195

Billaras

Με μιά “ταπεινή” δυαδούλα…

Ποδοσφαιρικά (και κυρίως στοιχηματικά), χθες ήταν μια καλή μέρα. Κανείς εκ των τριών tipsters του Betsellers που έγραψαν χθες για ποδόσφαιρο δεν έχασε. Ολοι κέρδισαν. Και εγώ και ο Germanos με το 6αρι της Λασκ και ο Thassios με την κόκκινη και τις κάρτες στην Θέλτα. Αν σε αυτά βάλετε και τα καλά ταμεία απο το Tzini την Παρασκευή, αλλά και ένα (στα δύο) εύστοχο live χθες βράδυ, η εικόνα βγάζει μάτια.

Ηταν μιά καλή μέρα.

Ομως, είμαστε Betsellers. Θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε πιό ψηλά. Και χθες θα μπορούσε να μην είναι απλώς μιά καλή μέρα. Θα μπορούσε να είναι μια μέρα…πανηγύρι. Μια σούπερ μέρα τουλάχιστον για εμένα.

Στην αρχική μου διαλογή στα εγγλέζικα είχα 7 στα 10. Επτά στα δέκα με χαμηλότερο το 2,50 του 1+g/g της Σίτι! Ενα θα σας πω: Στην Metrosport που γράφω και στέλνω Παρασκευή πρώι, πριν δω τις τελευταίες αποδόσεις, έδωσα…ατόφιο yankee! Χαρογκέιτ-Γουλβς-Ολνταμ-Μόρκαμ! Εδώ, Σάββατο κοντά στο μεσημέρι πλέον, οι αποδόσεις σε δύο απο αυτά τα τέσσερα είχαν βουλιάξει.

Και σβήστηκαν, παίχθηκαν τα αλλα δύο. Προσέξτε (και βάλτε το καλά στο μυαλό σας): ΔΕΝ μετανοιώνω. Παιζω στοίχημα. Και στοίχημα=αποδόση. Παρασκευή άξιζαν. Σάββατο δεν άξιζαν.

Στην Kingbet που είχε γραφτεί η στήλη ακόμα νωρίτερα (Πέμπτη μεσημέρι), σε 13 αρχικές επιλογές ευστόχησα στις εννιά! Έχασα Βερόνα, Γουένσντεϊ, Ζυρίχη και Μπεσικτάς.

Τα δύο παίχθηκαν κι εδώ και τα τρία συνολικά αναφέρθηκαν (μαζί με τη Ζυρίχη).

Οταν η αρχικη μελέτη μαζεύει τόσα -εύστοχα- μεγάλα σημεία, δεν γίνεται να μην πληρωθείς. Πρέπει να έχεις φάει μούτζα (γέλια). Και όντως πληρωθήκαμε, αλλά μπορούσε παραπάνω. Η Σλασκ ας πούμε ήρθε 4-0. Ενας άσος του…4,00. Η Λέγκια είχε και δοκάρι και δύο καλές ακόμα φάσεις και ακυρωθέν γκολ στο 89′.

Τι να κάνουμε; Ομολογώ ότι 4-0 δεν περίμενα, ορθώς καλύφθηκα. Αλλά…4-0 είπε το ταμπλό.

Και κάτι ακόμα για να κλείσουμε με όσα έγιναν: Ρώτησε φίλος στο chat γιατί δεν παίζουμε απο Παρασκευή. Η απάντηση έχει τρία σκέλη: Πρώτον, διαχρονικά θα είμαστε χαμένοι (βάση αποδόσεων). Παίζοντας…πολλά χρόνια, ξέρω τι λέω. Ολα καταγεγραμμένα είναι.

Δεύτερον, δεν μπορώ την μπαγιατίλα. Site είμαστε, αμεσότητα. Θέλω να δω φρέσκιες-τελευταίες ειδήσεις πριν τελικά καταλήξω. Τρίτον, αν κάποιος όντως θέλει να το κάνει…be my guest! Εδώ δίνουμε κατεύθυνση. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει η εκπομπή της Παρασκευής. Για αυτό την έχουμε και για αυτό την….πληρώνετε! Περνάμε όλο το κουπόνι ακτινογραφία, εσείς ακούτε, σημειώνετε, καταλήγετε και αν θέλετε, παίζετε στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής μόλις τελειώσει η εκπομπη! Η κατεύθυνση απο εμάς έχει δοθεί, μπορεί κάποιος (και ξέρω ότι το κάνατε) να έπαιξε ξερό άσο τη Σλάσκ, ή να έπαιξε Χ-2+under τη Ζυρίχη, ή ξερό άσο την Σαρλερουά.

Η κατευθυνση ήταν μιά: Κόντρα Λέγκια-κόντρα Γιουνγκ Μπόις-κόντρα Αντβερπ. Ή μπορεί να παίξατε απο την Παρασκευή και τις εγγλέζες που άφησα ελέω κακής απόδοσης το Σάββατο. Ο καθένας αποφασίζει. Δεν είναι…θέσφατο η πρόταση και το πινακάκι. Θέσφατο στο Betsellers είναι η σωστή μελέτη, η δουλειά, η εξειδίκευση, το σωστό στοίχημα. Και ψάρι έτοιμο θα παίρνετε αλλά κυρίως θα μάθετε να το πιάνετε μοναχοί σας.

Aυτά με το χθες. Σε μέρα κέρδους, εδώ αναλύουμε και γιατί κερδίσαμε και γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα. Μόνο έτσι προχωράς και ζητάς πάντα το καλύτερο.

Σήμερα; Σήμερα…σας το έγραψα απο χθες. Ρηχά νερά. Βασικά…δεν βρέχουμε καν τα πόδια μας. Τσέκαρα τα νορβηγικά που είχα αναφέρει την Παρασκευή, τα έσβησα.

Η μεν Ρόζεμποργκ δεν έχει καθαρίσει, η δε Λίλεστρομ περιμένει με τάσεις εκδίκησης την Βαλερένγκα. Τα άφησα. Εψαξα…πολυ βαθιά. Κοίταξα τα πάντα. Εψαχνα να βρω κάπου λάθος, κάπου αξία. Τρίχες. Νέκρα. Ξεραϊλα. Να παίξω για να παίξω; Δεν το έκανα ποτέ. Χθες είχα…17 αρχικές επιλογες, σήμερα θα παίξω τελικα μιά “ταπεινή” δυάδα που έχει κάποια αξία.

Γι αυτό και θα πονταριστεί.

Και είναι…ελληνική! Το g/g στο ντέρμπι του Φαλήρου (στο 2,10) και το g/g+over στο Κηφισιά-ΟΦΗ (στο 2,25). Κλείσαμε. Οταν ο Ολυμπιακός πίσω παίζει με στόπερ Ρέτσο και Ντόι και ενδεχομένως Κίνι στο αριστερό άκρο, το γκολ το…τρώει για πλάκα. Οσο εκτιμώ πχ τον (παιχταρά) Ροντινέι δεξιά, τόσο θεωρώ κάκιστους τους άλλους τρεις στα μετόπισθεν.

Και ανάποδα, ο ΠΑΟ δεν έχει Μάγκνουσον, έχει ένα “φρέσκο” δίδυμο πίσω (και χωρίς εναλλακτική), είναι ξεκάθαρα πιό θελκτικός και επιθετικός από πέρυσι, το γκολ το βάζει αλλά και το τρώει.

Στο άλλο ματς, που θα γίνει στη Λαμία, έχω αρχικά σε μεγάλη εκτίμηση τον ΟΦΗ. Θα σκοράρει. Ομως, θα του λείπει ανασταλτικά ο Μεγιάδο, το μοτέρ των χαφ.

Η Κηφισιά έχει μέσα τον χαφ Σνάιντερλεντ, απο τα καλά αποκτήματα. Οπως θα εχει και τον πολύπειρο Νίνη. Φέρνει 5/6 g/g στην τελευταία εξάδα αγώνων, ενώ ο ΟΦΗ 4/5! Εκτιμώ ότι ξεκινάμε απ’ το 1-1 και ανεβαίνουμε.

Πάπαλα. Μια δυάδα με γκολ που έχει αξία. Και Χιρόνα κοίταξα και Αστον Βιλα κοιταξα και πολλά άλλα κοίταξα για γκολ, οι αποδόσεις ηταν της πλάκας.

Στη δυάδα αυτή (2,10Χ2,25=4,72) είμαστε οκ. Χαλαρά και απλά, νέα στήλη την Τρίτη. Και αύριο στις 8 κανονικά νέο vidcast στο κανάλι της Kingbet στο Youtube! Στο chat σημερα θα είμαι απο ελάχιστα..ως καθόλου, αφου αντέχει ο καιρός θα βγω να λιαστώ (γέλια)!

**Ξαναβάζω τις χθεσινές “οδηγίες” για το…νέο αίμα του Betsellers:

1)Να ακούτε την εκπομπή της Παρασκευής είτε live στις 4, είτε ότι ώρα θέλετε αφού την έχουμε και on demand 2)να μας ακολουθείτε στο https://twitter.

com/betsellerscom που είναι φυσικά το twitter μας (που το λένε Χ πλέον) πάντα με ανοιχτές ειδοποιήσεις, γιατί από εκεί ενημερώνεστε άμεσα γιά ότι κάνουμε 3) να είστε και στο telegram μας, https://t.me/+OwZV1w0uaghhNTI0 γιατί εκεί (και στο chat) δίνουμε τα live bets. Και ακόμα κάτι τελευταιο προαιρετικό, όταν κάνετε συνδρομή, πηγαίνετε στο προφίλ σας και αλλάζετε το όνομά σας εκεί που λεεί “πως θα εμφανίζεστε δημόσια”, βάζετε ένα nick name έτσι ώστε να μπαίνετε στην μεγάλη παρέα του chat χωρίς το όνομά σας.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras