεν μου λένε κάτι, τα σκωτσέζικα επίσης, δεν ανακατεύομαι με το Γιούβε-Ρόμα, τι απέμεινε; Ενα ματς. Αυτό που ναι, θα το ποντάρουν…σχεδόν όλοι σήμερα. Κακό αυτό, αλλά αν είναι να μην παίξω τίποτα άλλο, δεν με ενοχλεί.

Είναι η Αντερλεχτ. Μπήκε στο 2012 με…φουλ τα γκάζια, ενώ η Γάνδη με τρεις στραβές (δύο στο πρωτάθλημα και αποκλεισμός στο κύπελλο). Η απόδοση βουλιάζει, οριακά πλέον στο 1.60. Το 1.70 που υπήρχε χθες ήταν δεκτό, τώρα… κάνω και λίγο τα στραβά μάτια. Και κάπου εδώ κλείνω. Σε ένα χαλαρότατο μεσοβδόμαδο, παίζω τη δυάδα Γκρίσμπι (στο 2.40), Αντερλεχτ (στο 1.

60) και καθάρισα. Δεν έχω απαιτήσεις, κοιτάω ήδη το κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Και απ'όσο έχω κοιτάξει, αύριο-μεθαύριο πάλι με καμιά δυαδούλα θα πάω, να έχω κάτι να “τρέχει”. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 24.540 μονάδες. Κέρδη από 23/1: 512 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.052 μονάδες. Ποντάρισμα 24/1: Γκρίσμπι 2-Αντερλεχτ 1 (3.

84), επί 52 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.000 μονάδες. Ραντεβού σε λίγο, 3-4 στο www.betradio.com και φυσικά στο chat το βραδάκι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras