241

Germanos

Με μια έμπνευση και σκέψεις

Χαίρετε, χαίρετε! Σημειώθηκαν αρκετά πράγματα στην Ευρώπη, ειδικά στο youth league, όπου ασχολούμαι αρκετά τα τελευταία χρόνια, αφού θεωρώ πως υπάρχουν ευκαιρίες, με τα λάθη του Book να είναι αρκετά. Στη στήλη της Τρίτης εξήγησα γιατί θέλει προσοχή το Youth league. Πρέπει να ψαχτεί κανείς ποιες ομάδες έχουν ομοιογένεια και παίζουν μαζί και ποιες ομάδες απλά κάνουν μια μικτή ομάδα για αυτήν τη διοργάνωση.

Όπως και να έχει στοιχηματικά στα μεγάλα σαλόνια οι «φαβοράκηδες» έχασαν πολύ αίμα και θα συνεχίσουν να χάνουν πολύ αίμα, κανόνας απαράβατος. Εμείς όμως να κοιτάνε το δικό μας παιχνίδι και πως μπορούμε μέσω τις παικτικής αξίας στο τέλος της σεζόν να είμαστε από πάνω.

Άλλη ομάδα η Φράιμπουργκ

Πριν ξεκινήσω τη διαλογή για το Σ/Κ, προφανώς και θα αφιερώσω λίγες γραμμές για τα σημερινά ματς σε Γιουρόπα και Κόνφερενς.

Δεν παίζω κάτι, το μόνο σίγουρο, θεωρώ όμως να μοιράζομαι σκέψεις βοηθάει. Ο άσος του Ολυμπιακού γύρισε σε φαβορί και πιστεύω πως τώρα το σετ είναι δίκαιο. Στο 2,80 θα έπαιζα Ολυμπιακό, αφού θεωρώ πως η Φράιμπουργκ έφτασε στο peek της πέρυσι. Παρότι οι παίκτες είναι ίδιοι, έχει χάσει αυτό το «κάτι» για εμένα, που δεν την κάνει τόσο επικίνδυνη όπως πέρυσι.

Στην Φρανκφούρτη προσπερνάω το ματς όπως είναι, τελείως αντιστοιχηματικό. Σε Λεβερκούζεν και Γκρατς θεωρώ πως θα έχουμε εκατέρωθεν σκοράρισμα από το πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο Λεβερκούζεν, ο καιρός είναι ιδανικός για ένα ματς που μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Τέλος, στο Λίντσερ μπορούμε να πάμε με την τάση της Λίβερπουλ να γυρνάει παιχνίδια και να τολμήσουμε το άσος ημίχρονο, διπλό τελικό.

 «Μυρίζει» γκολ η Bundesliga

Την περασμένη εβδομάδα παρά ένα γκολ δεν βγήκε over2,5 γκολ όλη η αγωνιστική στην Bundesliga. Τώρα θεωρώ τα ζευγαρώματα ακόμα καλύτερα για να γίνει αυτό. Αξίζει η έμπνευση και τα 9 παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα να επιβεβαιώσουν το over2,5. Στο 49,04 η συγκεκριμένη 9άδα, την επιλέγω.

Η αγωνιστική δεν έχει πάντως πολλά να πούμε. Προσοχή στο Μπάγερν – Μπόχουμ, αδερφοποιημένες ομάδες, μην πάρει προβάδισμα η Μπόχουμ και το «γυρίσει» η Μπάγερν. Απίστευτη παράδοση η Ντόρτμουντ με τη Βόλφσμπουργκ, με τη Ντόρτμουντ να έχει μέσο όρο 2,78 βαθμούς μέσο όρο απέναντι στη Βόλφσμπουργκ τα τελευταία 15 χρόνια.

Προσοχή στο ματς της Γκλάντμπαχ με τη Λειψία, «βράζει» ήδη η περιοχή, αφού θα έχουμε για πρώτη φορά την επιστροφή Μαξ Έμπερλ στο Γκλάντμπαχ μετά από όλα όσα έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια.

Δύσκολο ματς για στοίχημα, Kinder έκπληξη η Γκλάντμπαχ μέχρι στιγμής, τοπ ομάδα η Λειψία.         

Εξαιρετική παράδοση στα γκολ Άουγκσμπουργκ – Μαινς και Ουνιόν – Χόφενχαϊμ. Δύο ματς που εύκολα επιβεβαιώνουν και το γκολ/γκολ ημιχρόνου. Εννοείται σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το Λεβερκούζεν – Χάιντενχαϊμ.

Λίγα πράγματα στην Zweite και την Dritte

Ένας τυφλός να κάτσει να μελετήσει το Μαγδεμβούργο – Πάντερμπορν θα μας πει «εδώ θα έχει γκολ», προφανώς και το 3,40 του γκολ/γκολ ημιχρόνου είναι το μικρότερο στη Β κατηγορία. Προσοχή στο Όσναμπρουκ – Αμβούργο, με τον άσο να βρίσκεται στο 4,50 και την παράδοση να είναι τελείως αρνητική για το Αμβούργο, που δεν έχει νικήσει ποτέ εκεί μέσα.

Αρκετά μεγάλο θεωρώ το διπλό της Σάλκε μέσα στο Αμβούργο (4,33), όμως πώς να κοντράρω Πάουλι, όταν δείχνει σούπερ αμυντική σταθερότητα και πλέον σκοράρει και γκολ. Στα κυριακάτικα παιχνίδια δύο ματς που φαίνονται να έχουν γκολ είναι το Φορτούνα – Ανόβερο (τοπ φόρμα και οι δύο) και το Κίελο – Χέρτα (επιστροφή Ρίζε στο Κίελο ως αντίπαλος).

       

Στο ίδιο στυλ σημείο με τη Σάλκε είναι και η Λούμπεκ στην 3η κατηγορία, με το διπλό να πληρώνει 4,50, κάτι που θεωρώ πολύ υψηλό, μιας και οι δύο ομάδες ανέβηκαν φέτος. Γκολ περιμένω στο Βικτόρια Κολωνίας – Ντούισμπουργκ, με τις δύο ομάδες να μην γνωρίζουν τι σημαίνει σωστή αμυντική λειτουργία.

Τέλος, στο ντέρμπι της Δρέσδης με την Αούε, δεν δέχομαι το διπλό στο 5,25.

Παίζει ο πρώτος με το δεύτερο, είναι ντέρμπι με αντιπαλότητα και σε καμία περίπτωση το διπλό δεν πρέπει να δίνει τόσο. Σούπερ φόρμα και οι δύο, σταθερότητα σε όλα, όμως το διπλό είναι για maximum 3,50.

Με ρίσκο στην Αυστρία

Στη χώρα (ή μία από τις χώρες) των Άλπεων πολύ πιθανό να κυνηγήσω «φαντάσματα».

Το διπλό της Λούστεναου στο 5,50 για παράδειγμα μέσα στο Κλάγκενφουρτ. Διακρίνω ντεφορμάρισμα από τους γηπεδούχους, που έχασαν αμαχητί από τη Λίντσερ. Στο ίδιο μήκος κύματος και το διπλό της Χάρτμπεργκ (5,50) μέσα στην έδρα της Λίντσερ, θα είναι η 3η διαδοχική φορά που κοντράρω τη Λίντσερ, πιθανόν να φάω εκ νέου τα μούτρα μου.

Με την εικόνα που παρουσιάζει η Αούστρια Βιέννης μέχρι στιγμής παίζεται και ο άσος της Άλταχ (3,80), παρότι πιστεύω πως η Άλταχ είναι κακή ομάδα. Κατά τα άλλα το απλό γκολ/γκολ της Σάλτσμπουργκ στο 2,00 είναι εντάξει, όμως και τα γκολ στο παιχνίδι της Βάττενς με τη ΒΑΚ.

Στη δεύτερη κατηγορία το 3,75 του διπλού της Κάπφενμπεργκ είναι υψηλό, ομάδα που ξέρει να παίζει «βρώμικα» και αμυντικά και δύσκολο τερέν.

Καλός και ο άσος της Μπρέγκενς (3,60) απέναντι σε μια αδύναμη εκτός έδρας Ριντ. Προσοχή πάντως γενικά στην Αυστρία, ακολουθεί κυπελλική εβδομάδα!

Αυτά για το Σ/Κ, δεν υπάρχουν τα σούπερ wow παιχνίδια. Όπως είπα ποντάρω τα γκολ σε όλα τα ματς της Μπουντεσλίγκα, ενώ πάω πάσο στα ματς της Παρασκευής (γκολ/γκολ ημιχρόνου Μαγδεμβούργο και διπλό Κάπφενμπεργκ).

Εμείς τα λέμε πάλι το Σάββατο με νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS