1071

Thassios

Με ντέρμπι και απόδοση!

Καλημέρα κοκκινάκηδες του Betsellers!

Στο Γαλλικό μεσοβδόμαδα δεν καταφέραμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες αφού άργησε να ξυπνήσει το ματς. Στο τέλος πέσανε κάτι ψιλές αλλά δεν ήταν αρκετές για να βγει κόκκινη κάρτα. Γενικά πλησιάζουν σιγά σιγά προς το τέλος τα πρωταθλήματα και θέλω να επικεντρωθώ σε παιχνίδια που είναι ‘’do or die’’ που λέμε.

Σήμερα πάντως η μέρα δεν είναι καλή. Μπορεί να επέλεξα στην αρχική διαλογή κάποια παιχνίδια που θεωρώ ότι υπάρχουν κίνητρα και μπορεί να πέσει ξύλο αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι. Δεν υπάρχει κάποιο που να είπα μέσα μου ‘’εδώ είμαστε’’ και να το ποντάρουμε καλά σήμερα. Σας αναφέρω λίγο ποια κοίταξα μήπως και κάνετε την δική σας επιλογή και από εκεί και πέρα θα πάμε στα δικά μου.

Τα ματς είναι μια επτάδα και είναι : Μποαβίστα – Πορτιμονένσε , Γιουβέντους – Ίντερ , Καισέρισπορ – Φενέρμπαχτσε , Πάρις – Σαμπλί , Ρόμα – Λάτσιο , Μπενφίκα – Σπόρτινγκ , Ρίο Άβε – Πόρτο.

Αυτά είχα σαν πρώτη διαλογή. Κάποια έχουν κίνητρο και κάποια είναι απλά ντέρμπι χωρίς κάποιο τόσο μεγάλο κίνητρο. Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να κρατήσω μόνο τα δύο ντέρμπι στην Ιταλία.

Χωρίς μονόπλευρο κίνητρο και τα δύο  αλλά δεν παύει να είναι ντέρμπι και μπορεί να ξεφύγουν.

 Στα υπόλοιπα που άφησα έχουμε το απογευματινό Πορτογαλικό όπου βλέπω την Μποαβίστα να έχει αφήσει το ‘’ξύλο’’ μετά από ένα διάστημα που βλέπαμε συνέχεια κόκκινες στα παιχνίδια της και την αφήνω . Λίγο πιο μετά στο ντέρμπι της Λισαβόνας όπου θα πέσει όλο ο κόσμος για κάρτες (και λογικό ) εγώ λέω να το αφήσω.

Νομίζω ότι το παιχνίδι έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Ο Jorge Jesus ήταν στον πάγκο της Σπόρτινγκ παλιά ενώ ο Ruben Amorim ήταν παλιά ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα. Βλέπω επίσης ότι από το 2016 στο πρωτάθλημα έχουν μόνο 1 κόκκινη στην παράδοση και εκείνη την είχε πάρει ο τερματοφύλακας σαν τελευταίος παίκτης που έκανε φάουλ (Βλαχοδήμος). Μπορεί βέβαια να γίνει χαμός αφού η Μπενφίκα θέλει σαν τρελή νίκη (μην τυχόν κάνει στραβοπατήματα η Πόρτο) και η άλλη θέλει το αήττητο.

Εγώ θα απέχω όπως έκανα και στο πρώτο γύρο.

Στο βραδινό πορτογαλικό η Ρίο Άβε δεν είναι για να ποντάρω γιατί δεν ξέρω πόσο μπορεί να κρατήσει αυτή την Πόρτο. Μπορεί δηλαδή να δω κανένα 0-2 ημίχρονο (σε μια παράδοση που περνάει αέρας η Πόρτο) και να κλαίω την κόκκινη. Στα Γαλλικό που ίσως είναι το πιο καλό από άποψη ομάδων πήγαν και έβαλαν ένα χάλια ρέφερι ενώ τέλος  στο Τούρκικο μπορεί να πάθω ότι με Πόρτο.

Πάντως ότι άφησα θα τα δούμε όλα στο live.

Στα ιταλικά ντέρμπι τώρα έχουμε και λέμε. Σίγουρα πιο κολασμένο το Ρόμα – Λάτσιο με την γηπεδούχο να θέλει να κρατήσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο (έτσι θέλω να πιστεύω) και την Λάτσιο να μην προλαβαίνει στα μάτια μου το Champions League ακόμη και το 3 στα 3 να κάνει (αν και οι παίκτες λέει θα τα δώσουν όλα).

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο  αγαπημένος μας Pairetto που πλήρωσε αδρά σε εκείνο το Σασουόλο – Αταλάντα και νομίζω πως μπορεί να το ξανακάνει και σήμερα. Μου αρέσει το ειδικό ‘’όβερ 0,5 κάρτες η κάθε ομάδα σε κάθε ημίχρονο’’ που βρίσκω σε απόδοση 3,6 ενώ παίζονται και οι κόκκινες κάρτες που βρίσκω σε απόδοση 8 και για τις δύο ομάδες.

Στο άλλο ντέρμπι μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ θα έκανα πίσω στην αρχή αλλά μετά είδα μια απόδοση και ζαλίστηκα. Γιατί ρε παιδιά να δίνει 6 το να πάρουνε κάρτα και στα δύο ημίχρονα οι ομάδες; Από που προκύπτει τόσο μεγάλη απόδοση ; Δεν ξέρω αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω οι μπουκ αλλά εγώ αυτό το 6αράκι θα το ποντάρω με κλειστά μάτια και χωρίς καμιά ανάλυση.

Το σωστό θα ήταν κάπου στο 3,50 με 4 στα μάτια μου και όχι τόσο μεγάλο. Περίπου δηλαδή όσο δίνει και στη Ρόμα και άντε λίγο πιο ψηλά.

Νομίζω κλείσαμε για σήμερα. Θα κάνω παιχνίδι με κάρτες στα Ιταλικά ντέρμπι με το βάρος να πέφτει στο ματς της Λάτσιο. Να μην ξεχάσω! Στον τελικό του FA Cup μεταξύ της Τσέλσι και την Λέστερ υπάρχει μια απόδοση που έχει αξία για εμένα.

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να δίνει τόσο πολύ η Λέστερ να σκοράρει πέναλτι. Το 8αράκι έχει αρκετή αξία για εμένα σε μια ομάδα που έχει σκοράρει, μετά την Γιουνάιτεντ, τα περισσότερα πέναλτι στην σεζόν. Μπορεί να μην πατήσει πολύ την  περιοχή αλλά με Μιχαλάκη στην σφυρίχτρα αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα νομίζω για όποιον θέλει.

Σήμερα η στήλη και τα πονταρίσματα θυμίζουν λίγο το πρώτο μισό της σεζόν αφού δεν επιλέξαμε παιχνίδια που κρίνουν υποβιβασμούς και τίτλους όπως συνηθίσαμε τελευταία αλλά ντέρμπι και αξία στις αποδόσεις χωρίς να έχω μεγάλες απαιτήσεις από την ημέρα.

Τα λέμε στο chat όπου θα πέσει αρκετό live αυτό το ΣΚ αν βοηθήσουν και τα παιχνίδια.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS