1300

Billaras

Με οδηγό τα ευρωπαϊκά!

Ως φίλαθλοι και τηλεθεατές περάσαμε καλά χθες, όπως το περίμενα. Ως στοιχηματζής, έχασα αυτά τα λίγα που έπαιξα, κάτι που πάλι λίγο πολύ περίμενα. Ειναι μέρες που δεν έχεις απαιτήσεις. Ναι οκ, θα μπορούσε να είναι gg στο ημίχρονο η Λιντς, αλλά έχασε τετ α τετ στο 45′. Μπάλα είναι, συμβαίνει, το έβαλε λίγο μετά. Γιατί στο β’ μέρος έγινε μακελειό, μέχρις εσχάτων στη βροχη, 35 σουτ έγιναν, γι αυτό και έβαλα κάτι ψιλά και στο live.

Το 1-1 κάλλιστα θα μπορούσε να είναι 2-2, 2-3, 3-3, κανείς δεν συμβιβαζόταν, αναμενόμενο. Μπιέλσα και Γουαρδιόλα δεν μας απογοήτευσαν.

Εχω ξεχάσει ήδη (στοιχηματικά) το χθες, και που έπαιξα 6,5 μονάδες (συνολικά μαζί με τα live) πολύ του ήταν. Υπάρχει βέβαια κάτι που μετάνοιωσα, αλλά εφ’ όσον δεν ανέφερα τίποτα στην στήλη χθες, το αφήνω να πάει…

Και έρχομαι στο σήμερα.

Μου αρέσει λίγο παραπάνω. Στα “μικρά” που λέω εγώ, μιά τετράδα με g/g ξεχωρίζει. Είναι δύο ελληνικά (!) και δύο μεγάλα ματς. ΠΑΟ-Αρης το πρώτο, με δεδομένα τα ζόρια που έχουν οι “πράσινοι” θεωρώ υπερβολικό το 2,00. Δεν μπορεί να βάλει γκολ ο Αρης; Και αποτέλεσμα μπορεί! Το άλλο είναι πιό ζόρικο, είναι το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ δεν θα κλειστεί, δεν παίζει ταμπούρι.

Θα επιδιώξει γκολ και ωραία μπάλα. Είναι δεδομένα τα ζόρια του ΠΑΟΚ μεσοαμυντικά, εδώ είδαμε εσπευσμένα να επιστρέφει ο Μάτος (που ποτέ δεν θα μάθουμε γιατί παροπλίστηκε). Εδώ το 2,25 είναι ακόμα πιό μεγάλο.

Τα άλλα δύο είναι το Λυών-Μαρσέιγ (1,90) και Γιούβε-Νάπολι (1,80). Σπούδαια παιχνίδια, άνετα σκοράρουν όλες. Και η απόδοση τίμια.

Θα κάνω ένα μίνι ξεκαθάρισμα, θα αφήσω την Γιούβε γιατί υπάρχει αναστάτωση στην Νάπολι, πάω-δεν πάω στο ματς λόγω κορωνοϊού, δεν ξερω πως θα τους βγει (και αν θα γίνει τελικά). Και θα αφήσω και τον ΠΑΟΚ γιατί δεν είναι καλά αγωνιστικά ο ΟΦΗ. Οκ, μπορεί να θέλει, μπορεί να το ψάξει, αλλά δεν με έχει ψήσει (ακόμα). Και θα μείνω με την δυάδα σε ΠΑΟ και Λυών τα g/g.

Μετά πάω στα μεγάλα σημεία. Πέντε είναι. Μπενεβέντο, Τότεναμ, Σταντάρ Λιέγης, Φαμαλικάο και Αουγκσμπουργκ. Θα σβήσω την Μπενεβέντο. Γιατί ναι, είναι καλή. Αλλά διαπιστώνω και αφέλεια. Ολο τρώει ένα, δύο, τρία και μετά…ξυπνάει και τρέχει. Θα την έχω μόνιμα στο μικροσκόπιο παντως. Και κοιτάω τα άλλα τέσσερα. Τα τρία έχουν έναν κοινό παρανομαστή.

Είναι κόντρες ομάδων που απέτυχαν στο Europa League. Θα έχουν μιά κούραση, μιά απογοήτευση. Το τέταρτο είναι απλά επειδή δεν με ψήνει (και ποιόν ψήνει;) αυτή η Γιουνάιτεντ. Γιά κόντρα είναι.

Κι εδώ θέλει προφανώς κόσκινο. Αφήνω την Σταντάρ. Κι αυτή έπαιξε την Πέμπτη, αυτός είναι ο λόγος. Πέρασε βέβαια, και περιμένω την άπειρη Σαρλερουά γενικά να κάνει ένα ξεφούσκωμα σιγά σιγά.

Και τελικά, επειδή δεν ξέρω αν θα παίξει ο Σον (αν όχι, που είναι και το πιό πιθανό, είναι τεράστια απώλεια), θα αφήσω και την Τότεναμ. Οπως βέβαια γράφω πάντα, και τα τρία που άφησα οριακά, θα είναι στο…monitor γιά live.

Φαμαλικάο και Αουγκσμπουργκ θα παίξω 100%. Κι ας “ανεβοκατεβηκε” η Φαμαλικάο στην απόδοση (αρχικά ήταν αουτσάιντερ, μετά γύρισε φαβορί, τώρα ξανά στο 3,00).

Θεωρώ οτι η Ρίο Αβε θα έχει…κουδούνισμα στα αυτιά. Εφτασε εκεί που δεν πάει άλλο. Αγγιξε να αποκλείσει τη Μίλαν. Ενα (θα το έλεγα περίεργο) πέναλτι της στέρησε την πρόκριση στα 120′. Και μετά, θρίλερ στην ρουλέτα. Την λυπήθηκα λίγο είναι η αλήθεια. Οπως και να’χει, δεν ξέρω πως θα σηκώσει κεφάλι σε λιγα 24ωρα, πως θα μαζέψει τα συντρίμια της και τι δυνάμεις θα έχει.

Οσο γιά την Βόλφσμπουργκ, δεν χρειάζεται να πω κάτι. Την είδα με Λεβερκούζεν. Την είδα με Φράιμπουργκ, την είδα με ΑΕΚ. Δεν με πείθει με τίποτα. Πολύ κλο κλο και αυγό…κλούβιο. Δεν έχει το εύκολο γκολ, είναι σε σοκ, κουδούνια θα ακούει κι αυτή απ΄το γκολ του Ανσαριφάρντ. Ξέρετε, δεν είναι μόνο ότι αποκλείστηκαν Ρίο Αβε και Βολφσμπουργκ.

Ειναι το πως αποκλείστηκαν. Η Αουγκσμπουργκ μιά χαρά, φρέσκια φρέσκια και απο θρίαμβο με την Ντόρτμουντ. Ξεκάθαρο λάθος.

Δυάδα με g/g, μονά-δυάδα τα άλλα δύο και κλείσαμε. Καλούτσικο μπετ στα δύο μεγάλα, μου αρέσουν. Και μετά…χαλαρώνουμε, μπαίνουμε σε “σβηστή” εβδομαδα ελέω εθνικών. Στήλη ξανά Τρίτη ή Τετάρτη μάλλον χωρίς παιχνίδι.

Ραντεβού το απόγευμα φυσικά στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras