1141

Thassios

Με παράδοση και κίνητρο!

Καλησπέρα! Χθες δε καταφέραμε κάτι με τις κάρτες παικτών ενώ ο ένας από τους δύο έγινε και αλλαγή στο ημίχρονο (θα μπορούσε πάντως να πάρει τη κάρτα στο 1ο αλλά του τη χάρισε ο Γερμανός). Χαλαρά πάντως πήγαμε μεσοβδόμαδα παίζοντας 6 μονάδες και έχοντας κέρδος 3. Σε μία εβδομάδα Champions League και Europa League εμείς πήγαμε χαλαρά παίρνοντας μικρό κέρδος από ένα εξ αναβολής ματς σε πρωτάθλημα κι αυτό ίσως ήταν καλό ότι δεν ποντάραμε πολύ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αύριο τώρα , για Σάββατο θα κινηθούμε χαλαρά, ξεχώρισα 3 παιχνίδια για ποντάρισμα.

Ξεκινάμε το μεσημέρι όπου έχουμε την αναμέτρηση για την Ισπανία ανάμεσα σε Αλαβές και Κάντιθ. Δυνατό παιχνίδι περιμένω κυρίως από τους γηπεδούχους που θα θελήσουν να πάρουν την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα δικά τους μέτρα και να μειώσουν την απόσταση μεταξύ τους αφού η Αλαβές βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού.

Στο πρώτο αγώνα είχαμε κόκκινη κάρτα και περιμένω να έχουμε ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι με πολλές κάρτες αφού φέτος η Αλαβές έχει 6 κόκκινες και η Κάντιθ 3. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Dias Escuderos που φέτος έχει βγάλει 4 κόκκινες κάρτες σε 14 αγώνες με την τέταρτη να είναι στην τελευταία αναμέτρηση που σφύρισε ανάμεσα σε Λεβάντε και Μπιλμπάο.

Θεωρώ ότι θα έχουμε πάλι αρκετές κάρτες ,με τους μέσους όρους των ομάδων να δείχνουν ότι παίρνουν πάνω από 2 κίτρινες αν ματς, γι αυτό και θα παίξω το κόμπο ‘’όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα συν τη κόκκινη’’ στο ματς που βρίσκω στο εξαιρετικό 6,5.

Προχωράμε σε έναν παρόμοιο αγώνα το απόγευμα στη Πορτογαλία ανάμεσα στην Φαρένσε και τη Μπελενένσες.

Είναι μία από τις ευκαιρίες που έχει  Φαρένσε να κερδίσει μία ομάδα που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και θα τη πιάσει στους βαθμούς. Είναι από τις ομάδες που παίζουν και οι δύο δυνατά με πολλά φάουλ έχοντας 6 κόκκινες κάρτες φέτος η Φαρένσε και 4 η Μπελενένσες . Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο αγαπητός μας Verissimo που τον έχουμε αναφέρει τόσες πολλές φορές φέτος.

Έχει 5 κόκκινες σε 10 ματς για αυτή τη σεζόν ενώ τελευταία φορά που έδειξε κόκκινη κάρτα ήταν για την Φαρένσε ενώ πιο πριν ήταν 2 μαζεμένες στην Μπελενένσες. Οπότε έχουμε μία ομάδα που θέλει απεγνωσμένα τη νίκη , έχουμε ομάδες που ρίχνουν ‘’ξύλο’’ ,έχουμε και καλό ρέφερι. Η κόκκινη κάρτα σε αυτό το ματς λοιπόν θα είναι το δεύτερο και δυνατό μπετ για σήμερα.

 

Τέλος πάμε σε ακόμη ένα ματς το βράδυ στην Ισπανία που με τράβηξε η παράδοση των ομάδων. Αναφέρομαι φυσικά στον αγώνα της Χετάφε με την Ατλέτικο. Μεταξύ των ομάδων βλέπουμε να πέφτει πολύ ‘’ξύλο’’ αφού στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις είχαμε 7 κόκκινες κάρτες. Η Χετάφε φέτος βλέπουμε να έχει αρκετό ‘’ξύλο’’ στα παιχνίδια της αφού στα τελευταία 6 ματς που έχει δώσει είχαμε 4 κόκκινες κάρτες (στα δύο μάλιστα έχει αποβληθεί και ο προπονητής της) και είναι από τις ομάδες που πολλές φορές ξεφεύγουν στο θέμα καρτών.

Η Ατλέτικο από την άλλη δεν έχει δει κόκκινη κάρτα φέτος και γενικά παρουσιάζεται πιο ήρεμη ενώ όπως ανέφερα και τη Τετάρτη δείχνει τελευταία να παίρνει τα πάνω της και σε αυτό το θέμα. Θεωρώ πως άμα βγει η κόκκινη θα την πάρει η Χετάφε έχοντας δεδομένο ότι είναι η ομάδα από αυτό το ζευγάρι που κλωτσάει πιο πολύ ,ενώ και ο ρέφερι της αναμέτρησης (Sanchez Martinez) είναι από αυτούς που βάζουν συχνά το χέρι στο τσεπάκι (61 κίτρινες και 2 κόκκινες σε 11 ματς) ,γι αυτό και θα ποντάρω το κόμπο να πάρει κόκκινη η Χετάφε και να έχει τις περισσότερες κάρτες στο ματς που βρίσκω σε απόδοση 10(αυτό το κάνουμε από το match combo όπου βάζουμε τις επιλογές ‘’Κόκκινη Χετάφε + Χάντικαπ Καρτών – Χετάφε -0,5 ‘’).

Από εκεί και πέρα αξίζει και ένα μικρό ποντάρισμα στο κόμπο αφού μοιάζει ιδανικό ματς για να πάρει και την πρώτη κόκκινη η Ατλέτικο.

Οπότε μέχρι τώρα έχουμε ένα παιχνίδι που μιλάει η παράδοση ενώ στα δύο προηγούμενα έχουμε από μία ομάδα στο καθένα που έχει ισχυρό κίνητρο.

Με αυτά τα τρία παιχνίδια θα κινηθούμε αύριο, αφού βλέπουμε τα πονταρίσματα με τις κάρτες να αποφέρουν κέρδος τελευταία (περισσότερες από 50 μονάδες κέρδος σε ένα μήνα) λέω να μην αλλάξουμε τη συνταγή , ενώ είδα ακόμη δύο από Ρωσία που μου άρεσαν για κόκκινη κάρτα.

Το ένα είναι το ματς ανάμεσα σε Ουράλ και Ρότορ  ενώ το απόγευμα έχουμε το ντέρμπι της Μόσχας ανάμεσα σε Ντιναμό και Σπαρτάκ που όμως ο ρέφερι δεν είναι τόσο καλός αλλιώς θα ήταν από τα πρώτα μπετ που είχα έτοιμα αν και η απόδοση εδώ που τα λέμε δε τρελαίνει κιόλας όταν η παράδοση  των δύο ομάδων μου λέει 4 κόκκινες μόνο σε 11 χρόνια (19 ματς).

Όποιος πάντως θέλει παράδοση ας τσεκάρει την κόκκινη σε Τουρκία ανάμεσα σε Καισέρισπορ και Γαλατά όπου εγώ το άφησα κι αυτό ελέω ρέφερι .

 Τέλος επειδή ξέρω ότι μερικοί μου ζητάτε να αναφέρω άμα είδα κάποια κόμπο, μιας που τα παίζετε , το 2+ gg σε Μπάγερν και το 1+gg σε Σάλτσμπουργκ είναι τα μόνα που είδα και ξεχώρισα.

Νέα στήλη τη Κυριακή το πρωί ενώ αύριο υπάρχει μια περίπτωση  να μην με δείτε στο chat χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άμα διακρίνω ένα καλό live δε θα μπουκάρω να το παίξουμε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS