119

Thassios

Με παράδοση και ντέρμπι

Καλημέρα Betsellerades και Χρόνια Πολλά!

Χρόνια πολλά σε όσους/ες γιορτάζετε σήμερα και εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και οι καρδιές μας να είναι πάντα γεμάτες με φως.

Στα δικά μας τώρα πήραμε το καλό ποντάρισμα στο εξάποντο ματς της Ισπανίας σχετικά εύκολα. Ένταση , νεύρα και πολλές κλωτσιές από το πρώτο λεπτό , ήταν κάτι παραπάνω από εύκολο.

Στο 3,25 η κόκκινη κάρτα , εμείς φάγαμε ένα 7,5αρι γιατί είμαστε Betsellers.

Πάμε στα φρέσκα όπου μη περιμένετε πολλά γιατί είναι ένα κουπόνι γεμάτο κύπελλα και γενικά δεν έχουν μπει όλα τα πρωταθλήματα στο χορό.

Δύο παιχνίδια έχω σταμπάρει και είναι για κάρτες.

Ξεκινάω από την Ιταλία όπου κάνω στάση στο Σασουόλο – Φιορεντίνα.

Αντίθετες πορείες οι δύο ομάδες με τη Φιορεντίνα να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και τη Σασουόλο μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Τα παιχνίδια τους ξεχωρίζουν πάντα καθώς έχουν θέαμα σε γκολ αλλά και πολύ ξύλο με κάρτες. Γεμάτα g/g + όβερ τα μεταξύ τους ενώ στα 4 τελευταία είχαμε 4 κόκκινες κάρτες. Γενικά θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι ένα γειτονικό ντερμπάκι αλλά δεν υπάρχει απ’ όσο ξέρω κάποια αντιπαλότητα.

Βέβαια η παράδοση άλλο μας δείχνει. Δε θα ξεχάσω εκείνο το ματς του 2018 που με πλήρωσε το κόμπο κόκκινων με τον μέγιστο Milenkovic στο 92′.

Σήμερα περιμένω να μπει με το μαχαίρι στα δόντια η Σασουόλο καθώς πρέπει να πάρει βαθμούς ή βαθμό. Κανένας οπαδός δε περίμενε την ομάδα τόσο χαμηλά και η γκρίνια είναι μεγάλη μιας και έχει συμπληρώσει 5 ματς χωρίς νίκη και έχοντας 4 ήττες.

Είδαμε κόκκινη κάρτα στα 3 από τα 5 αυτά.

Στα μάτια μου περιμένω ένα παιχνίδι σαν αυτό με τη Ρόμα. Δηλαδή μία οριακή νίκη της Φιορεντίνα (δε ξέρω και πως θα το προσεγγίσει καθώς ακολουθεί σημαντικό ματς Κυπέλλου) ή ισοπαλία και τη σασουόλο να βγάζει πολύ ένταση. Στη σφυρίχτρα είναι ο Rosario Abisso που είναι φορμαρισμένος. Τον είχα δει σε εκείνο το Λέτσε – Μίλαν που είχε τελειώσει το ματς με 10 κίτρινες και 1 κόκκινη.

Τίμια η κόκκινη στο 3,75 , ωστόσο εγώ θα προσθέσω και από μία κάρτα για κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο να πάρω το 5αράκι.

Μετά λέω να πάρω και ένα ενισχυτικό με γκολ και κάρτες.

Προχωράμε και στο επόμενο ματς που είναι το καυτό Derby do Minho. H Μπράγκα υποδέχεται τη Γκιμαράες και περιμένω όπως γίνεται πάντα στα παιχνίδια τους να πέσει πολύ ξύλο.

Τρομερή παράδοση όπου πέρυσι είχαμε πληρωθεί και το κόμπο. Εκτός από αυτό , φέτος τα παιχνίδια τους είναι και γεμάτα γκολ. Ειδικά αυτά της Μπράγκα. Η κόκκινη σκέτη στο 2,55 δεν λέει και πολλά. Εδώ δε θα βρείτε τέτοια. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες + κόκκινη” δίνει 4 και δεν είναι καθόλου κακό. Ειδικά για τέτοιο παιχνίδι. Υπήρξε φίλος του chat που μου έστειλε μήνυμα από χθες ότι θα το ποντάρει.

Χαίρομαι που έχετε μπει στο νόημα πλέον.

Εγώ λέω να ανεβάσω λίγο τον πήχη. Να πάρω ένα πλούσιο ειδικό σε απόδοση 6,2. Οι δύο ομάδες και στα 7 τελευταία ματς είχαμε πάνω από 4 κίτρινες ενώ είδανε σε όλα από μία κίτρινη στο ημίχρονο. Οπότε θα ποντάρω το παρακάτω.

Δεν θα σταματήσω όμως εδώ. Φέτος ο Pinheiro, που είναι στην σφυρίχτρα έχει δείξει 2 κόκκινες σε 8 ματς που ήταν απευθείας και οι δύο. Κρατάω και την απευθείας σε απόδοση 8. Αν θέλετε μπορείτε να κάντε και κάποιο συνδυαστικό με γκολ και κάρτες.

Αυτά λοιπόν από εμένα. Τέσσερα πονταρίσματα σε δύο παιχνίδια. Λίγες παραπάνω μονάδες στο ντέρμπι. Aν θέλετε μπορείτε να δείτε και τα δύο παιχνίδια που έχει σήμερα στη Κύπρο. Εξίσου ντέρμπι και τα δύο. Εγώ λόγω διαλογής τα αφήνω ενώ και οι διαιτητές που σφυρίζουν δεν με εμπνέουν πολύ.

Τα λέμε το βραδάκι στο chat όπου θα δούμε παρέα τα ματσάκια ενώ θα περιμένουμε να τουφεκιάσουμε τυχόν και στο live.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS