368

Thassios

Με μια τετράδα

Καλημέρα μαχητές μου!

Χθες η Λαμία μας έδωσε το 12αρι (μιας που είχαμε και Eurovision ,χοχοχο) αλλά χωρίς να έχουμε μεγάλο κέρδος συνολικά . Σε αυτά που είχα απαίτηση ήταν το Ιταλικό Χ αλλά τελικά μας την έφεραν οι μακαρονάδες με ανατροπούλα αλλά και οι Μεξικανοί που έδωσαν ένα φιλικό. Να ναι καλά όπως είπα η Λαμία που κατάφερε να ισοφαρίσει και μετά η κάρτα του τερματοφύλακα ήταν το μόνο εύκολο.

Περνάμε στα σημερινά όπου θα ξεκινήσω με την Ελλάδα. Φέτος δεν έχω ασχοληθεί πολύ με κάρτες στα ντέρμπι αλλά αύριο στη καυτή Τούμπα θα ποντάρω. Πιστεύω ότι θα γίνει μακελειό και με Έλληνα ρέφερι δεν θα αργήσει να ξεφύγει το πράγμα. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες και οι δύο + κόκκινη” δίνει ένα ωραίο 5αράκι.

Μετά περνάμε στην Βραζιλία όπου θα είναι το 2ο και τελευταίο παιχνίδι όπου θα ποντάρω κάρτες.

Κάνω στάση λοιπόν στο ματς της Ατλέτικο Παραναένσε με την Κοριτίμπα. Βλέπουμε πολύ ξύλο στα παιχνίδια τους. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι έγινε στο τελευταίο ματς όπου βγήκαν 8 κόκκινες κάρτες ( https://www.youtube.com/watch?v=12tyzvYtpmY )!

Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες και κόκκινη” δίνει 5 και θα το τιμήσω λίγο πιο χαλαρά γιατί μετά από μια καταιγίδα (το προηγούμενο ματς) υπάρχει ηρεμία.

Από τα υπόλοιπα μπορεί να δούμε πάλι κόκκινες στο ντέρμπι Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα ενώ στη Γαλλία θα έχει ένταση λογικά το Μπρεστ – Οσέρ. Εγώ θα απέχω και στα δύο!

Μετά περνάμε στα υπόλοιπα ειδικά. Στην Αγγλία θα κάνω στάση στο Άρσεναλ – Μπράιτον. Θεωρώ ότι θα έχουμε ένα παιχνίδι με γκολ ενώ δε βλέπω να χάνει η Άρσεναλ.

Τα τελευταία 7 εντός έδρας παιχνίδια της Άρσεναλ ήταν όλα όβερ 3,5. Επίσης αυτό που βλέπω είναι να προηγείται η Μπράιτον. Τουλάχιστον αυτό μου λένε τα στατιστικά. Οπότε λέω να κάνω ένα ωραίο bet builder με ”πρώτη γκολ Μπράιτον + 1Χ + όβερ 3,5 γκολ” σε απόδοση 8,5.

Κλείνοντας περιμένω ένα παιχνίδι να έχει πολλά γκολ στα καλά μου φιλαράκια στη Βολιβία.

Ο Λόγος για το Ιντεπετιέντε Πετρολέρο – Μπολιβάρ όπου θα ποντάρω σαν μονό αποδεκτό το ειδικό ”g/g + γκολ στο ημίχρονο + όβερ 3,5 ” σε απόδοση 3,75.

Δεν έχω κάτι από γκολ για να το ρίξω δυάδα οπότε το παίζω σε μονό.

Αυτά ήταν όλα , τα λέμε από νωρίς στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS