4162

Billaras

Με μιά χαρμολύπη…

Σήμερα γράφω γιά δύο λόγους. Πρώτον γιά να…ξέρετε ότι δεν θα παίξω! Δεύτερον, γιατί ήθελα να εκφράσω την χαρμολύπη μου γιά το Μπράντφορντ-Αρσεναλ. Ξεκινάω από αυτό. Αγωνιστικά, έχω να καμαρώνω γιά την “ομαδούλα”. Πίστεψα μιά ομάδα 2ης Αγγλίας, σαν να λέμε Δ' Εθνικής Ελλάδος. Επαιξε το ματς στα ίσα, κοίταξε στα μάτια την Αρσεναλ, ισοφαρίστηκε δυστυχώς στο 88' και τελικά πέρασε στα πέναλτι (4η πρόκριση φέτος της Μπράντφορντ με τον ίδιο τρόπο).

Εβλεπα το ματς και ήταν σαν να έβλεπα δύο ομάδες ίδιας κατηγορίας. Η Αρσεναλ, ο Βενγκέρ, έπαιξε με βασικούς. Βασικότατους. Φοβόταν. Γι αυτό και η πρόκριση έχει παραπάνω αξία. Πανηγύρισα στο τέλος, λες και ήταν η ομάδα μου. Το άξιζαν αυτά τα παιδιά, αυτή η φανέλα αν θέλετε, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί χρόνια τώρα. Και όλα αυτά σε ένα σκηνικό καθαρά ποδοσφαιρικό, με 24.

000 κόσμου στο γήπεδο (!!). Εδώ κολλάει η "χαρά". Στοιχηματικά, αποδείχθηκε πόσο μεγάλη έλλειψη είναι το ανταλλακτήριο. Το σημείο “έκλεισε” πριν τη σέντρα στο…13.5!!! Ναι, εκεί έκλεισε. Γιατί μαθεύτηκε ότι η Αρσεναλ βάζει βασικούς και…όρμησαν οι “τοκογλύφοι”. Κλασικό. Καραβιές λεφτά σε ματς Λιγκ Καπ, τζίρος εκατομμύρίων, αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόοοοοσοι άνθρωποι που δεν λυπούνται τα λεφτά τους.

Μπορούσε κάποιος δηλαδή να αγοράσει στο 13,5. Και να πουλήσει στο…1.35!! Εκεί έφτασε στο 88' ο άσος πριν το 1-1. Καθαρά κέρδη. Και καλά. Δυστυχώς, έγινε το 1-1, δεν πληρώθηκα. Καλή καρδιά, δεν πειράζει. Ξέρω όμως ότι έχασα κέρδη γιά το…τίποτα. Απλά γιατί μου στερήθηκε ένα όπλο (εδώ κολλάει η "λύπη"). Η Ρόδεραμ αναβλήθηκε (θα γίνει σε μιά εβδομάδα), παίρνω πίσω 100 μονάδες (το μονό και την δυάδα που την είχε μέσα) και περιμένω την Λίνκολν απόψε που την πιστεύω πολύ.

Καλώς δεν έπαιξα Σάντερλαντ και Παρί και Αντερλεχτ (έσπασε ένα στα τρία, αλλά το βασικότερο ήταν ότι οι αποδόσεις ΔΕΝ άξιζαν), καλώς έπαιξα Ινβερνές, κακώς έπαιξα το g/g στη Νις, σε ένα κάκιστο ματς. Θα μου πείτε “δύο αποβολές”. Οκ, το ξέρω. Ακόμα και σε ματς-σούπα μπορούσε να έχει γίνει g/g αν έπαιζαν 11 εναντίον 11. Αλλά με “αν” δεν παίζουμε.

Και πάμε στο σήμερα. Τα κοίταξα, τα ξανακοίταξα, τζίφος. Δεν βρίσκω κάτι να αξίζει. Να παίξω γαλλικές ισοπαλίες; Μπα… Φαβοράκια; Μπα… Δεν με τσιγκλάει κάτι. Το ΜΟΝΟ που με τσιγκλάει, είναι αυριανό και είναι η Λας Πάλμας. Πολλά ματς αήττητη, σε φόρμα και με καλή έδρα, σε καλή τιμή. Και το ματς να έχει ρεβάνς, άρα η Μπέτις να μην “πεθαίνει” αν χάσει πχ 2-1.

Η οποία Μπέτις έχει πιστεύω “αδειάσει” μετά την υπερπροσπάθεια με Ρεάλ και Μπάρτσα και τις σούπερ εμφανίσεις που έκανε. Μόνο η Λας Πάλμας λοιπόν αύριο. Δεν θα την προτείνω, ιδέες σας δίνω, διορθώνω την κάβα με τις επιστροφές που είχα ελέω αναβολής, περιμένω την Λίνκολν και νέα στήλη το Σάββατο! Το στοίχημα δεν σταματάει, απόψε είναι μέρα μελέτης του επόμενου κουπονιού.

Υ.Γ: Η φωτό φυσικά είναι αφιερωμένη στα παλληκαράκια της Μπράντφορντ… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Επιστροφές από 11/12: 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Λίνκολν 2 (3.45) με 90 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.700 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras