55

Thassios

Με ντέρμπι και Γερμανούς – UPDATE!

Οι ήττες στη στήλη συνεχίζονται με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε κοντά στις 100 μονάδες χασούρα. Χθες χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Αν εξαιρέσουμε τις κόκκινες που πλέον δε μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω , με πόνεσε πολύ το trixie. Το πίστευα αρκετά αλλά οι ομάδες που παίξαμε όχι απλά χάσανε , αλλά δεν σκόραραν κιόλας. Φυσικά μπορούσε να ισοφαρίσει η Μπολόνια και η Μπρεστ καθώς είχαν αρκετές ευκαιρίες (η οσασούνα ήταν χάλια) αλλά βαρέθηκα φέτος να λέω τι άξιζα και τι δεν πήρα τελικά.

Έτσι δουλειά δε γίνεται. Θα πρέπει η μπάλα να μπαίνει στο πλεχτό. Ακόμη ένα παράδειγμα είναι το χθεσινό Γουλβς – Φούλαμ. Αν το έχανα με 0-2 anytime δεν θα έλεγα κιχ καθώς η Φούλαμ ήταν πολύ ανώτερη και μπορούσε να τα έχει πετύχει από ημίχρονο τα γκολ. Αλλά το 2-0 που έγινε , ούτε οι ίδιοι της Γουλβς ξέρουν πως τα κατάφεραν. Νιώθω ότι άμα παίξω τριπλή σε ματς , θα αναβληθεί.

Κάπως έτσι!

Αυτά λοιπόν στα χθεσινά. Ελπίδα πλέον , υπομονή κλασικά και πιστοί στις αρχές μας. Αυτό το έχω ξαναπεί. Δεν αλλάζω τρόπο παιχνιδιού που να με κοπανάει η ρημάδα η τύχη αλύπητα.

Για να δούμε τι έχουμε στα φρέσκα!

Στα Ελληνικά δεν έχω κάτι το τρομερό να κρατήσω. Απλά έχουμε πεναλτάκια ρέφερι στο Ολυμπιακός – ΠΑΟ.

Ακόμη και φέτος ο Γερμανός στο πρωτάθλημα δίνει πόνο με 8 πέναλτι σε 10 ματς. Από την άλλη έχει και 3 κοκκινούλες. Ματς που διψάνε και οι δύο για νίκη. Ειδικά μετά την 4αρα που έφαγαν οι γηπεδούχοι στο Europa. Το πέναλτι παίζει στο χαμηλό 2,6 ενώ η κόκκινη στο 3,1. Χαμηλή κι αυτή. Οπότε μπορούμε να δούμε το συνδυαστικό ”κόκκινη και πέναλτι” σε απόδοση 7,4 που είναι δεκτό για ντέρμπι.

Επίσης είναι τίμιο το 1-1 anytime score στο 2,85 καθώς από εκεί ξεκινάει το ματς.

Πάμε στην Αγγλία.

Στο Άστον Βίλα – Τότεναμ κρατάω αυτό που είπα στη στήλη με τα στατιστικά. Το g/g στο 2ο ημίχρονο. Η Βίλα εντός έχει 10 στα 13 και η Τότεναμ από την άλλη είναι ομάδα που μπορεί να ακολουθήσει αυτό το στατιστικό. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που περιμένω αρκετά γκολ.

Βλέπω μετά αποδόσεις και πέφτω κάτω. Στο 3 το g/g ημιχρόνου και στο 2,10 το g/g στο 2ο ημίχρονο. Καμία αξία. Εκεί που έχουν αξία είναι τα anytime 1-2 και 2-1. To θέμα είναι ποιος θα το κάνει. Στο 3,6 και τα δύο με τις αποδόσεις στον άσσο και στο διπλό να είναι μοιρασμένες. Η Βίλα προηγείται συχνά με 2-1 ενώ η Τότεναμ από την άλλη έχει βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-1 αρκετές φορές.

Εκτός με τη Γουλβς, με τη Σίτι , με τη Μαν Γιουν ενώ με τη Μπράιτον έχανε με 4-1. Στα τελευταία 6 αυτά. Μόνο με Πάλας και Έβερτον προηγήθηκε η Τότεναμ που θεωρώ χειρότερες ομάδες από τη Βίλα. Από την άλλη η Βίλα έχει το νου της και στον Άγιαξ που θα είναι εντός όμως. Δύσκολος γρίφος. Θα το δω στο τέλος.

Στο μεγάλο ντέρμπι σήμερα θα κρατήσω κάρτες.

Έχω πολύ καιρό να το κάνω στους Άγγλους αλλά οι αποδόσεις προκαλούν πάρα πολύ. Κόκκινη στο 6 δεν υπάρχει γι αυτό το ματς ακόμη και για τους Άγγλους. Δύο μπετ σκέφτομαι.

Το 11αρι που βλέπετε με τρώει εδώ και μέρες. Ο Oliver στο παιχνίδι Λίβερπουλ – Μαν Γιουν το επιβεβαίωσε (είχε δείξει και κόκκινη) αλλά και στο Τότεναμ – Τσέλσι. Βέβαια η Σίτι είναι πολύ soft ομάδα και φέτος δε νομίζω να έχει ξαναπάρει δύο κάρτες στο ημίχρονο.

Αλλά για όλα υπάρχει πρώτη φορά.

Φεύγουμε από τους Άγγλους και μετά σβήνω τελείως τους Ισπανούς. Είδα λίγο τη κόκκινη κάρτα στο Ρεάλ – Θέλτα αλλά θα κάνω πάσο.

Πάμε στους Γάλλους όπου έχω δύο παιχνίδια για ποντάρισμα. Το ένα είναι το εξάποντο ματς ανάμεσα σε Μετς και Κλερμόν. Κλασικά μπορούμε να ποντάρουμε τη κόκκινη ανάμεσα σε δύο ομάδες που καίγονται για βαθμούς και έχουν καλή παράδοση στις κάρτες.

Ωραίο 8αράκι αυτό το συνδυαστικό η ακόμη και η ξερή κόκκινη στο 6.

Μετά κάνω στάση στο Στρασβούργο – Μονακό.

Χάλια μαύρα το Στρασβούργο που αρχίζει σιγά σιγά να πέφτει στη βαθμολογία. Είναι ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει εύκολα. Από την άλλη έχουμε μια Μονακό που είναι καλά με τρομερή επίθεση και άμυνα που δέχεται όμως φάσεις. Στα τελευταία 5 εκτός έχει 4 νίκες που ήταν όλες με g/g. Οπότε κρατάω το κόμπο 2 + g/g αλλά και το anytime 1-2 σε αποδόσεις 3,75 και 4.

Προχωράμε και πάμε στους Ιταλούς όπου μπορούμε να κρατήσουμε δύο παιχνίδια. Το ένα είναι το Γιουβέντους – Αταλάντα που καλοβλέπω το 2-1 anytime score αλλά και το 1-1. Μην ξεχνάμε ότι η Αταλάντα έχει σημαντικό ματς με τη Σπόρτινγκ μεσοβδόμαδα και λογικά θα λυγίζει μέσα στη Γιούβε που όμως δέχεται εύκολα γκολ. Στο 5,3 εδώ η απόδοση του πρώτου και στο 2,75 του 1-1.

Σημαντική απουσία του Βλάχοβιτς στα αρνητικά.

Στη Φιορεντίνα – Ρόμα νομίζω ότι ξέρετε τι μπορούμε να κρατήσουμε. Τη κόκκινη κάρτα Φυσικά. Κλασικό ζευγάρι για ξύλο που μας πλήρωσε και στο πρώτο γύρο. Με 4 πέναλτι και 0 κόκκινες σε 10 ματς ο Massa. Στο 8,4 το πέναλτι και κόκκινη για όποιον θέλει ρίσκο.

Στη Γερμανία έχω επίσης δύο καλά σκορ.

Το 2-1 στο Μπόχουμ – Φράιμπουργκ μιας και θα είναι ματς με γκολ. Η Μπόχουμ καλή εντός έδρας αλλά δέχεται σταθερά γκολ ενώ η Φράι μπορεί να έχει ματς τη Πέμπτη αλλά δε τη παίρνει και πολύ να χαρίζει ματς. Στο 3,7 το σκορ.

Το ίδιο σκορ βλέπω και στο Φρανκφούρτη – Χοφενχάιμ. Εδώ δεν αποκλείω και την ανατροπή ή την ημιανατροπή. Ομάδες που πάντα δίνουν θέαμα στα παιχνίδια τους.

Συχνό το anytime 2-1 εκτός για την Χοφενχάιμ που έφερε με Γκλάντμπαχ , Λειψία , Φράι και Ντόρτμουντ στα τελευταία 6. Στο 3,80 αυτό.

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχω δει κάποια ειδικά. Στη Πορτογαλία αν δεν είχε την Ευρώπη η Σπόρτινγκ θα ήταν εξαιρετικό 1-2 anytime score μέσα στην Αρούκα. Τώρα είναι πιο λογικό να δούμε τη κόντρα. Τώρα νωρίς καλό και το 2-1 anytime της Αλκμαάρ.

Το 3-1 βλέπω και στο ματς της Φενέρ καθώς η Πέντικσπορ δε μασάει και παρόλο που δε θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα θεωρώ ότι θα σκοράρει όπως κάνει σε πολλά εκτός έδρας.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Εσείς κάντε τώρα άμα θέλετε τη δική σας χημεία. Εγώ λέω σήμερα να ανεβάσω λίγο ποντάρισμα στις κάρτες. Κρατάω τις κόκκινες σε Αγγλία και Γαλλία.

Ξερές και οι δύο σε απόδοση 6. Μετά ξερή δυάδα με πέναλτι και κόκκινη σε Ολυμπιακός και Ρόμα. Χωρίς μονά αποδεκτά.

Τέλος θα ρίξω και τρείς δυάδες με τα anytime score. Στη Βίλα θα κρατήσω το 2-1. Είναι 50-50 για εμένα. Απλά πάω με την έδρα. Οπότε έχω 6 ματς με anytime scrore. Τα δύο Γερμανικά, ας κάνουν τη δουλειά τους οι φίλοι μας οι Γερμανοί , τη Μονακό , και τα 1-1 σε Ολυμπιακός και Γιουβέντους.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και να περνάτε καλά!

UPDATE!

Καλησπέρα σεντονάτοι μου!

Αν εξαιρέσουμε τη Πέμπτη που λογικά θα ανεβάσω νέα στήλη (εκεί θα πούμε και τα της προηγούμενης) , σήμερα και αύριο δεν έχουμε κάτι το τρομερό. Ωστόσο κάτι θα παίξω. Σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του σεντονιού έχω πεναλτάκηδες διαιτητές και βαρίστες.

Στα δύο αποψινά και το αυριανό Ατλέτικο – Ίντερ. Οπότε με αποδόσεις 3,5-3,25 -3 θα κάνω ένα τριξάκι για τα σουβλάκια και τις μπύρες.

Από εκεί και πέρα τα ξημερώματα της Πέμπτης έχουμε τον επαναληπτικό εμφύλιο Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο για το Libertadores. Εκεί έχουμε τον Roldan στην σφυρίχτρα όπου άμα δει κάποιος το Ιστορικό του έχει δαιμονιστεί με τις κόκκινες τελευταία.

Θα ρίξω κάτι ψιλά στη απευθείας κόκκινη σε απόδοση 8 που βρίσκω (η απλή δεν έχει αξία στο 2,90) και λίγο στο κόμπο.

Αυτά λοιπόν για το διήμερο. Όπως είπαμε , ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη Πέμπτη (αργά το μεσημέρι άμα ανέβει νέα στήλη) ενώ κλασικά θα τα πούμε το βράδυ στο στέκι μας.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS